"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

22 Ιανουαρίου 2012

Ο Ομήρου "ψάχνει" άνθρωπο-φορέα!


Στη φωτογραφία Λάζαρος Μαύρος, Ελένη Θεοχάρους
και Ζαχαρίας Κουλίας, επί των επάλξεων

ενάντια στο αυταρχικοενδοτικό καθεστώς Χριστόφια!
 • Σαν άλλος Διογένης με το φανάρι, ο Ομήρου της ΕΔΕΚ βγήκε στη γύρα για να βρει τον άνθρωπο-φορέα!
 • Ο άνθρωπος-φορέας δεν είναι όποιος κι όποιος (ή όποια κι όποια…)
 • Είναι αυτός ο άνθρωπος που θα θάψει εξολοκλήρου και αμετάκλητα τη διζωνική. Που θα κάνει όμως καλή δουλειά! Όχι όπως το θάψιμο των ιδεών Γκάλι που νεκραναστήθηκαν…
 • Ούτε όπως την «Ευρωπαϊκή Λύση» που ξεφούσκωσε, ή σαν την «ομοσπονδία με το σωστό περιεχόμενο» που  έμεινε στ’ ανήφορο των προεδρικών του 2008…
 • Φυσικά ο Ομήρου και η ΕΔΕΚ δεν ψάχνουν μόνοι. Ψάχνουν-για να ακριβολογούμε, καμώνονται πως ψάχνουν- μαζί με τον διχοτομικό συρφετό του αρχιεπισκόπου και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ…
 • Και  εννοείται πως σταμάτησαν πλέον να ψάχνουν. Η τοποθέτηση του Ομήρου για άνθρωπο-φορέα που θα οδηγήσει σε ΝΙΚΗΦΟΡΑ «αλλαγή» της βάσης του Κυπριακού, είναι απλά η ετοιμασία της επίσημης ανακοίνωσης της προσχώρησης της ΕΔΕΚ στο νέο «εθνικό μέτωπο» που ετοιμάζει εδώ και καιρό η αρχιεπισκοπή.
 • Ο υποψήφιος έχει βρεθεί. Και είναι «η» υποψήφια. Η ευρωβουλευτής του Συναγερμού Ελένη Θεοχάρους.
 • Το προξενιό έγινε από τον Λάζαρο Μαύρο και τον Ζαχαρία Κουλία στον αρχιεπίσκοπο, εδώ και μήνες…
 • Το «συμπεθεριό» αρχιεπισκοπής-Σίγμα θέλει όμως και προίκα από την «εθνική δεξιά» που είναι «εγκλωβισμένη» στο μεγάλο γαλάζιο κόμμα…
 • Γι αυτό η «νύφη» πρέπει να προέρχεται από συναγερμικό τζάκι…
 • Η Ελένη συνδυάζει πολλά «χαρίσματα»… Προέρχεται από το ΔΗΚΟ, έχει «διεθνιστικές» τάσεις, βροντοφώναξε ΟΧΙ το 2004, παρουσιάζει κοινωνική προσφορά, αντιπροσωπεύει τη χώρα στο εξωτερικό…
 • Κυρίως όμως είναι εκλέξιμη και νικηφόρα! Θιασώτης του δόγματος Δούντα, φιλοδοξεί να εκφράσει στις διαδικασίες του ΔΗΣΥ για το προεδρικό χρίσμα, τους αντιομοσπονδιακούς της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης»…
 • Μάταια ο Αναστασιάδης προσπαθούσε για μήνες ολόκληρους να καλοπιάσει τους αντιομοσπονδιακούς εντός και εκτός του κόμματος. Τι υποψήφιους στις βουλευτικές τους έβαλε, τι πρόεδρο της Βουλής τους εξέλεξε, τι «αγανάκτηση» τους πούλησε, τι δήμαρχο της Λευκωσίας τους έβγαλε… στο τέλος της ημέρας δεν απέφυγε το πικρό τέλος της «ενωμένης δεξιάς»…
 • Αν κερδίσει η Ελένη Θεοχάρους στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΔΗΣΥ, θα μιλάμε ταυτόχρονα για το τέλος του «κληριδισμού».
 • Αυτό θεωρώ πως δεν μπορεί να γίνει. Με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, ο Νίκος Αναστασιάδης θα επιπλεύσει αν και η κομματική βάση του κόμματος κάθε άλλο παρά ένθερμη υποστηρικτής της λύσης μπορεί να θεωρηθεί…
 • Όποιο ποσοστό όμως κι αν λάβει η Ελένη Θεοχάρους στη ενδοσυναγερμική αναμέτρηση, θα προσπαθήσει να  το «κουβαλήσει» στον αρχιεπισκοπικό μύλο…
 • Επιπλέον, θα κορυφώσει τη ρητορική ενάντια στον Νίκο Αναστασιάδη ως προς τις θέσεις του στο Κυπριακό αλλά και σε ότι αφορά τη δημοκρατικότητα του ίδιου του κόμματος, βάζοντας τις βάσεις για τη διάσπαση που περίτεχνα αποσοβεί από το 2004 ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.
 • Αργά ή γρήγορα, πιστεύω πως ολόκληρο το ΔΗΚΟ θα επιβιβαστεί στο αρχιεπισκοπικό τραίνο, ενώ δεν έχω καμιά αμφιβολία για το Ευρωκό και τους Οικολόγους καθώς και όλες τις μικρότερες ομάδες της εθνικιστικής αντιπολίτευσης.
 • Και ίσως, αν πάρει χαμπάρι η πλουτοκρατία του ΔΗΣΥ πως βουλιάζει το καράβι, να συνταχθεί νωρίτερα από τον δεύτερο γύρο με τους διχοτομικούς. 

25 σχόλια:

 1. Αφού η Θ είπεν όχι το 204 θα την ψηφίσει τζε το Ακελ;

  Πάντως θα είναι μεγάλο ντερμπι ο πρώτος γύρος αν θα έχουμε Χριστόφια, Αναστασιάδη Θεοχάρους, χωρίς πολλη σκέψη τους δίνω ίσες πιθανότητες για να περάσουν στον β γύρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν μείνει τρίτος ο υποψήφιος της αριστεράς εννοείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε η ομάς έδερεν την Ομονοιάκκαν μεσ' το ΓΣΠ τζιαι σου λαλείς μου για την "νικηφόρον" Θεοχάρους. Ρε εν έχουν υπόθεσην, τζιαι θα το δεις. Εξάλλου εννά λυθεί πριν έσιει καμμιάν σημμασίαν.
  Επερίμενα να κάμεις πόξιλλίκκιν του Νίκαρου για τες τσιόφτες με την "υπονόμευσην" στο εξωτερικόν. Καλλίττερα που εν ασχολήθηκες πάντως...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μιχάλη ο Αναστασιάδης κάμνει τη δουλειά μόνος του, εν χρειάζεται βοήθεια. Να κόψει τα πρωϊνά τσάγια πέρκι σοβαρέψει λλίον ο πολιτικός του λόγος.

  Αντίθετα φίλε, εγώ πιστεύω πως θα πάρει κεφάλι η Θεοχάρους, θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Κάθε μονάδα που φεύγει από τον ΔΗΣΥ για το αρχιεπισκοπικό ρεύμα, εν διπλή ζημιά για τον Αναστασιάδη. Κάτι σαν τους έξι βαθμούς στη μάππα αφού την εσυνάφερες.

  Γι αυτό εν προς το συμφέρον του Νίκου να αλλάξει γραμμή, να σοβαρευτεί έστω τζιαι την υστάτη τζιαι να δώσει μήνυμα στήριξης στον "ανίκανο" για λύση φέτος αντί να χαριεντίζεται με τον Έρογλου τζιαι να του τάσσει συνομοσπονδίαν.

  Οι πολλοί βλέπουν κατάρρευση των συνομιλιών τωρά! Ο Χριστόφιας είπεν τους πως αν γυρίσει πίσω στα συμφωνηθέντα με τον Ταλάτ ο Έρογλου, εννά τα έβρουμεν.

  Πιστεύκω στο πείσμαν του δικωμίτη. Ξέρει ότι χωρίς λύση η κκελλέ του εν μες τη βούρκα τζιαι εσσωκομματικά. Τζιαι του Νίκου εν μες τη βούρκα χωρίς λύση.

  Εν λάθος η γραμμή του ΔΗΣΥ που τζιαιρόν. Ενόμιζεν πως εννά τους καλάρει. Επροειδοποιήσαμεν σας πως όι μόνον κάμνετε ζημιά στο κυπριακό, αλλά τζιαι ότι σκάφτετε τον λάκκο σας.

  Να περιμένουμεν τες λλίες μέρες ως τες 24ρις για να δούμε που πάει το πράμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καταλήγοντας ο Αρχιεπίσκοπος είπε «ελπίζω ο Πρόεδρος (της Δημοκρατίας)να σταθεί στο ύψος του, να απορρίψει τις απαράδεκτες θέσεις, τις οποίες δεν γνωρίζω αλλά πρέπει να είναι απαράδεκτες και οι θέσεις των Ηνωμένων Εθνών και οι θέσεις των Τούρκων».

  "Κλείνει το μάτι" στον Ομήρου

  ο Αρχιεπίσκοπος όμως αναφέρθηκε και στις προεδρικές εκλογές, «κλείνοντας» μάλιστα το μάτι στο Γιαννάκη Ομήρου. Όταν ρωτήθηκε τι γίνεται με το θέμα επιλογής υποψηφίου από την εκκλησία, απάντησε ότι θα στηρίξει εκείνον που θα έχει σωστή γραμμή στο Εθνικό Θέμα, τονίζοντας οτι του άρεσαν οι θέσεις του προέδρου της Βουλής, όπως αυτές παρουσιάστηκαν χθες ενώπιον της κεντρικής επιτροπής της ΕΔΕΚ.

  http://www.sigmalive.com/news/politics/457762

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Χαχαχαχαχα!!! Τούτον άρεσεν που πολλά "... να απορρίψει τις απαράδεκτες θέσεις, τις οποίες ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, αλλά πρέπει να είναι απαράδεκτες"!!!!!!!!!

  Ταπακούδη, ο Φούλλληηης διερωτάται για την αισιοδοξίαν Για να συμπληρωθεί το κουαρτέττον, πετάκτου τζιαι ποτζιεί να του εξηγήσεις. Πέρκι πειστεί τζιαι πιάει παραπάνω θετική ενέργεια το σύμπαν για να συμβάλει σε αποτέλεσμαν! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. χο χο!!!

  Αν έρτει τρίτη η αριστερά με 10 ψήφους διαφορά μετά που την Ελένη τζιαι τον Αναστασιάδη, ίσως να γινεί η μεγάλη συμμαχία που ονειρεύκεται ο Στροβολιώτης μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων τζιαι παραιτήσει τζιαι ο Κατσουρίδης για πάντα τα περί στρατηγηκών συμμαχιών με την Εδέκ τζιαι το Δήκο που εκαταντήσαν ακροδεξιά, όι μόνον στον εθνικισμόν, αλλά επιπλέον το Δηκο τζιαι στην οικονομία (που θεωρεί την πρόσληψην δασκάλων τζιαι νοσηλευτών κατάρα για τον τόπο...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Χα! Τζιαι γιατί να μεν έρτει τρίτος ο Αναστασιάδης τζιαι να κάμει τούτο που ονειρεύκεται ο Στροβολιώτης;

  Εντωμεταξύ εμείς μιλούμε για "υποψήφιο της αριστεράς" ακόμα... που δείχνει τζιαι κάτι σε ότι αφορά την ενδοπαραταξιακή δημοκρατία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος22/1/12, 7:42 μ.μ.

  ε κοπελια θκιαβαστε την ερευναν του λορδου στον φιλελευθερο τζαι τσιακκαρετε νακκον τα ποσοστα αυτον που θελουν λυσην τζαι αν εσιετε προσβαση δετε τζαι καμιαν αναλυσην για το τι ψηφηζουν αυτοι που ψηφησαν ναι το 2004 τζαι συγκρινετε το με τα ποσοσστα που εδωκεν το καθε κομμα το 2004 στο δημοψηφησμαν τζαι σταματατε να οπτασιαζεστε αρλουμπες.

  xwrikos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. τάχα, τζιαι να έρτει λύση εν θα περάσει χωρικέ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος22/1/12, 8:06 μ.μ.

  η λυση αν θα περασει θα περασει οπως την θελω ε/κ:) τουτον θα το δεις που την ερωτησην για το συστημαν εκτελεστικης εξουσιας που εγκρινει η κοινωνια (σου εβαλα και ενα σχολια για αυτο στο ποστ σου "ενα βημα πριν την λυσην" σημερα.)

  εν αλλον που μπορει να καταλαβεις αν δεις τα ποσοστα αυτον που θελουν λυσην τζαι αν εσιετε προσβαση δετε τζαι καμιαν αναλυσην για το τι ψηφηζουν αυτοι που ψηφησαν ναι το 2004 τζαι συγκρινετε το με τα ποσοσστα που εδωκεν το καθε κομμα το 2004 στο δημοψηφησμαν

  xwrikos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αϊ τόντ μπιλίβ ιν ππολς. Ειδικά τζείνες που κάμνει ο Φιλελεύθερος. Πε με εμπαθήν...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/12, 8:45 μ.μ.

   μιχαλη δεν ειναι του φιλ το ππολ ειναι του προγραμμτος κυπρος 2015 και το αρθρο ειναι του αλεξανδρου λορδου διευθυντη ερευνας του προγραμματος.

   xwrikos

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος22/1/12, 8:47 μ.μ.

  http://www.cyprus2015.org/index.php?lang=el

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αστυνόμος Θεοχάρης22/1/12, 9:32 μ.μ.

  Το Ελένη Θεοχάρη δε θα είναι υποψήφιο. Το αρχιεπίσκοπο έπαψε να το θέλει για πρόεδρο και προσεύχεται να βρεθεί υποψήφιο από το αριστερά.
  Αυτό το άλλο υποψήφιο που τα αριστερά είναι πολυάσχολο και δε θέλει έρθει σε ρήξη με το κόμμα το ΑΚΕΛ. Κάνει νάζια στο αρχιεπίσκοπο. Όμως το ιδέα να είναι αυτό το νέο πρόεδρο του αρέσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος22/1/12, 9:39 μ.μ.

  LAMPI

  Η παρέα του Αρχιεπισκόπου θα θέσει το εξής δίλημμα:

  διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία ή όχι?

  Ο Αρχιεπίσκοπος τελικά θα χάσει επειδή ο κόσμος δεν ξεχνά τα ψέματα του. Δεν ξεχνά ότι του υποσχέθηκε ότι θα βάλει το χέρι στην τσέπη, κάτι που τελικά δεν έκανε. Δεν ξεχνά ότι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Έρογλου απλά και μόνο για να μην βγει ο Ταλατ.

  Ο κόσμος γνωρίζει ότι αυτός και η παρέα του υποστηρίζουν τη διχοτόμηση απλά και μόνο για να συνεχίσουν να λεηλατούν ανενόχλητα τον πλούτο του λαού και του κυπριακού κράτους.

  Στο 2ο γύρο, θα τρέξουν πανικόβλητοι να ζητήσουν ανταλλάγματα για να προσφέρουν τη στήριξη τους σε ένα από τους άλλους δύο υποψηφίους που θα είναι στο 2ο γύρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Οι αντιομοσπονδιακές (στην ουσία διχοτομικές) δυνάμεις στη Κύπρο, εν αρκετά μεγαλύτερες που το 1/3 φίλε/ φίλη.

  Το ζήτημα είναι να καταφέρουν να τις ενώσουν κάτω από μια ομπρέλλα. Και για να γίνει αυτό, δεν θα στοχεύσουν στη δεξαμενή της αριστεράς (όπως αφήνει να εννοηθεί ο αστυνόμος πιο πάνω) αλλά στη δεξαμενή της δεξιάς.

  Στην αριστερά δεν υπάρχει πολύ "ψωμί" και επιπλέον, όποιος στραφεί κατά του "κόμματος", μάλλον εισπράττει πολιτικές καρπαζιές παρά ψήφους.

  Το ζουμί είναι στον ΔΗΣΥ που υπάρχουν και είναι δυνατές οι αντιομοσπονδιακές φωνές.

  Γι αυτό οι αρχιεπίσκοπος/ΔΙΑΣ βολεύονται με ένα συναγερμικό υποψήφιο. Αν αυτός ο υποψήφιος έχει τη συγκατάθεση ΕΔΕΚ/ ΔΗΚΟ τότε τα πράγματα είναι εύκολα.

  Όντως το δίλημα είναι αυτό που περιγράφεις, το θέμα είναι να καταφέρουν να το περάσουν στην εκλογική βάση του ΔΗΣΥ. Πάντως στις προηγούμενες προεδρικές αλλά και σε δύο βουλευτικές, δεν τα κατάφεραν.

  Και δεν τα κατάφεραν γιατί το Κυπριακό δεν ήταν άμεσα στο προσκήνιο.

  Οπότε η μόνη "σωτηρία" για τον Νίκο Αναστασιάδη είναι το πάγωμα του Κυπριακού. Αυτό προσοπαθεί να καταφέρει με όλες του τις ενέργειες εδώ και καιρό.

  Εκλογές με απόλυτο διακύβευμα το Κυπριακό, του στυλ βγάινεις-υπογράφεις, είναι χαμένες από χέρι για τον ΔΗΣΥ (Κληρίδης 2003).

  Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή πάμε σε εκλογές χωρίς άμεσες εξελίξεις στο Κυπριακό, τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τον Αναστασιάδη.

  Προσωπικά θα ήθελα αυτή η σύγκρουση λύσης-διχοτόμησης να συμβεί πριν από τις προεδρικές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος23/1/12, 8:36 π.μ.

  ε/κ το λαθος ολων των αναλυσεων που καμνεις εν οτι τις καμνεις με το φιλινγκ τζαι με ευσεβοποθισμους τζαι φαντασιες και οχι με τα δεδομενα και χωρις να γνωριζεις το τι γινετε μεσα στον δησυ και πως λειτουργουν οι ψηφοφοροι του και ποια ειναι τα πιστευω τους.

  π.x ποσοστον ομοπονδιακον αντιομοσπονδιακον, ο δησυ θα ψηφησει ναι σε οτι του φερουν διοτι θα τον πιεσουν οι δυτικοι, δυνατες φωνες αντιομοσπονδιακον στο δησυ και το ρευμα που εχουν κλπ κλπ.


  Παντος οσπου θκιαβαζω τις αναλυσεις σας εσεναν τζαι διαφορων αλλων ακελικων καταληγω ολο και περισσοτερον στο συμπερασμαν οτι σε λιον τζαιρον θα διερωταστε πως εφατε τα μουτρα σας ετσι σκεδιον τζαι εφορτοθηκετε την διχοτομισην.

  xwrikos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Τη διχοτόμηση χωρικέ την εφορτωθήκαμεν που το 74, το 68, το 63, το 58, το 55 τζιαι πάει λέγοντας.
  Οι αναλύσεις που κάμνω εν δαμαί να κριθούν που τις εξελίξεις, ίντα βιάζεσαι; Στο κάτω-κάτω εν η εικόνα που διά ο συναγερμός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος23/1/12, 4:05 μ.μ.

  LAMPI

  Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι λεγόμενοι πατριώτες.
  Περιμένουν να αποτύχει η διαδικασία και να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στη διχοτόμηση. Μετά θα τα φορτώσουν στο Χριστόφια και θα επικεντρωθούν σε σημαντικότερα ζητήματα όπως είναι το φυσικό αέριο.

  To δυστύχημα για τους λεγόμενους πατριώτες είναι ότι ο Δημήτρης δεν θα κάνει τη χάρη ούτε σε αυτούς ούτε στους Τούρκους. Με σκληρή προσπάθεια θα πετύχει παραγωγικά αποτελέσματα και θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά σε λύση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Κάποια στιγμήν όταν εσχολίαζα στην Offsite, κάποιος έκαμεν κουβένταν για υποψηφιότηταν..Πόλυ Πολυβίου (!). Ενδιαφέρον.
  Η Θεοχάρους επαναλαμβάνω, εν έσιει υπόθεση. Διαισθητικά μεν αλλά εντόνως. Η σιουρκά του Αναστασιάδη επιβεβαιώνεται τζιαι που την επιλογή των συνδαιτημόνων του με τον Έρογλου (Θεμιστοκλέους).
  Χωρικέ είχα δει την έρευναν που τότε που ήταν "φρέσκα". Τωρά έσιει μπαγιατέψει πιον, αλλάξαν τα πράματα που τότε, μπορεί να πεις τζιαι σιειρόττερα. Αλλά ο κόσμος δακάτω αλλάσσει εύκολα γνώμην, μεν έσιεις έννοιαν, ειδικά άμα του "τάξεις".
  Ακόμα τζιαι τζείνη η έρευνα έσιει στοιχεία αισιόδοξα. Δες ας πούμεν το slide "Ψήφος σε ενδεχόμενο μελλοντικό δημοψήφισμα". Οι ΕΚ έχουν ήδη 23% σε μάλλον ναι τζιαι ναι. Επίσης, 35% δηλώνει ότι εν εξίσου πιθανόν να ψηφίσει ναι ή οϊ. 'Άρα, έσιεις 58% που ΕΝΝΕΝ οϊ χωρίς καν να ακούσει την "σκατόλυση" που έρκεται. Μεινίσκει έναν 42%, που το οποίον 31% εν σίουροι οϊ. Μα 31% εν οι απορριπτικοί λλίον-πολλά. Το 11% που εν μάλλον οϊ συν το 35% που εν αποφάσισεν ακόμα εν ούλλον το στοίσιημαν. Ξέρεις νάμπου άλλον εν υπέρ του ναι;
  1) Ο πρόεδρος εννά το στηρίξει τούτην την στράταν
  2) Ο Αναστασιάδης εννά το στηρίξει ξανά (με ανταλλάγματα αλλά τζιαι για να ξεκαθαρίσει το σκηνικόν στο κόμμαν)

  Θέλουμεν 50% συν 1. Επέτρεψε μου να έχω σοβαρούς λόγους να αισιοδοξώ. Το άγχος μου είναι αν ο πρόεδρος έσιει τους όρχιες να πάει ως το τέλος. Νομίζω μπορεί, παρά τα κλαματούθκια εσωτερικής κατανάλωσης. Σήμερα τζιαι αύριον εννά έχουμεν καλήν ένδειξην.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Από κείμενο του Σάββα Μένοικου που θα κυκλοφορήσει σχετικά με αυτή την έρευνα...

  "Για τους ε/κ τόσο το προεδρικό συμβούλιο όσο και η εκ περιτροπής προεδρία [όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται συλλογικά] είναι αποδεκτές με ποσοστό 62% και 52% αντίστοιχα. Για την διασταυρωμένη ψήφο οι ε/κ την αποδέχονται κατά 44% αλλά είναι επίσης έντονη η επιθυμία για άμεση ψηφοφορία παρά για επιλογή της προεδρικής ομάδας από «εκλέκτορες».

  Ένα ποσοστό 44% είναι αρκετά καλό για μια εισήγηση η οποία έγινε στόχος τόσων επιθέσεων. Το ότι η εκ περιτροπής αλλά και το προεδρικό συμβούλιο του σχεδίου Αναν θεωρείται ήδη αποδεκτό είναι χαρακτηριστικό του πως λειτουργεί υπόγεια ο χρόνος της κατανόησης."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος24/1/12, 5:50 μ.μ.

  Ρε νεος, εσβησες το σχολιο που ελεγε ψευτοαριστεροι στο αψε σβησε τζιαι επιτρεπεις σε σχολια αηδιαστικα οπως τζινο του george να επιπλεουν; Σβηστον μανα μου, εν καταλαβεις ποσο χαμηλα πεφτει το 'επιπεδο' συζητησης. Ειλικρινα εν πολλα κυκλοθυμικο τουντο μπλογκ. Που το ενα ακρο στο αλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...