"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

26 Μαρτίου 2012

Αναστασιάδη το ανάγνωσμα…

 • Σε περίπτωση που εκλεγώ δεν θα είμαι ο διαπραγματευτής!
 • Χρεοκόπησε η «κυπριακή ιδιοκτησία» των συνομιλιών, λύση οι «διευρυμένες συνομιλίες»…
 • Ζήτω η χαλαρή και αποκεντρωμένη ομοσπονδία! Τι να αφαιρεθεί από τη κεντρική διοίκηση και να αποδοθεί στις ομόσπονδες μονάδες;
 • Δεν ενταφίασε ο Κληρίδης τις ιδέες Γκάλι…

22 σχόλια:

 1. Χαμάλης26/3/12, 11:14 μ.μ.

  Οι πουλημένοι δεν έχουν δικαίωμα να ασκούν κριτική στο Νίκο Αναστασιάδη.

  Χε χε χε! Άδε δημοκρατίαν που ονειρεύκουνται να μας φέρουν ο κύριος Χρυσάνθου τζιαί οι οπαδοί του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο χωρικός επαρανόησε τζιαι επιλέγει τη λάσπη, εν θα του αφήκω το blog να κάμνει τα δικά του...
   Να μιλήσει όμορφα αν θέλει, τζιαι δαμέ είμαστεν.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/12, 10:07 π.μ.

   τι σας ενοχλησεν αγαπητε τζαι συναφερνετε με? βαρτεμε τζαι μενα στην κουβενταν να καταλαβω.

   Εν το μεταξυ αμαν καποιος παρανοη να τον αφηνεις να γραφεει οτι θελει τζαι να εκτιθετε αφου τζεινα που αλλει και δεν ειναι λογικα.

   xwrikos

   Διαγραφή
  3. Ε, ήταν ένας τύπος που έγραψε διάφορα σε "στυλ χωρικού" τζιαι τα έσβησα διότι ήταν κακεντρεχή.

   Να γράφουμεν ότι θέλουμε χωρίς να μειώνουμε τζιαι να θίγουμε προσωπικότητες, γίνεται;

   Εν πολιτικές οι απόψεις, όι προσωπικές.

   Μπορεί να τα ξαναγράψει αν θέλει, αποφεύγοντας τη χολή.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/3/12, 11:15 π.μ.

   σε τουτην την αναρτησην?

   xwrikos

   Διαγραφή
  5. Ναι, τζιαι συγνώμη που επρότρεξα να σε κατηγορήσω, εν σε τούτον που απαντά ο Χαμάλης πιο πάνω.
   Ο πουλημένος εγώ είμαι που παρότι αννανικός, έγινα τώρα ακελικότερος των ακελικών, επειδή γράφω στη βρωμοφυλλάδα κλπ κλπ.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/3/12, 4:29 μ.μ.

   Ρε wonnabe αρθρογράφε, την απάντηση σου την έδωσε ο χωρικός.Αφού είμαι παρανοικός τζιαι παράλογος, άφησμε να εκτεθώ.Γιατί λογοκρίνεις τζιαι διαγράφεις αυθαίρετα τα σχόλια των άλλων;Γιατί δεν σε βολεύκουν;Το σχόλιο του Χαμάλη, ο οποίος δεν έβαλε ολοκληρωμένη τη πρόταση που έγραψα, για να δείξει ότι είμαι αντιδημοκράτης, γιατί το άφησες καλό;Τα σχόλια άλλων που επιτίθενται σε άλλα άτομα στο μπλογκ σου,όπως κάποιου Αντρέα,γιατί τα άφηνες τζιαι δε τα έσβηνες ρε υποκριτή;Δύο μέτρα και δύο σταθμά παρέα;Εν τούτη η δημοκρατία σου, που λαλεί τζιαι ο Χαμάλης;Το λοιπόν, αν έχεις τις μπάλες, δημοσίευσε το σχόλιο που έγραψα και άφηστους άλλους να κρίνουν αν είμαι παρανοικός ή παράλογος ή αν τούτα που έγραψα, που ερείσθω εν παρόδω, έχουν βαθύ πολιτικό νόημα, έχουν τζιαι λάδι τζιαι ξύδι.Ιδού η Ρόδος λοιπόν.

   Διαγραφή
  7. Φίλε, χαίρομαι που επανήλθες.
   Το περασμένο σχόλιο σου το έσβησα γιατί το θεώρησα προσβλητικό για το άτομο μου. Δικαιούμαι;
   Τζιαι τούτον είναι κάπως, αλλά θα το αφήκω, όπως είπες τζιαι συ, ο κόσμος να κρίνει.
   Τζιαι τα θέματα του προηγούμενου σου σχολίου μπορεί να τα ξαναβάλεις. Ανέφερα μερικά, πε τζιαι τα υπόλοιπα. Να σε παρακαλέσω όμως να μεν υπερβαίνεις τα όρια, να μεν χαρακτηρίζεις.
   Το blog εν προσωπικό. Σπίτι μου, έχω τους κανόνες μου. Αν θέλεις να εκφραστείς τζιαι να ανατρέψεις ούλλη τη φιλοσοφία τζιαι τη γραμμή μου, είσαι ευπρόσδεκτος. Ήρεμα όμως.

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/3/12, 8:16 μ.μ.

   Προσβλητικό προς το άτομό σου;Μάλλον δεν έχεις συνηθίσει να ακούεις αλήθειες στο μπλόγκ σου φίλε.Και να δεχτώ, ότι όντως το σχόλιο μου δεν ήταν «political correctly».Να σε ξαναρωτήσω.Γιατί δεν έσβηνες τα σχόλια άλλων σχολιογράφων, που ήταν προσβλητικά προς το άτομο άλλων;Αυτοί είναι οι κανόνες του «σπιτιού» σου φίλε;Τότε το «σπίτι σου», από κάπου μπάζει νερά.Ότι είχα να πω το είπα, βασισμένο πάνω σε ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.Σε προκαλώ ξανά.Βάλε το σχόλιο που έγραψα και να συνεχίσουμε τη συζήτηση, αν θέλεις, για να σου αποδείξω πόσο ασυνεπείς και αναξιόπιστος είσαι, όταν κατηγοράς το Νίκο Αναστασιάδη.Και μη κρύβεσαι πίσω από το «το μπλογκ εν προσωπικό».Εκτός και αν το μπλόγκ σου, είναι μόνο για φίλους, γνωστούς και κόλακες.Τότε πε μας το, να μεν ξαναγράψουμε.

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμε φίλε, αν έχεις σημαντικά θέματα τα αναλύσεις, καθαρά τζιαι όμορφα, βάλτα τζιαι θα πάρεις απάντηση.

   Διαγραφή
 2. Αφού εμπήκαμεν στο "mode" Στέλιο, να παίξουμεν λλίον με τα λόγια του κ. Λουκαϊδη. Οϊ τίποτε άλλον, αλλά κατηγορούμαστεν ότι "αποφεύγουμεν την ουσίαν" σχολιάζοντας τη "μη ξύλινη γλώσσα" του προέδρου.

  "- Σκεφτήκατε αυτό με το διαπραγματευτή γιατί δεν είστε αξιόπιστος.....;
  - Άκουσα πολλές γελοιότητες, μεταξύ άλλων και αυτή...."

  "..δεσμεύομαι, για να εκλίπουν και οι ανησυχίες, δεν θα είμαι ο διαπραγματευτής."

  Άλλον το "για να εκλίπουν οι ανησυχίες" (άρα για να μεν επικαλείστε πάλε το ότι δεν είμαι αξιόπιστος - το οποίο προφανώς εξακολουθώ να θεωρώ γελοιότητες) τζιαι άλλον το "παραδέχουμαι ότι εν είμαι αξιόπιστος".
  Τζιαι φυσικά μετά ο κ. Λουκαϊδης προχωρεί σε straw man φκάλλοντας ένα συμπέρασμαν μόνος του ("θα χρησιμοποιήσει ως τέχνασμα" το διορισμό διαπραγματευτή).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τελικά θα είναι ή δεν θα είναι διαπραγματευτής; (Αν και εφόσον τελικά...)

   Διαγραφή
  2. Εν ξέρω, εν έχω άποψη προσωπικήν, αλλά εν θα το απέκλεια απλά διότι εν έγινεν ποττέ πριν (τζιαι είδαμεν τα χαϊρκα μας).Αν τζιαι νομίζω ο "διαπραγματευτής" εννά πρέπει να φορεί κράνος όποτε επιτελεί το κομμάτι του "υπόλογος στον πρόεδρον". Είδες στες "πατάτες" τη φάση που ασπάζεται τη Θεοχάρους, τζιαι ψιθυρίζει της μεσ'το αυτίν τζείνον που λαλεί τελικά ("θα σεβαστώ το αποτέλεσμα με θρησκευτική ευλάβεια"); Έφηρε μας ο Λώρης πάλε...

   Διαγραφή
  3. Πριν ήταν η πρακτική, ο Κληρίδης και ο Τάσσος ήταν διαπρ. του Μαμαρίου και του Κυπριανού. Τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος, διαφώνησαν-παύθηκαν και δημιούργησαν κόμματα βασισμένα σε αυτές τις διαφωνίες.

   Αλλάγια να είμαστε σοβαροί, εν νομίζω να έσιει κανένα που πιστεύκει πως ο κ. Νίκος εννοεί να αφήσει σε άλλον τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

   Εν ξεκάθαρα πυροτέχνημα τζιαι φύλλο συκής για να ρίξει στάχτη στα μάτια της απόρριψης, εντός και εκτός ΔΗΣΥ. Αλλά κυρίως, τον καιρό που ειπώθηκε, είχε στόχο να στηρίξει το αίτημα για παραίτηση του Χριστόφια από το πόστο.

   Διαγραφή
 3. Το μη επαναδιορισμό του Αθανάσιου Ορφανίδη στη θέση του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, προεξοφλούν οι με δημοσίευμα τους οι Financial Times, οι οποίοι θεωρούν ότι αυτό θα είναι ένα ακόμα κτύπημα για την κυπριακή οικονομία.

  Συγκεκριμένα, στο άρθο της η εφημερίδα, γράφει ότι η Κύπρος ρισκάρει ακόμα ένα κτύπημα στην οικονομική της αξιοπιστία, σηματοδοτώντας ότι ο διεθνούς κύρους κεντρικός τραπεζίτης είναι απίθανο να επαναδιοριστεί».

  Προχωρώντας ένα ακόμα βήμα η εφημερίδα, υποστηρίζει ότι μη επαναδιορισμός του Ορφανίδη θα σημαίνει και απώλεια για την ίδια την ΕΚΤ, της οποίας είναι μέλος.

  Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η αποχώρηση σχετίζεται με τη σύγκρουση του με την κουμμονιστική -όπως την αποκαλεί- κυβέρνηση να μειώσει τα έξοδα και να αρχίσει τις διαρθρωτικές αλλάγες.

  http://www.sigmalive.com/news/local/476372

  Εννά χάσουν τον άθρωπο τους οι οίκοι α; Τζιαι εννά μείνουν χωρίς φερέφωνο τζιαι μάλιστα ανεξέλεγκτο μέσα στους οικονομικούς θεσμούς της χώρας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τζιαι η κυβέρνηση χωρίς "συτζιά του μαύρου" (που είπεν τζιαι ο Κίκης)....

   Διαγραφή
  2. Η "συτζιά του μαύρου", δηλαδή ποιοι ευθύνονται για τη κατάσταση της οικονομίας μας, παραμένουν τόσο για τη κυβέρνηση όσο και για τις συντεχνίες από ότι καταλάβω, οι τράπεζες τζιαι οι πολιτικοί/επικοινωνιακοί τους προστάτες.

   Με τέτοια πορεία των τραπεζών μας, που τα ύψη στα βάθη, επί της θητείας του, το ελάχιστο που μπορεί να κάμει μια πολιτεία είναι να μεν του ανανεώσει το πόστο. Το ελάχιστον.

   Γιατί εθέλαμε ο Χριστόφιας να ξέρει για τα έφλεχτα τζιαι που τζιαι πως τζιαι γιατί, αλλά φκάλλουμεν κούππα άπαννη τον άμεσα τζιαι καθ ύλην αρμόδιο για να ελέγχει το τραπεζικό σύστημα, που επί των ημερών του εκατέρρευσε.

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος27/3/12, 1:46 μ.μ.

  Εγω ακομα ειμαι αισιοδοξος οτι θα υπαρξει λυση τον Ιουλη του '12! Ας ελπισουμε θα ερθει πριν το τελος του κοσμου και πριν την προσγειωση εξωγηϊνων.

  Φυσικα ειναι πιο πιθανο να στειλουμε διαστημοπλοιο στο φεγγαρι ως τον Ιουλη παρα να λυσουμε το κυπριακο. Ας απολαυσουμε τον προεδρο λυσης που εφκαλαμε(ννα στα μουτρα μας) και που δεν φταιει σε τιποτε απολυτως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε ποιον τελικά θα μείνει η μούζη της συνεργασίας με το ΔΗΚΟ;
  http://www.philenews.com/el-gr/Eidiseis-Kypros/22/99561/symfonies-alla-kai-diafonies-sti-synantisi-anastasiadi-karogian-enopsei-proedrikon

  Πρόσθεσε ότι το ΔΗΚΟ θα καταθέσει τις δικές του προτάσεις τις επόμενες ημέρες και θα κινηθεί χωρίς αποκλεισμούς.

  Επιδίωξη είναι να συμπληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι επαφές και οι διεργασίες για τις προεδρικές εκλογές.

  «Με τον ΔΗΣΥ υπάρχουν θέματα που συμφωνούμε, αλλά και θέματα που διαφωνούμε. Ο διάλογος είναι όμως η πιο σωστή διαδικασία», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

  Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, είπε ότι δεν βλέπει που θα μπορούσε να διαφωνήσει με όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

  Μιλώντας για τον φίλο του, Μάριο Καρογιάν, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι συζητήθηκε το περίγραμμα των προτάσεων του Δημοκρατικού Συναγερμού για το Κυπριακό, για τον εκσυγχρονισμό του κράτους, την οικονομία και την ανάπτυξη.

  «Υγιής συνεργασίες είναι αυτές που εδράζονται στις κοινές προγραμματικές θέσεις», ανέφερε ο κ.Αναστασιάδης, προσθέτοντας ότι ο διάλογος θα συνεχιστεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος27/3/12, 9:04 μ.μ.

  Ο κ. Όμηρος όπου κάτσει και όπου σταθεί αναφέρει ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή τακτικής στις διαπραγματεύσεις και αλλαγή στρατηγικής στη συνολική διαχείριση του Κυπριακού. Εκουραστήκαμεν να τον ακούμεν. Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι ξεπέρασεν και τον Κασεττοφόρου.

  Παραφράζοντας το Χαρί-δημο.

  Αρνούμενος τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και παραβιάζοντας (έμμεσα)την ίδια τη ρητή δέσμευση της ελληνοκυπριακής πλευράς για λύση ομοσπονδίας, ο κ. Όμηρος δεν σέβεται τις προσπάθειες που γίνονται για να λυθεί το Κυπριακό, αρνείται να υπαγάγει τον εαυτό του στους κανόνες που χαρακτηρίζουν το ήθος της πολιτικής, και καθίσταται, ως εκ τούτου, αναξιόπιστος.

  Ενεργώντας ως «ιδιώτης», θέτει το ίδιον συμφέρον πάνω από το δημόσιο· αποξενώνεται από τον «κοινόν λόγον» της «πόλεως» και κλονίζει την πίστη των πολιτών για λύση του κυπριακού. Προσκολλημένος στην ισοπεδωτική κριτική εναντίον του Πρόεδρου Χριστόφια, ο κ. Όμηρος ευτελίζει το υψηλό αξίωμά του και διαπαιδαγωγεί μια ολόκληρη κοινωνία στην ανευθυνότητα, το λαικισμό, το ψέμα και τον ευσεβοποθισμό. Αντί με τις πράξεις του να επιβεβαιώνει και να ενισχύει τις προσπάθειες της ελληνοκυπριακής πλευράς για λύση του κυπριακού, της αφαιρεί το συμβολικό κεφάλαιο, χωρίς το οποίο η ελληνοκυπριακή πλευρά στερείται πειθούς. Η δύναμη της ελληνοκυπριακής πλευράς είναι συνάρτηση της αξιοπιστίας της. Με τις καθημερινές δημόσιες παρεμβάσεις για αλλαγή στρατηγικής, ο κ. Όμηρος υπονομεύει το κύρος της,μειώνοντας, κατά συνέπεια, τις πιθανότητες επίλυσης του κυπριακού.

  Για τους ανωτέρω λόγους, αρνούμαι να υποστηρίξω τις προσπάθειες τοποθέτησης του θεμέλιου λίθου της διχοτόμησης. Σέβομαι απεριόριστα το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής, αλλά δεν τρέφω τα ίδια αισθήματα για έναν Πρόεδρο που φέρνει το υψηλό αξίωμά του στα μέτρα του δικού του ηγετικού αναστήματος. Αρνούμαι να επιπλώσω το μιντιακό σκηνικό των δημοσίων σχέσεων του Φορέα που υποσκάπτει την ελληνοκυπριακή πλευρά στις συνομιλίες. Αρνούμαι να στηρίξω αυτό τον κοντόφθαλμο ηγέτη. Αρνούμαι να συμφωνήσω με ένα αξιωματούχο που θέτει το βραχυπρόθεσμο συμφέρον εκείνων που (πιστεύουν ότι)επωφελούνται από τη διχοτόμηση πάνω από το μακροπρόθεσμο συμφέρον της πατρίδας. Αρνούμαι να σβήσω από τη μνήμη μου την Αμμόχωστο, την Κερύνεια και τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους το 1974. Αρνούμαι να ξεχάσω τον γοερό θρήνο των γονιών, των συζύγων, των παιδιών. Αρνούμαι να είμαι πολίτης έρμαιο του κάθε λαικιστή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος27/3/12, 10:42 μ.μ.

  Αρνι 8.90 euro το κιλο
  Αγγουρακια 3.45 το κιλο
  Νεσκαφε 7.90 το μεγαλο.
  Η πραξουλα να φευγει πυροβολωντας, να γραφει αρθρα, να γραφει βιβλιο και να γυριζει τα καναλια για συνεντευξεις κατακεραυνωνοντας το Ακελ/κυβερνηση, priceless.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...