"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

17 Μαρτίου 2012

Αναστασιάδης – Θεοχάρους μέχρι τον Φλεβάρη του 2013

Αρχιεπισκοπή, Σίγμα, Κουλίας, Ευρωκό, ΕΔΕΚ, Οικολόγοι...και ΔΗΣΥ Β'

47 σχόλια:

 1. Ο δήσυ δεν είναι ακελ που πιανουν παρουσιές, τζε ο Νίκος δεν ειναι Χριστόφιας που εκλαμουρίστηκε όταν έπιασε 2-3 αρνητικές ψήφους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. :-)
  Καλά ρε αδελφέ,άμμαν στο ανώτατο, στο ΑΝΩΤΑΤΟ, που βασικά βρίσκονται ΤΑ στελέχη του κόμματος, υπάρχει 22% αποχή... κάτι εν πάει καλά.
  Ο φτωχός μου νους λαλεί μου πως εν εθέλαν να δεσμευτούν με καμιάν απόφαση, να δεχτούν πιέσεις ή να αναγκαστούν να έλθουν σε ευθεία αντιπαράθεση με την μιαν ή την άλλη τάση.

  Οπότε, συνολικά, ένας στους τρεις είπε όχι στον Αναστασιάδη...
  Αν το θεωρείς αμελητέο, καλώς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χαμάλης17/3/12, 11:50 μ.μ.

  Πάντως αν θέλουν να σπάσουν τον Νίκαρον οι αντίπαλοι του δημοσιογράφοι τζιαί πολιτικοί (Λάζαρος Μαύρος, Ερωτοκρίτου κλπ), έχουν τον τρόπον: Είστε έτοιμος κύριε Αναστασιάδη να ζητήσετε συγγνώμη από τον λαό για το ΝΑΙ σας στο σχέδιο Αννάν; Μια θκυό πέντε δέκα στο τέλος έν θ' αντέξει. Μάλλον κάποιος εν να φάει το τασάκιν πασ' την κκελλέν, αλλά τον σκοπόν του εν να τον καταφέρει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Λαλεί τζιαι ένα παιδί σε ένα σχόλιο, ο Αναστασιάδης πρέπει κάθε πρωί να λαλεί απεταξάμην το σχέδιο ΑΝΑΝ που τες εκπομπές του Μαύρου, να περνά κάθε μέρα που τον τάφο του Γρίβα ν άφκει το καντήλι, τζιαι να πηαίνει που τον Αρχιεπίσκοπο να του φιλά το σιέριν...ειδεμή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συμφωνώ με τα συμπεράσματα σας Στέλιο. Ήταν κακόν για τον Αναστασιάδη το αποτέλεσμα (η αποχή κυρίως). Ή εν ήταν θετικό εν πάσει περιπτώσει. Αλλά η προσδοκία μου είναι ότι η Θεοχάρους έσιει λάθος. Εν σε "ψηλόν επίπεδον" το "ΔΗΣΥ Β'" (λλίον προκλητικός ο όρος, αθθυμίζει μου κάτι....), οϊ στη βάση.
  Επίσης, πρέπει να σκεφτείς ότι αν έσιεις Αναστασιάδη, Θεοχάρους, Χριστόφια για υποψηφίους, στο 2ο γύρο οι "Θεοχαρικοί" τι θα ψηφίσουν; Ενώ σε 2ο γύρο Θεοχάρους-Αναστασιάδη, οι "κεντροαριστεροί" πάλε τι θα ψηφίσουν; Σενάριο Αναστασιάδη εκτός 2ου γύρου, ειδικά αν εν παραπάνω που ένας οι "κεντρώοι" υποψήφιοι, εν θωρώ.
  Εν καταθλιπτικόν επίσης να ασχολούμαι με προεκλογικήν αλλά....αλλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. E, το αποκαλούσα "συναγερμικό ΟΧΙ" τούντο κόμμα αλλά εν λλίον μεγάλο σαν έκφραση. Όντως εν λλίον προκλητικό το ΔΗΣΥ Β'...αλλά κοίτα...
  Για να ομαλοποιηθεί η πολιτική ζωή επιτέλους σε τούντον τόπο,πρέπει να ξεχωρίσουν τα αρνιά που τα ρίφκια.
  Τζιαι στο ΔΗΚΟ, τζιαι στον ΔΗΣΥ.

  Εν γίνεται ρε αδελφέ να μεν μπορεί ο πρόεδρος του κόμματος, ένας που εστάθηκε μόνος του υπερ της λύσης το 2004, να μεν μπορεί καν να ψελλίσει την φράση Διζωνική Ομοσπονδία γιατί φοάται το ποστοσό της Θεοχάρους να μεν πάει στο 30 τζιαι το 40.

  Το ποσοστό της βάσης που θα ακολουθήσει τη Θεοχάρους θα εξαρτηθεί που πολλούς παράγοντες. Εν νομίζω όμως ναν κάτω που το 15% σε καμιά περίπτωση. Στους 33, εν σχεδόν πέντε πόντοι. Πλην που τον Αναστασιάδη, τζιαι συν στη Θεοχάρους, οπότε εν 10 οι πόντοι.

  Εν λλίον απομακρισμένο προς το παρόν να ξαναβάλει ο Χριστόφιας. Το ΑΚΕΛ έχει παράδοση στο να διεκδικά με νικηφόρα προοπτική όλες τις προεδρικές. Εν παίζει για να χάσει δηλαδή τζιαι δεν χτυπά τη γροθιά του στο μαχαίρι.

  Η μάχη τωρά εν μεταξύ κυπριανικών τζιαι τασσικών στο ΔΗΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το ότι 7 στους 8 συναγερμικούς εν με τον "ανανικόν" Αναστασιάδην εν καλόν για την Κύπρον. Φαντάσου να ήταν μόνον 4 ή 5!! θα ήταν ο τάφος της όποιασδήποτε αμυδρής ελπίδας για επανένωσην του τόπου.

  Το μέγιστον ποσοστόν των αντιομοσποδιακών έπιασεν το ο Τάσσος που είχεν συμπαγήν υποστήριξην, παράστασην νίκης που λαλούν τζιαι οι καλαμαράες επικοινωνιολόγοι τζιαι την κυβέρνησην πουπίσω. Πάνω που 32% αυτοί οι καραγκιόζηες δεν πρόκειται να πάρουν ξανά που τον Κυπριακόν λαόν έστω τζιαι αν πιάσουν τζιαι 20% που την δύναμην του συναγερμού, που δεν θα πιάσουν ούτε 10. Όταν έρτει η ώρα της κάλπης δεν είναι το ίδιον.

  Σκέφτου ότι ο Αναστασιάδης πιάννει πάνω που 13% που το ΔΗΚΟ τζιαι ανάλογα με τον υποψήφιον πον να επιλέξει το ΑΚΕΛ μπορεί να τους πιάσει άλλα τόσα τζιαι άλλα τόσα που την ΕΔΕΚ.

  Το κλειδίν τωρά της ιστορίας είναι η επιλογή υποψηφίου που το ΑΚΕΛ. Μακάρι να εξαναγενιέτουν ο Βασιλείου...

  Ά. Τζιαι το ότι η δεξιά εστοχοποίησεν τόσον προσωπικά τον καημένον τον Χριστόφκιαν έφκην τους μπούμεραγκ. Φτάννει να πιάσει σύνταξην τζιαι ούλλη η λάσπη που εσείραν θα τους μείνει αγγονίν τζιαι τάτσα για την ποιότηταν τους σαν πολιτικοί αθρώποι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καταρχάς εν 7 στους 10 του ανωτάτου acera, όι 7 στους 8 της βάσης...

   Τζιαι νομίζω πως εν λλίον χοντροκομμένον να θεωρείται πως όσοι εψηφίσαν τον Αναστασιάδη εχτές, εψηφίσαν τον γιατί είπε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα...

   Ρε παιθκιά, μιλούμε για τον Αναστασιάδη δαμαί που τα έκαμεν ούλλα τα τελευταία δύο χρόνια, που πλεκτάνη σε πλεκτάνη τζιαι που πολιτική δολοπλοκία σε πολιτική δολοπλοκία, που μεταμφίεση σε μεταμφίεση τζιαι τανάπαλιν.

   Να μεν αναφέρουμε τα ταξικά-εργασιακά-οικονομικά.

   Φυσικά τζιαι μας συμφέρει σαν αριστερά να τσαλακωθεί, να χάσει τη δυναμική του, να αναγκαστεί να παλέψει εσσωκομματικά τζιαι με την υπόληπη αντιπολίτευση.

   Μας συμφέρει να τον κτυπούν τζιάλλοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστεν με τους άλλους που τον κτυπούν. Απλά μας ευνοεί.

   Διαγραφή
 8. Ανώνυμος18/3/12, 11:46 π.μ.

  Νεος: ‘Όπου υπάρχει γριβισμος, εθνικισμός, ρατσισμός και διχοτομισμός, υπάρχει φασισμός φίλε. Το ΑΚΕΛ εν υπέρ της μικτής οικονομίας,εσυ;’


  Μικτη οικονομια;; Οπως το μικτη οριζοντια ψηφοφορια;

  Κοιταξε επειδη δεν φαλτσαρεις να καταλαβεις και πολυ τι γινεται πηγαινε να ενημερωθεις τι σημαινει 'corporate communism' που εχουμε σημερα στην Κυπρο και αλλου γιατι απλως εκτιθεσαι. Η συγχυση σας ξεπερασε καθε οριο πλεον.  Νεος: ‘Το πόρισμα Πολυβίου ήταν στημένο και θα αποδειχθεί τώρα στη δίκη. Δεν βασίζεται στα ευρήματα της ίδιας της έρευνας.

  Για το Μαρί, την έκρηξη και τους θανάτους, ευθύνεται κυρίως η εθνική φρουρά και οι υπηρεσίες που ανέλαβαν να φροντίσουν τη κατάσταση.

  Αναμένω ότι η δίκη θα το αποδείξει.’  Δηλαδη ο ειδικος και ο καλυτερος που μπορουσε να διορισει ο Χριστοφιας απο τοσους που εχουμε Κυπρο, κατασκευασε απο μονος του το πορισμα του. Να δουμε τι αλλες συνωμοσιες βλεπεις στον υπνο σου. Και αν ειναι ετσι, τοτε ειναι ενοχος και εδω ο Χριστοφιας για τις επιλογες που εκανε να διορισει το Πολυβιου. Δεν καταλαμβαινεις οτι οπως και να το δουμε παλι στον ιδιο παρονομαστη βρισκομαστε. Αν το πορισμα σας βολευε φυσικα δεν θα ηταν στημενο.

  Τι αναμενεις να αποδειξει η δικη;;; Μα πριν το πορισμα Πολυβιου αναμενατε και λεγατε σε ΟΛΟΥΣ να καμουμε υπομονη ωσπου να βγει το πορισμα για να αποδειξει οτι ο προεδρος μας δεν φταιει σε τιποτα και τελικα εφταιε πρωτος απο ολους. Ηταν ο πρωτος υπευθυνος ειτε σας αρεσει ειτε οχι.

  Συνειδητοποιας σε τι θεση βαζεις τον εαυτο σου με το να λες ηταν στημενο το δικο σας πορισμα που βγηκε απο τον δικο σας ειδικο;; Ειλικρινα μονο για γελια εισαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Χαμάλης18/3/12, 12:12 μ.μ.

  Χε χε χε δικόν μας το πόρισμαν δικός μας τζιαί ο ειδικός! Εΐβα!

  Τζι' αφού εν έτσι να μεν γενούν ούτε δίκες συμφωνείς; Χα! Εθέλετε πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος18/3/12, 12:44 μ.μ.

   Τι εννοεις;; Ποιος διορισε το Πολυβιου; Ειπα εγω να μην γινουν δικες;

   Αλλα δεν απαντας, αν το πορισμα εβγαζε κουπα απανη το Χριστοφια και ολοκληρη τη κυβερνηση που ηταν υπευθυνη για την εθνικη τραγωδια στο Μαρι τι θα ελεγες;

   Τι εννοεις εθελετε πολλα; Ειλικρινα εν ετσι σχολια που καμνουν το κοσμο να απορει με την αντιληψη και τη νοημοσυνη σας.

   Διαγραφή
 10. Το πορισμα παρωδια τεκμηριωνεται? Αν δεν τεκμηριωνεται φταιει τζινος που το εφκαλε. Οξα οποιος εν καμνει καλα την δουλεια του σε τουντο τοπο εννα φταει ο Χριστοφκιας.

  Ειπαν μας τζιαι αυθορμητο ηρωισμο το να πεψει τον στρατιωτη να βαστα το λαστιχο πανω σε πυρομαχικα, το να μεν καμει εκκενωση τζιαι το να καλεσει τες αδειες μεσα. Ο θεος να σας ελεησει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Το κέντρο κινείται πάνω στο εξής απλό σκεπτικό το οποίο εκαταφερε να περασει στον κόσμο: είτε Χριστοφιας είτε Αναστασιαδης το ίδιο και το αυτό!

  η αρνηση του Καρογιαν να υποστηρίξει αναστασιαδη εν ενδεικτική του ότι το δηκο είναι κατ΄ουσία ενα κόμμα που δεν εσιει κανενα κεφι να υποστηρίξει μια λύση. Τα γεγονότα του Μαρί, εβολεψαν το δηκο να μεν θελει ουτε τον ετερο υπερ της λυσης Χριστόφια.

  αν η Ελένη δεν κατεβεί μόνη της, εν πολλα δυσκολο ενας δησυκος να ψηφίσει άλλον "κεντρώον" κατα τη γνωμη μου. Εκτός αν εν που το περιβάλλον των γιωρκατζηκών, οποτε...θα μιλήσει το αίμα...και το αίμα είναι πανω που τον Νίκο.

  βασικά εν πιστεφκω πως θα βρεθεί κοινός υποψηφιος ακελ-δηκο (πολλα δύσκολο), τζαι πως το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ τριών στο τέλος.

  η μονη μαχη που θα ήταν σίγουρη και κερδοφορα για το κυπριακό θα ήταν Μαρκίδης (ακελ-δησυ) και Θεοχάρους (ουλλα τα βλήτα).

  ο θεός μαζί μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "η αρνηση του Καρογιαν να υποστηρίξει αναστασιαδη εν ενδεικτική του ότι το δηκο είναι κατ΄ουσία ενα κόμμα που δεν εσιει κανενα κεφι να υποστηρίξει μια λύση"...

   Dis, νομίζω η ανάλυση σου δεν λαμβάνει υπόψην της κάποια πολλά νωπά συμβάντα σε σχέση με την σχέση Αναστασιάδη-Κάρογιαν και ΔΗΣΥ- "επίσημου" ΔΗΚΟ.

   1) Το κατέβασμα του Κάρογιαν που την καρέκλα του προέδρου της βουλής... Εν λλίον;
   2) Το περιπαίξιμον του ΔΗΚΟ στις δημοτικές που τον Συναγερμό (έτους δαμαί τους δικούς μολυ, ψηφίστε τους)
   3) Τωρά με τις προεδρικές, είμαι δαμαί ψηφίστε με.

   Δηλαδή τι λαλεί ο Αναστασιάδης στο ΔΗΚΟ; Είσαστεν αμελητέοι, θα κάμετε ότι θέλω εγώ...

   Τζιαι συ θωρείς άρνηση του ΔΗΚΟ για λύση κ.ο.κ...
   Νομίζω είσαι μακριά.

   Οι παπαδοπουλικοί πετούν τα σκουφκιά τους για μια συνεργασία με τον Αναστασιάδη που τα τωρά, εξηχάσαν τζιαι το Ανάν τζιαι ούλλα προκειμένου να κλειδώσουν το θέμα της εκτελεστικής σε σχέση με τα οικονομικά τους προτεκτοράτα.

   Οπότε, θεωρώ πως δεν κάμνεις σωστήν ανάλυση σ' ότι αφορά την άρνηση του ΔΗΚΟ, του "επίσημου" ΔΗΚΟ να πάει με τον Αναστασιάδη που τα τωρά. Απλά σκέφτεται πως θα μπορούσε να διεκδηκίσει για πάρτυ του την προεδρία, μέσω του ΑΚΕΛ.

   Διαγραφή
  2. Εν να επιμείνω...:)

   δεν είπα πως θα επρεπε το δηκο να στηριξει αναστασιαδη για να στηρίξει τη λυση εξάλλου...

   λέω πως το δηκο, δεν μπορεί να υποστηρίξει κανενα υποψήφιο λύσης πλεον. με κανενα τροπο. όχι ως συπαγές κόμμα. μονο ατομικά ή ως τασεις του δηκο πλεον μπορουν να παιξουν καποιο ρόλο.

   το δηκο είναι ενα κόμμα χωρίς καθαρή σταση στο κυπριακό εξάλλου.
   ουτε ειχε ποτε καθαρή σταση στο κυπριακό.

   ειναι ενα κομμα με καθαρες μικροκομματικές βλεψεις.
   το δησυ του προκαλει τρομο γιατί θα το εξαφανίσει μια πιθανή συμπορευση μαζί του.
   το ακελ δεν του προκαλει αυτό τον τρόμο.

   απλα δεν μπορει πλεον να στηρίξει κανενα υποψήφιο που να μην είναι απορριπτικος, εστω και κρυφοαπορριπτικός.

   ουτε εχει αλλα περιθωρια να παιξει το δηκο τον τζοκερ που παντα επαιζε.
   εξεχασαμεν την αποχωρηση που την κυβερνηση;
   ε, ποσες φορες θα αποχωρήσει απο μια κυβερνηση λυσης; ποσες;

   η ταπεινη μου γνωμη ειναι πως, το δηκο, απλα θα αναπαραγει εσαει τη θεση του στα αξιωματα της κυπριακής κοινωνίας, ως ενα πελατειακο κόμμα.
   αυτο προσπαθει τωρα να "πουλησει" ο Μαριος. Οτι ειναι ο εγγυητής αυτου του ρόλου, σε αντιθεση με τον Νικολακη που "θυσιαζει" το κόμμα στο συναγερμο, στους γιωρκατζηκους κ.λ.π

   Διαγραφή
  3. Με λιγα λογια, εγω δεν πολλοχάφτω την μοστρα του Μάριου πως "κρατα" το δηκο. Δεν το κρατα το δηκο.

   Αυτο που συμβαινει ειναι πως στο δηκο, υπαρχει μια σοβαρη ταση "απορριπτικών αλλα και αντιγριβικών ταυτοχρονα' που εν υπαρχει περιπτωση να πασιν οποτεδηποτε στον συναγερμό. Τζιαμε πατα ο Μαριος. Εν υπαρχει καθαρό Ναι στο δηκο...τριζουν τζαι τα κοκκαλα του Τασσου..

   Ειναι ενα φαντασμα που πλανιεται πανω που την κύπρο για χρόνια τουτοι ουλλοι....σαν τον αργο θανατο, ενα πραμα..

   Διαγραφή
  4. Δεν θα διαφωνίσω με τες τελευταίες δύο παρεμβάσεις σου.

   Διαγραφή
 12. Α γειά σου ρε Dis. Ή αφού εν "απαγορευμένον" το ΔΗΣΑΚΕΛ (ορολογία των απορριπτικών), τουλάχιστον να μετρηθούν οι θκιό τους κλωτσόντας το πρόστυχον "κέντρον". Έτσι όποιος τζιαι να φκει εννά είναι "επανενωτικός" (παρά τες "μεταλλάξεις" του τούτον εν ο Νίκαρος at the end of the day).
  Η ελπίδα μου με την αναπάντεχην κίνηση Θεοχάρους να πάει μέσω του συναγερμού είναι ότι βάσει αποτελέσματος εν εδικαιωθήκαν θκιό προσδοκίες που μπορεί να είσιεν: (1) να πείσει το συναγερμόν να την επιλέξει ως "εκλέξιμην" που τον α' γύρον (αφού πιθανόν το ΔΗΚΟ να την εδέχετουν ως κοινήν υποψήφιαν) (2) να πιάσει αρκετά ψηλόν ποσοστόν για να αναδειχτεί ιδανική "κεντρώα" υποψήφιος. Με βάση το αποτέλεσμαν, το πρώτον (που γίνεται πολλά πιθανή εκδοχή βάσει της άμεσης απάντησης του ΔΗΚΟ περί αποκλεισμού του Αναστασιάδη ως κοινού υποψηφίου χωρίς να το καλέσει κανένας) εν εστάθηκεν καθόλου ενώ το 2ο πίννει πολύν νερόν. Διότι αν ρισκάρει ότι 1 στους 5 συναγερμικούς της βάσης εν πίσω της για να πείσει τους δηκοϊκούς, νομίζω εννά σκοντάψει πάνω στο "Καρογιαν-κυπριανικό" ΔΗΚΟ που ως σήμμερα έσιει το πάνω σιέριν. Άσε που το ΔΗΚΟ έσιει αρκετούς κρυφο-Αναστασιαδικούς/ κλίνοντες προς συναγερμόν κατά τη γνώμη μου.
  Βάσει των πιο πάνω, η Θεοχάρους ελπίζω ότι θα προτιμήσει έναν λλιόττερον λαμπρόν αλλά πιο σίουρον μέλλον εντός συναγερμού παρά έναν αβέβαιον ως υποψήφια χωρίς κόμμαν πλέον, εκτός που το ΕΥΡΩΚΟ. Συντηρητική τζιαι του μακροχρόνιου είναι, παλαβή οϊ (είπαμεν, ελπίζω...).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ομήρου: «Είναι φανερό, μετά τις σημερινές αποφάσεις του ΔΗΣΥ, ότι τροχοδρομείται η πορεία προς τις εκλογές, στη βάση συγκεκριμένων υποψηφιοτήτων.Συνεπώς, ο ενδιάμεσος χώρος θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να συμπορευτεί ή όχι. Εμάς η απόφασή μας, που θα είναι αμετάκλητη μέχρι τέλους, είναι να συμπορευτούμεμε τον ενδιάμεσο χώρο…»

   Ακόμα εν επείσθηκες ότι η Θεοχάρους είναι η υποψήφια του απορριπτισμού;

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος18/3/12, 7:18 μ.μ.

  Ρε κοπέλια, έχω ένα παράλογο συναίσθημα: πως κάποιοι μπλόκερς, σχολιογράφοι, ακόμα και εφημερίδες που υποτίθεται τάσσονται υπέρ της επανένωσης, προτιμούν (για να μεν πω επιχαίρουν) να εκλεγεί ένας απορριπτικός εθνικιστής του βεληνηκούς της Θεοχάρους παρά να δουν τον Αναστασιάδη πρόεδρο.
  Ώρες ώρες βλέπω εφιάλτες, πως κάποιοι δηλαδή βάλλουν το κομματικό/παραταξιακό/ταξικό συμφέρον, πάνω που την Κύπρο.
  Και το χειρότερο: νομίζουν πως μόνο οι άλλοι το κάνουν αυτό!

  Strovoliotis.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στροβολιώτη, ας τ' αυτά.
   Δεν περνούν εδώ. Πέτα κανενού άλλου που τα χάφκει.
   Άνθρωπος που απορρίπτει την εκ περιτροπής εν επανενωτικός;
   Άνθρωπος που πάει στα μνημόσυνα του Γρίβα εν της λύσης;
   Άνθρωπος που εν καταφέρνει να ψελλίσει "διζωνική" εννά μας την φέρει;

   Φυσικά τζιαι δεν θα χαρούμεν αν εκλεγεί ένας απορριπτικός, τζιαι δεν θα εκλεγεί απορριπτικός αν ο κόσμος του ΔΗΣΥ δεν τον ψηφίσει!

   Εμείς θα φροντίσουμε ώστε να μην έχουμεν το δίλημμα Αναστασιάδης ή Θεοχάρους.

   Διαγραφή
  2. Στροβολιώτη, τι θα πει άραγε ότι κάποιοι βάλλουν το ταξικό συμφέρον πάνω που την Κύπρο;

   Το συμφέρον του εργαζόμενου λαού, έννεν τζιαι συμφέρον της Κύπρου;

   Τζιαι ποιος εννά υπερασπιστεί το συμφέρον του λαού;
   Ο Αναστασιάδης σιόρ;

   Έχουμε τρεις παρατάξεις δαμαί.

   Την εθνικιστική παράταξη της πλουτοκρατίας που παρακαλά για μιαν δοτή λύση που θαν προσχηματικά επανενωτική.
   Την άλλη εθνικιστική παράταξη της πλουτοκρατίας που εν βολεμένη με την διχοτόμηση.
   Τζιαι την αριστερά που δρα για τα συμφέροντα του λαού τζιαι κατά συνέπειαν τζιαι για την ισχυρή ομοσπονδία αφού εν προς το συμφέρον του.

   Αν θα συνεργαστεί η αριστερά με το κομμάτι του ΔΗΚΟ που δεν εξέφραψε την ομοσπονδία, θα συνεργαστεί βάση προγράμματος που θα αναφέρει ρητά τον στόχο της διζωνικής.

   Ο Αναστασιάδης αναφέρει ρητά τον στόχο της διζωνικής στο προεκλογικό του πρόγραμμα;

   Διαγραφή
  3. Μα καλά ο Αναστασιάδης εν επανενωτικός [σήμερα]; Πε [ΜΑΣ] αλλόναν "κουμπάρε" Strovolioti!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/3/12, 8:35 π.μ.

   Καλαν ρε ε/κ αμαν ενας που αποριπτει την εκ περιτροπης δεν ειναι επανενωτικος ενας που απποριψεν ενα σχεδιον το οποιον κατα την δικη του αναλυση επανενωνε την κυπρο πως ενει επανενωτικος?

   μμμμμμμμμμμμμμμμμμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ εκανε η ακελατα.

   ζητω η κατσελες του ακελ

   Διαγραφή
  5. Καλά, το 2004 εκρίθηκε ποιοι εν οι επανενωτικοί τζιαι ποιοι όχι;

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/3/12, 4:26 μ.μ.

   νεος

   δηλαδη το αν δεχετε ενας την εκ περιτροπης εν κριτηριον για το ποιος εν επανενωτικος τζαι ποιος οχι τζαι το αν εψηφησεν οχι σε ενα σχεδιον που κατα την δικη του αναλυση επανενωνε την κυπρον δεν ειναι κριτηριον?

   Xwrikos

   ΥΓ ο ανωνυμος που πανω εγω ειμαι εφυεν μου τζαι δεν εβαλα ονομαν

   Διαγραφή
  7. Μεν έσιεις έννοιαν, καταλάβω σε τζιαι χωρίς όνομα...

   Χωρικέ, εν δικαίωμα σου να μείνεις κολλημένος τζιαι συ τζιαι η βελόνα σου στο 2004. Μα έχουμε 2012. Με την ίδια λογική πρέπει να πάμεν αλλο 10 χρόνια πιο πίσω τζιαι να συζητούμε για το θάψιμο των ιδεών Γκάλι... το όλα στο τραπέζι πέντε χρόνια πριν το Ανάν κ.ο.κ.

   Ναι, η εκ περιτροπής εν εκ των ουκ άνευ για τη λύση που το 90.

   Το ΑΚΕΛ εν απέρριψε κάτι συγκεκριμένο που το πακκέτο τυ 2004, εθεώρησε πως εν είσιεν τες αναγκαίες συνθήκες η συμφωνία για να εφαρμοστεί.

   Διαγραφή
 14. Στροβολιώτη, δεν υπαρχει επανενωτικός ή μη αριστερός που να επιχαίρει εκλογή της Θεοχάρους, μεν το ξαναπεις τουτο. Προκειται για εφιαλτικό σενάριο, αν θέλεις να σου το πω καθαρά, ναι, πιο εφιαλτικό που το σεναριο του Νίκου.

  Τα ταξικα συμφεροντα εν συνυφασμένα με την Κύπρο. Η Κυπρος πρεπει να προστατευτει από δυο κινδύνους:

  1. τους οικους/αγορες/αγοραπωλησίες χωρών της κρίσης. αυτο είναι ζήτημα πατριωτισμου, όχι ζητημα κομμουνιστικής εμμονής.

  2. απο τον κίνδυνο της εξαρσης των νεοφασιστικών τασεων.
  κάμε μια βολτα στο μπλογκ του κ.Λουκα Σταυρου να δεις μιαν εκδοχή "πατριωτικου αντικαπιταλισμου". Να μην σε παραπεμψω στους ελαμιτες ή τους αντιπαρακμη μπλογκ..

  υπαρχει λαϊκος αναβρασμος σε ολη την ευρωπη και χρεος της αριστερας είναι να προταξει την σωστή αντιφασιστική, αντιρατσιστική, αντιμιλιταριστική οπτική του αντικαπιταλισμου...προς οφελος και των προοδευτικών δεξιών, που συνήθως ελκονται ευκολα από "πατριωτισμούς" και μια ζωή με καταστροφικό τροπο.

  το τρανσεξουαλ διδυμο Νικολακη - Αβέρωφ, εκαμεν τη ζημια στο κυπριακό...μεγαλη ζημιά....

  δεν ειναι η αριστερα που βαλει τα ταξικα πανω απο την κυπρο..εν το αντιθετο που συμβαινει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γεια στο στόμα σου, εν εμπορούσε να τα πει κάποιος καλλύττερα

   Άτε να μας καταλάβει ο Στροβολιώτης...

   Διαγραφή
 15. Ενώ είναι ο μεγάλος μπετονιέρης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ Μπανανιστάνε εν μας είπες σε τούντο μπλογκ πως εννά ψηφίσεις ΟΧΙ στη λύση με τες προδιαγραφές που τη συζητά ο Χριστόφιας;
   Άφηκε κανένα άλλο της δεξιάς να υπερασπιστεί την επανένωση...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/12, 9:18 π.μ.

   Πε μας εσυ, που το Ακελ εψηφισεν ΟΧΙ για να τσιμεντωσει το ΝΑΙ. Μα εκαταλαβες σε τι βοθρο μας εβαλετε; Μιλω για τους κομμουνιστες που ψηφισαν ΟΧΙ, αγνοω μερικους υποκριτες οπως του ειδους σου που ψηφισαν ΝΑΙ.

   Διαγραφή
  3. ? Για ποιους μιλάς;

   Διαγραφή
 16. Ανώνυμος18/3/12, 9:42 μ.μ.

  Αυτή η κυβέρνηση από τους πολλούς ανασχηματισμούς εκατάντησε Transformers πάντως. Επανίδρυση του κράτους και πράσινα άλογα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Στέλιο,
  Το ανώτατο του ΔΗΣΥ δεν είναι κανένα κλειστό κονκλάβιο με μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού μέλη. Μέχρι και οι σχολικοί έφοροι του ΔΗΣΥ, ο Παναγροτικός, οι επιτροπές του εξωτερικού, οι τέως πολιτικοί αξιωματούχοι ψηφίζουν. Μήπως έχει και στους σχολικούς εφόρους χέρι ο Αναστασιάδης; Λογικό, κάποιοι από όλους αυτούς να μη μπορούσαν να παραστούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι η αφρόκρεμα των στελεχών. Είναι λογικό κάποιοι να μην μπορούσαν... κάποιοι όμως, όχι 227 στους 1008...
   Ο Αναστασιάδης και ο Αβέρωφ έχουν χέρι τζιαι στον τελευταίο σύλλογο της δεξιάς...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/12, 8:37 π.μ.

   εν θελω να σε πληγωσω τζαι να καταστρεψω τα ονειρα σου αλλα οι 116 αν δεν καμνω λαθος εν που το εξωτερικον

   xwrikos

   Διαγραφή
 18. Τζε υπάρχουν τωρά οι συνθηκες; Που για το 70+% του πληθυσμου οι έννοιες δδο, εκ περιτροπής, έποικοι, εγινήκαν, χαρη στη περιρεουσα του 2004, κόκκινες γραμμές; Το πουλλίν επετασεν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπανανιστανέ, η εκ περιτροπής και οι έποικοι εγίναν κόκκινες γραμμές το 2004; Μεν μάσιεσαι! Όι μεταξύ 2009-2011;;;

   Εγώ εν τωρά που βλέπω ξεκάθαρη τάση ενάντια στη ΔΔΟ, όχι το 2004.
   Εν εμίλησε κανένας τότε ενάντια στην ΔΔΟ, εν τωρά που ακούγονται τούτα τζιαι μάλιστα που τα εκλογικά συνέδρια του ΔΗΣΥ.

   Άσε, κανεί ψευκιές.

   Διαγραφή
 19. Όι φίλε μου εν το 2004 που εγίναν κόκκινες γραμμές όταν ούλλοι επυροβολούσαν τον Νίκο γιατί τα εδέχτηκε τζε ο προέδρος σας ετσιμέντονε την διχοτόμιση. Τζε το 2008-2010 που πάλε υποστήριζεν τα ο αναστασιάδης τζε ο προεδρος σας έτρωεν τζε έσπαζεν με τους απορριπτικούς. Εν ο μαλάκας της υπόθεσης ο Νικος; άλλαξε τροπάρι. τούτον εν το πρώτο σενάριο.

  Το δευτερον είναι ότι ο Νικος εδιαπίστωσε ότι, χάρη στο τσιμέντωμα του 2004, δεν υπάρχει πλειοψηφία που να δεχτει δδο και εκ περιτροπής άρα πρέπει να αλλάξει πολιτική.

  Εγω προσωπικά πιστεύω ότι ούτε ο Χριστόφιας όυτε ο Νίκος πιστευκουν ότι υπαρχει πιθανότητα για λύση, απλώς λαλούν ότι νάναι για να κερδίσουν τες εκλογες. Το σίουρον είναι ότι ο νίκος αποκλείεται να τα καμει χειρότερα που τον Χριστόφια σε όλους τους τομείς.

  Υ:ουτε τα αρχίδια να πει έπαυσα την Πραξούλα δεν εσχει, έλεος πκιον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διαφωνώ, τα θέματα του 2004 ήταν άλλα.
   Τα δικαιώματα των Ε/κ στο Τ/κ κρατίδιο κ.ο.κ
   Δεν υπήρξε θέμα διζωνικής, ούτε φυσικά εκ περιτροπής. Για όσους θυμούνται καλά φυσικά.

   Ο πρόεδρος έτρωε τζιαι έσπαζε με τους απορριπτικούς; Γουάου Μπανανιστανέ, γουάου. Έσιεις στοιχεία που τες καταθέσεις;
   Εννά αρκέψω να μεν σε παίρνω σοβαρά ρε κουμπάρε. Παίζει θέμα διασπάθισης δημόσιου χρήματος;

   Για την πραξούλλα τζιαι την άγαρμπη παύση, έχω εκφραστεί στη προηγούμενη ανάρτηση.

   Διαγραφή
 20. Στο διάγγελμα του ο "δεν θα γινω κοινοτάρχης" τι εδαιμονοποίησε; Τζε το οποίον επιππιλουσαν τα διάφορα παπαγαλάκια και το ακελ ετσιμεντωνε..

  ναι τρώει τζε σπάζει μισθούς ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ επιδόματα, βολέματα δικών, να θυμίσω και τον εθνικό εργολάβο και την ocean tankers

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα έσιεις πολλύ θράσος τελικά, μετά που τόση συνεργασία Αβέρωφ-Παπαδόπουλλου επί παντώς οικονομικού, να μιλάς για συνεργασία ΑΚΕλ-απορριπτικών για να "φαν τζιαι να σπάσουν"...

   Όποιος εν αντρέπεται τελικά...

   Για τα υπόλοιπα που γράφεις, βάλε κάτω τεκμήρια τζιαι άφηστες κουβέντες του καφενέ. Εκατάγγειλεν κανένας κάτι συγκεκριμένο;
   Κουβέντες του αέρα τζιαι λάσπη, 4 χρόνια. Τεκμηρίωσε αλλιώς παρέτα. Η λάσπη εν δουλειά των τιποτένιων.

   Διαγραφή
  2. Ο Παπαδόπουλος εν ο μόνος πρόεδρος που υπέγραψε σε επίσημη συμφωνία τη διζωνική με την 8η του Ιούλη.

   Διαγραφή
 21. http://www.miltiades.com/corporate/projects.html

  Όλες οι κυβερνήσεις διούν τις δουλειές κατα βούληση.

  Ο Παπ υπογραψε δδο με το σωστό όμως περιεχόμενο το οποίο καμία σχέση δεν έχει με το τι συζητήται σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...