"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

18 Δεκεμβρίου 2011

Έκανε τη δουλειά του ο Συναγερμός...

Ας μείνουν μαύρα σύντροφοι...
 • Στις περασμένες δύο αναρτήσεις, ισχυρίστηκα ότι ο ΔΗΣΥ προκάλεσε ουσιαστικά την αναμπουμπούλα με την ΠΑΣΥΔΥ και τις ξεκάθαρα άτοπες αντιδράσεις της.  Αυτό θεωρώ ότι ισχύει.
 • Το έκανε για να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρέθηκε την Τρίτη με τις εκδηλώσεις έξω από τη Βουλή. Χρησιμοποίησε τις διασυνδέσεις του και την επιρροή του στα πολλά στελέχη των συνδικάτων των Δημόσιων Υπαλλήλων (ΠΑΣΥΔΥ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ) για να αντιστρέψει το κλίμα ενάντια στις πολιτικές του και να στραφούν τα πυρά των εργαζομένων στη κυβέρνηση.
 • Ισχυρίστηκα επίσης ότι «πάτησε» πάνω στη πρόθεση των ΔΥ να μποϋκοτάρουν τις Δημοτικές Εκλογές για να ενισχυθεί το κλίμα αναταραχής και αβεβαιότητας ανάμεσα στη κοινωνία και να πιστωθεί η δυσλειτουργία των θεσμών στη κυβέρνηση…
 • Και αυτό πιστεύω ότι ισχύει.
 • Επιπλέον, θεώρησα με ισχυρές δόσεις ευσεβοποθισμού (αλλά και βάσει της στάσης του κόμματος της δεξιάς σε σχέση με την αναβολή των εκλογών), ότι ευνοεί αυτή τη προοπτική γιατί δεν του βγαίνουν οι μετρήσεις…
 • Αυτό αποδεικνύεται εκ των αποτελεσμάτων ανεδαφικό! Γράψτε λάθος! Ο ΔΗΣΥ φαίνεται να κέρδισε τις εκλογές αυτές και δεν έπαθε τη πανωλεθρία που ευχόμασταν! Μια πανωλεθρία που θα τον περιόριζε ως προς τις φανερές του προθέσεις να βάλει τους εργαζόμενους στον γύψο, χρησιμοποιώντας τους πάντες και τα πάντα.  
 • Να αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα και τα ποσοστά των συνδυασμών των κομμάτων και τις τελικές ανακοινώσεις για τον κάθε δήμο ξεχωριστά για να δούμε το νέο πολιτικό τοπίο που δημιουργείται.
 • Ένας ισχυρός και πανηγυρίζων Συναγερμός,  είναι φυσικά τα χειρότερα νέα…οριζοντίως και καθέτως!

29 σχόλια:

 1. Ανώνυμος18/12/11, 10:36 μ.μ.

  άγια ολάν! εν εκλογές τούτες οξά εν πελλάρες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος19/12/11, 12:53 μ.μ.

  Για όσους έχασαν ήταν πελλάρες, για τους άλλους ήταν εκλογές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εν εκλογές. Τζιαι μάλιστα σημαντικές σε πολλά επίπεδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος19/12/11, 1:57 μ.μ.

  εκλογές που παίζουν μεγάλο ρόλο οι συγγένειες, οι φιλίες, τα κουμπαράτα και τα συμφέροντα.
  και οι εκλογές για επιτρόπους της εκκλησίας έχουν σημασία.
  έχετε την εντύπωση ότι αν δεν έβγαιναν οι δημάρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι που κέρδισαν, θα έκλειναν οι δήμοι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος19/12/11, 3:06 μ.μ.

  απλά παραδέκτου ότι εφάνηκες αχάπαρος τζιαι έκαμες τζιαι ζημιά..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος19/12/11, 3:57 μ.μ.

  Έκανε ζημιά ο Νέος; Φταίει δηλαδή που δεν βγήκε η Μαύρου ή φταίει που έπιασαν πάτο τα ποσοστά του ΑΚΕΛ; Πως έκανε ζημιά δηλαδή, μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος; Το να πυροβολούμε τον αγγελιαφόρο είναι το εύκολο σήμερα. Αχάμπαροι είναι αυτοί που ακολουθούν τυφλά ότι τους πει το κόμμα. Καιροσκόποι των καιρών, άβουλα όντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος19/12/11, 4:00 μ.μ.

  έκαμαν ζημιά οι διάφοροι φτηνοί προπαγανδιστές της ηλίθιας κομματικής γραμμής "κτυπάτε την πασυδυ"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Που να μεινουν μαυρα τζιαι σκοτεινα. Τουλαχιστον να δερουμεν στο δημοψηφισμα τζιαι οι δημαρχοι παν τζιαι ερκουντε καθε 5 χρονια.

  Παντως συνολικα ως ΑΚΕΛ φαινεται οτι αυξηθηκε η δυναμη μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. :-))
  ίντα ρε παιδιά, εννά αρκέψουμε τα ανώνυμα κτυπήματα κάτω που τη μέση;

  Φτηνοί τζιαι αχάπαροι νομίζω εν όσοι είδαν το επαναστατικό-ταξικό τους φως στες ηλιθιότητες τζιαι τες διασπαστικές ενέργειες της ΠΑΣΥΔΥ.

  Το εκλογικό αποτέλεσμα το εκτίμησα λάθος, ούτε η πρώτη, ούτε και η τελευταία φορά που θα γίνουν λάθος εκτιμήσεις, είτε καταστάσεων, είτε ατόμων...

  Δεν χρειάζεται κομματική γραμμή για να καταλάβει κάποιος τον διασπαστικό ρόλο τζιαι τον τυχοδιωκτισμό της ηγεσίας της ΠΑΣΥΔΥ, που αποδείκτηκεν με τις ενέργειες της Τετάρτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. "δεν έπαθε τη πανωλεθρία που ευχόμασταν!"

  O Μπέρτραντ Ράσσελ όταν εβρέθηκεν σε πλήθος έξω που τα ανάκτορα το 1939, παρόλον ότι ειρηνιστής,εναντίον της συμμετοχής της Βρεττανίας στον πολέμον τζιαι λογικός, ένοιωσεν μιαν ανατριχίλλαν όταν εφωνάζεν ο λαός "κάτω οι ούννοι" άμα τη ανακοίνωσει ότι τελικά εκυρήξαν τον πόλεμον του Χίτλερ.
  Μετά τα χτεσινά αποτελέσματα, όπου τζιαι άλλην μιαν φοράν, εχάσαν τα απορριπτικά κόμματα, το μόνον που έσιετε να έκφράσετε εν την λύπην σας που "εν εφαραντζιύστην ο συναγερμός". Παρόλον που λυπούμαι για τη Λευκωσίαν τζιαι τη Μαύρου, στην προκειμένην εφοούμουν ότι εννά πάθω όπως τον Ράσσελ. Αλλά ευτυχώς απλά λυπούμαι. Που εν έχουμεν υπόθεσην με εμείς αλλά - κυρίως- με εσείς οι "προοδευτικοί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ...Μια πανωλεθρία που θα τον περιόριζε ως προς τις φανερές του προθέσεις να βάλει τους εργαζόμενους στον γύψο, χρησιμοποιώντας τους πάντες και τα πάντα...

  Υπάρχει λόγος δηλαδή που θέλουμεν τον Συναγερμό αδύναμο.

  Ο Συναγερμός δηναμώνει στις εξάρσεις του αντιακελισμού, ρουφώντας αίμα που τες όμορές του δυνάμεις. Τζιαι τούτες οι δυνάμεις εντέλει του δίνουν το πρόσταγμα να φάει το θηρίον που λέγεται λαϊκό κίνημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Τζιαι αν υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι ο Συναγερμός εν αντι-απορριπτική παράταξη, αρκεί μια γύρα στα διαφημιστικά των υποψηφίων του στες χτεσινές εκλογές για να σε πείσει για το αντίθετο.
  Για να μεν πω για το ίδιο το κορυφαίον του εχτεσινό επίτευγμα, τον υιό Γιωρκάτζιη.

  Η Επανένωση τζιαι η λύση εν μια καθημερινή υπόθεση, όπως την αναπνοή τζιαι τες άλλες βιολογικές μας ανάγκες.
  Όι όποτε θυμηθούμεν τζιαι σκάφτοντας τον λάκκο της επανενωτικής κουλτούρας προβάλλοντας τζιαι προωθόντας άτομα τζιαι καταστάσεις καθαρά απορριπτικές/ σοβινιστικές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μια φιλική ερώτηση στον Ταπακούδη!

  Εσέναν ρε φίλε που είσαι επανενωτικός, δεν σε προβληματίζουν οι επιλογές των προσώπων που κάμνει ο Αναστασιάδης; Ακόμα χειρότερα δεν σε προβληματίζει ότι ο Αναστασιάδης τυφλωμένος από το πάθος του να γενεί πρόεδρος, εν έτοιμος να αλλάξει τζιαί γραμμήν στο θέμαν της λύσης επανένωσης προκειμένου να ικανοποιήσει τούτον το πάθος; Πως μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς τούτον ούλον το νταραβέριν με τους φανατικούς απορριπτικούς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Σύντροφε Νέε,
  Τες τελευταίες μέρες, ήταν πράγματι ασυνήθιστον τζιαί το ύφος σου, τζιαί οι αναλύσεις σου, τζιαί οι προβλέψεις σου, τζιαί τα επιχειρήματα σου. Σε σημείον μάλιστα που άρκεψα να υποψιάζομαι ότι ανάλαβεν διαχειριστής του μπλοκ τούτου, άλλον πρόσωπον εκτός αριστεράς. Τούτον βέβαια εν απόδειξη ότι οι αριστεροί της παρούσας γειτονιάς των μπλοκ είναι αυτόνομοι τζιαί δεν παίρνουν γραμμήν από κανέναν. Που την άλλην όμως, μπορεί μια βαρετά λανθασμένη τοποθέτηση οποιουδήποτε από μας εναντίον μιας μεγάλης οργάνωσης όπως την ΠΑΣΥΔΥ, να χρησιμοποιηθεί που τους καλοθελητές, ότι τάχα εν επίσημη γραμμή του κόμματος τζιαί να κάμει ζημιάν πράγματι. Αν η αριστερά γενικά ή όποιοσδήποτε μεμονωμένος αριστερός, εστρέφετουν εναντίον της όποιας συνδικαλιστικής οργάνωσης σε τούτους τους δύσκολους τζιαιρούς που περνούμεν, τότε η λέξη αριστερά-αριστερός θα είσιεν άλλην άσχετην σημασίαν.
  Φιλικά τζιαί συντροφικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Μαϊ φρεντ Χαμάλης εν έπρεπεν να έσιεις έτσι απορίες για τες ...ανησυχίες μου. Ειδικά αφού σχολιάζουμεν στα ίδια...στέκια τωρά τελευταία. Πόσον να του τα χώσω του γέρημου του Νίκαρου για να στανιάρετε;
  Οι επανενωτικοί΄πρέπει να καταλάβετε κάτι απλόν: επανένωση χωρίς΄"μίνιμουμ" συναγερμού-ακελ εν έσιει. Ο Στέλιος ονειρεύκεται "ελαφρές ταξιαρχίες" μετριοπάθειας τζιαι ρεαλισμού λες τζιαι έννεν που το συναγερμόν που εννά "εξορμήσουν" αλλά που τίποτε "κρυπτοκομμουνιστικούς θύλακες".
  Εμάλλωνα με τους εθνικίσταρους τζιαι εβρίζαν. Εσείς φέρεστε συγκαταβατικά τζιαι ειρωνεύκεστε (μιλώ γεννικά). Πιο κόσμιον αλλά εξίσου ενοχλητικόν. Ξεβολεύκει σας πολλά η παρουσία "προοδευτικότητας" ή "υπερασπιστών των κεκτημένων" εκτός της αριστεράς. Έύρετε τρόπον να βολευτείτε να περάσουμεν ως του χρόνου τον Ιούλιον τζιαι πάλε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Δηλαδή προβληματίζει σε. Τζιαί τί εξηγησιν διάς; Διότι το μινιμουμ συνεργασίας για την λύσιν, ούτε το επρότεινεν κανένας, ούτε το απόρριψεν κανένας, ούτε εν η ώρα του λέω εγιώ. Αρά δεν είναι τούτον που εν να εξηγήσει την ερωτοτροπίαν του Νίκαρου με τους αμπάλατους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Χαμάλη, εδιάβασα την τοποθέτησή σου για την γνησιότητα των προθέσεων της ΠΑΣΥΔΥ στον Στροβολιώτη. Διαφωνώ. Απλά τζιαι χωρίς "οδηγίες".

  Έκαμα τη τοποθέτηση μου για το θέμα, θεωρώ συνοπτικά τες ενέργειες της ΠΑΣΥΔΥ υποβολιμαίες, διασπαστικές τζιαι τυχοδιωκτικές.

  Το ότι εν "συντεχνία" εν σημαίνει ότι έσιει τζιαι το θέσφατο.

  Δηλαδή η ΣΕΚ που έστελλε συγχαρητήρια στην χούντα κάθε 21 τ' απρίλλη ή που παίρνει σαφή θέση ενάντια σε κάθε μη συναγερμικό υποψήφιο για τη προεδρία, κάμνει συνδικαλισμό;

  Δαμαί οι "πιο αριστεροί" κατηγορούν τόσο τη ΣΕΚ όσο τζιαι την ΠΕΟ (καθώς και το ΑΚΕΛ βεβαίως-βεβαίως) για ξεπούλημα στο κεφάλαιο κ.ο.κ... τζιαι σε πειράζει η κριτική στες άτοπες κινήσεις της ΠΑΣΥΔΥ που εμμέσως πλην σαφώς στρέφονται κατά της κυβέρνησης, αποφορτίζοντας τους στριμωγμένους εκπροσώπους της πλουτοκρατίας;

  Ξαναδέ τα πράματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Η ΣΕΚ εν έτσι σχέδιον! Η ΠΑΣΥΔΥ εν άλλωσπως σχέδιον! Το Ισραήλ εν ποτζιείνον! Η Ευρώπη εν ποτούτη! Βγάλει δόντι που πονάει! Βγάλει μάτι που πονάει! Μείνει με πούλλο στο χέρι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος20/12/11, 2:23 μ.μ.

  τούτον ούλλον Χαμάλης ένει ιπό τους άλλους αδρώπους γιά! ιφκάλλει δόντι πονεί, ιφκάλλει αμμάτιν πονεί, για ήντα θέλει να φκάλει το ισιέριν του για? για να πιάσει τούτον ούλλο ππαράες η που την ασφάλειαν του?

  γαμώ το μοχαμέτη σας, όπως έλεγε και ο οδυσσέας καραισκάκης απαντώντας στον αλή μπαμπά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. :-))
  έχω βάλει συγκεκριμένα επιχειρήματα κάτω σύντροφε.
  1) Απόφαση βάσει φημών. Το πλέον ύποπτο συμβάν. Περνάει στο ντούκου η καταράκωση της αξιοπιστίας του συνδικαλισμού; Εγώ εδώ βλέπω την αυτοχειρία τζιαι την αυτοαναίρεση.
  2) Μη αντίδραση στη πρόταση Αβέρωφ/Παπαδόπουλου για παράταση συνταξιοδότησης (εδώ πουλούν ωμά όλους τους υπόλοιπους)
  3) Διευκόλυνση/ ξεστρίμωγμα των εκπροσώπων της πλουτοκρατίας. Τσουβάλιασμα όλων των κομμάτων στη κριτική.
  4) Εκβιασμός/ απαξίωση/επίθεση κατά των θεσμών (τωρά κάποιοι μιλούν για την αποχή τζιαι ξεχνούν τα καμώματα της ΠΑΣΥΔΥ λλίες μέρες πριν)
  5) Μη συνεννόηση με τα άλλα συνδικάτα, προσπάθεια αυτονόμησης τζιαι χειραγώγησης των υπόλοιπων.(μόνο τζιαι μόνο για τούτο, έπρεπε να εισπράξει την έντονη κριτική της αριστεράς)

  Υπάρχει καλός τζιαι κακός συνδικαλισμός τζιαι κρίνεται που την ικανότητά του να ενώνει τους εργαζόμενους.

  Με την ευκαιρία να αναφέρω άλλον ένα λάθος που έκαμα συζητώντας με τον Γρηγόρη, χρησιμοποιόντας τον όρο "αναρχοσυνδικαλισμός" για να εκφράσω τζιείνο που είχα στο μυαλό μου ως "συνδικαλιστικό τυχοχοδιωκτισμό" τζιαι την υπεροψία/ ποδηγέτηση απέναντι στες άλλες οργανώσεις.

  Εκεί που κάποιοι σύντροφοι είδαν τη περασμένη βδομάδα την ΠΑΣΥΔΥ στη πρωτοπορία της ταξικής πάλης στη Κύπρο, ότι δηλαδή μπαίνει μπροστά για να υπερασπίσει τους εργαζόμενους γενικά...όταν οι άλλοι αδυνατούν και υποχωρούν...
  ...εγώ είδα αυτά που έχω αναπτύξει.

  Ας βάλλει ο καθ ένας τις σκέψεις του χωρίς αφορισμούς τζιαι υπόνοιες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. 1. τζιαι το πάγωμα ήταν φήμες μέχρι που έγινε. αν δεν υπήρχεν η αντίδραση των εργαζομένων του δημόσιου θα εβλέπαμεν τι ήταν φήμες.
  2. αν δεν υπήρχεν η αντίδραση των εργαζομένων του δημόσιου το 64 θα επερνούσεν ήδη.
  3. αισχρό ψέμα. δε τες ανακοινώσεις της ΠΑΣΥΔΥ τζιαι τα 2 τελευταία τέυχη της εφημερίδας δημόσιος υπάλληλος. το ακελ μόνο του έτρεξεν να τσουβαλιαστεί με τους υπόλοιπους αγαπητέ.
  4. απάντηση στην πολιτική ελίτ που ακατάπητησεν τον κοινωνικό διάλογο με το ίδιο νόμισμα
  5. τούτον έγινεν γιατί τα άλλα 2 συνδικάτα λόγω των εξαρτήσεων τους που τα κόμματα της αριστεράς τζιαι της δεξιάς αντίστοιχα εσυγκρατούσαν τζιαι εμποδίζαν την δυναμική αντίσταση που έθελεν να κάμει η πασυδυ - βλέπε η 12ώρη που έγινεν 3ωρη την τρίτη κλπ κλπ

  δεν θέλω να μπω να σε διάλογο μαζί σου νέε. πραγματικά απογοήτευσες με, όι τόσον με τες θέσεις σου όσον με την επιμονή σου. απλά βάλλω κάτω τα δεδομένα για τελευταία φορά. γεια σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Τζιαι η Χαραυγη ηταν επικριτικη την επομενη εναντιον της Πασυδυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος20/12/11, 7:26 μ.μ.

  Ψηφοθηρία, λόγοι κι εμβατήρια ποτέ δεν έφεραν την αλλαγή
  για αυτό και χάθηκες στα σφαιριστήρια και μες στα γήπεδα την Κυριακή.
  Τώρα καθώς κοιτάς τα διυλιστήρια ρωτάς ποιοι σ' έχουν βάλει στο κλουβί.
  Ηλεκτρικός Θησέας σε πηγάδι κι η Αριάδνη έχει τρελαθεί...

  Μια πλαστική ανέμισες σημαία, πίστεψες σ' έναν άγνωστο θεό
  κρέμασες το μυαλό σε μια κεραία ειδήσεις σίριαλ και τσίχλα ροκ.
  Και πώς θα ξημερώσει άλλη μέρα όταν τα λάθη κλέβουν τον καιρό;
  Και πώς θα ξημερώσει άλλη μέρα όταν το ψέμα σέρνει τον χορό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Γρηγόρη, ισχύει η αυτοδιάθεση.

  Εφόσον υποθετικά εξεκινήσαν ούλλα, βάλω τζιαι γω ένα υποθετικό ερώτημα για ούλλους:

  Αν μπει κάτω από όλα τα κόμματα ή τη πλειοψηφία στη βουλή, μόνο του το θέμα της αύξησης του ορίου αφυπηρέτησης, οι ηγεσίες της ΠΑΣΥΔΥ και ειδικά των ΠΟΕΔ και ΟΕΛΜΕΚ θα είναι εναντίων;

  Τούτοι που επρωταγωνιστήκαν για να πάει στο 63ο;;;

  Μα ωσπου νομίζετε πως εννά πάτε μαζί με τούτους; Στη πρώτη στροφή, μόλις σάσουν τη πάντα τους, θα αφήκουν τη νεολαία τζιαι τους υπόλοιπους εργαζόμενους να λαοδέρνουνται αγαπητοί.

  Ρωτάτε μας τζιαι μας που τους ζιούμεν.

  Εν στο 5 που διαφωνούμεν Γρηγόροι τζιαι φίλοι, ξεκάθαρα. Εμείς (οι φιλοκομματικοί...) εν χαρίζουμε σε καμιά σφηκοφωλιά των δημοσίων την πρωτοπορία του αγώνα. Εν τους έχουμεν εμπιστοσύνη, ούτε ξέρουν (ούτε που θέλουν) να σταματήσουν τους φούλληες τζιαι τους νικολές.

  Διαφωνούμε φίλε, εν ξεκάθαρο μα τζιαι απλό, τζιαι αν κάθε φορά που διαφωνούμεν φκάλλουμε τα νύσια μας, εν θα μας μείνουν πέτσες.

  Τζιαι γω λυπούμαι αλλά εν επιτρέπω στον εαυτό μου να μεν πάρει θέση. Εν έχω καμιά εμπιστοσύνη στες επιδιώξεις τζιαι τες τακτικές των συνδικαλιστών του δημοσίου.

  Οι ΔΥ εν ξέρουν ποιοι πιέζουν εδώ και καιρό για τέτοιου είδους μέτρα; Ποιοι σχηματίζουν κοινοβουλευτικές συμμαχίες (και κοινωνικές αφού εν με εκλογές που το κάμνουν) για να οδηγούν τα πράματα τζιαμαί;

  Γιατί, αντί να δυναμώσουν την αριστερά, που αποδεδειγμένα έκαμε προσπάθεια να μεν έρτουμε δαμαί, κηρύσσουν αποχή που τες εκλογές;

  Αφού εν τόσο συνειδητοποιημένοι, γιατί εν προκαλούν διασπάσεις/ ανακατατάξεις στα κόμματά τους;

  Το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ αλλά τζιαι ο Συναγερμός, έννεν που δημοσίους που παίρνουν τη δύναμή τους;

  Γιατί εν τους μαυρίζουν, αντί να θέλουν να κάμουν αποχή;

  Οι ΔΥ τζι αννέν εξαρτημένοι που τα κόμματά τους φίλε μου.

  Ο Φούλλης-φούλλης αλλά τζι ο Γιωρκάτζιης δήμαρχος.

  Είπαμεν είμαστεν νέοι, αλλά εν θα ξανα-ανακαλύψουμεν την τασιηνόπιττα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ρε νέος σε προειδοποίησα να μην γράφεις κάθε μέρα θέμα. Εν πολλά για να χωνέψει ο άλλος. :)

  Και δεν ντρέπεσαι να απογοητεύεις τους άλλους με το να έχεις διαφορετική άποψη από εκείνη του δόγματος;

  Welcome to the machine.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ο Γρηγόρης δεν είναι machine φίλε, το αντίθετο. Μπορεί να θεωρηθεί κάλλιστα ότι εν εγώ που παίζω τούντο ρόλο.

  Τζιαι οι ισχυρές διαφωνίες εν αναπόφευκτες, τζιαι τα λάθη, τζιαι ούλλα.

  Καλή διάθεση να υπάρχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Γιατί ρε Πίντο; Ποιος έχει την άποψιν του δόγματος δαμέ; Οι αριστεροί εν δικαιούνται να εχουν διαφορετικές εκτιμήσεις δηλαδή; Τζιαί μεν νομίζεις ότι για μιαν διαφωνίαν εν να ξεγράψομεν τον Νέον που σύντροφον μας. Εγώ τουλάχιστον όχι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ρε Χαμάλη, δηλαδή είσαι ‘αριστερός’ και ταυτόχρονα έχεις διαφορετικές απόψεις και ιδεολογίες από την ‘αριστερά’ στην οποία υποτίθεται ανήκεις; Ο δογματισμός αν δεν το κατάλαβες έρχεται πακέτο με το κόμμα ή την κάθε ομάδα και θρησκεία που ανήκει κάποιος. Ή είσαι ορθόδοξος χριστιανός που ακολουθεί τον χριστιανισμό ή δεν είσαι, αποφάσισε. Δεν μπορείς να είσαι χριστιανός και τη ίδια ώρα να πιστεύεις στην μετενσάρκωση επειδή έτσι αποφάσισες. Εκτός και αν νομίζεις ότι το ολίγον έγκυος εν διαφορετικό από το έγκυος. Ειλικρινά ρε παιδιά είσαστε οι πιο συγχυσμένοι που μπορεί κάποιος να συναντήσει στο διαδίκτυο. Οι απόψεις σήμερα αλλάζουν στο δευτερόλεπτο και εσείς ακόμα νομίζετε ότι θα είσαστε αριστεροί ή δεξιοί μια ζωή; Καλή τύχη.


  Εγώ μάνα μου σου ζήτησα να παραιτήσεις το μπλόγκ του νέου; Ή να τον ξεγράψεις; Ρε Χαμάλη επειδή φαλτσάρεις άτομο περιορισμένης αντίληψης καλά κάνεις πρώτα να κατανοείς την ερώτηση που κάνεις επειδή μόνο έτσι θα κατανοήσεις και την απάντηση. Για αυτό το λόγο σχεδόν κανένας δεν σου απαντά εδώ μέσα. Όσο για το μπλόγκ του νέου και την όλη κατάσταση κοίταξε τη λέξη blow-back στο λεξικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ρε πιντο, ας μείνουν μαύρα γιε μου.

  Η πολιτική εν θρησκεία τζιαι έσιει δόγμα; Η πολιτική εν έσιει δόγμα, έσιει αρχές τζιαι στόχους.

  Εν πολλά στραβή η αντίληψή σου για την αριστερά τζιαι τους αριστερούς τζιαι γενικά για τες "ιδεολογίες".

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...