"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

14 Μαΐου 2012

Χέρι-χέρι ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ στο μνημόσυνο του Σαμψών

Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν τη Κύπρο του 2013;
 • Ο ΔΗΣΥ με μαζική παρουσία βουλευτών-μαζί με το ΕΛΑΜ- στο μνημόσυνο του Νίκου ΣαμψώνΑντρέας Κυπριανού, Αντρέας Μιχαηλίδης, Ευθύμιος Δίπλαρος, Μάριος Μαυρίδης, Λευτέρης Χριστοφόρου, Ιωνάς Νικολάου, Αντρέας Πιτσιλλίδης, Γιώργος Γεωργίου, Κυριάκος Χατζηγιάννης και φυσικά Σωτήρης Σαμψών, παρόντες στο μνημόσυνο του ακροδεξιού πραξικοπηματία Νίκου Σαμψών, που κατέλυσε με την ΕΟΚΑ Β’ και την ελληνική Χούντα τη δημοκρατία, φέρνοντας τον Αττίλα.
 • Παρούσες και «ιστορικές» προσωπικότητες της συναγερμικής παράταξης όπως η πρώην Υπουργός Παιδείας Κλαίρη Αγγελίδου και ο πρώην ευρωβουλευτής Παναγιώτης Δημητρίου. 
 • Μαζί τους η ηγεσία και η «φρουρά» του ΕΛΑΜ που πανηγυρίζει μαζί με την επιτυχία της μητρικής της οργάνωσης, της «χρυσής αυγής», στις ελληνικές εκλογές.
ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ*
 • Μια μέρα μετά την πανευρωπαϊκή κατακραυγή για τα ψηλά ποσοστά της «χρυσής αυγής» στην Ελλάδα, ο Δημοκρατικός Συναγερμός επιλέγει να τιμήσει και να ηρωοποιήσει μια προσωπικότητα που συνέδεσε το όνομα και τη δράση του με τις πιο σκοτεινές στιγμές της ιστορίας του τόπου, το προδοτικό πραξικόπημα του 74’ και τη δράση της φασιστικής ΕΟΚΑ Β’.
 • Ενός ανθρώπου που απολαμβάνει του μέγιστου σεβασμού και τιμητικών εκδηλώσεων τόσο από το ΕΛΑΜ, όσο και από τη μητρική του οργάνωση, την «Χρυσή Αυγή» για τον δήθεν ηρωισμό και την εθνικιστική και αντικομμουνιστική δράση του.
 • Οι βουλευτές και τα στελέχη του Συναγερμού που τίμησαν τον πρόεδρο του πραξικοπήματος, ενήργησαν σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στη ΓΝΩΜΗ, με παραίνεση του προέδρου του κόμματός τους Νίκου Αναστασιάδη, προκειμένου να γίνει ένα στέρεο και σαφές άνοιγμα προς την ακροδεξιά πτέρυγα της παράταξης ενόψει προεδρικών εκλογών.
 • Ο ίδιος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έλαβε υπόψη τις συμβουλές των επικοινωνιολόγων του που τον συμβούλευσαν να μην παρευρεθεί για ευνόητους λόγους, αλλά φρόντισε η παρουσία της κοινοβουλευτικής του ομάδας να είναι πολυπρόσωπη έτσι ώστε να σταλεί το μήνυμα «συμπαράταξης» με την φασιστική φράξια και τα απομεινάρια της ΕΟΚΑ Β’.
 • Η παρουσία της πλειοψηφίας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ στο μνημόσυνο του Νίκου Σαμψών, ο οποίος που «προέδρευσε» κατ επιλογήν της Χούντας στο οκταήμερο πραξικόπημα, ανοίγοντας εις γνώση του τις πύλες στους τούρκους εισβολείς, αποδεικνύει την οργανική σχέση μεταξύ ακροδεξιάς και Συναγερμού και τους «δεσμούς αίματος» που ενώνουν τη παράταξη και τα στελέχη του κόμματος του Νίκου Αναστασιάδη, με τον μαύρο φασισμό που αναβιώνει στις μέρες μας.
 • Ψαρεύουν στις ίδιες δεξαμενές ψηφοφόρων, εμφορούνται από τα ίδια εθνικιστικά και αντικομμουνιστικά ιδανικά και στοχεύουν από κοινού στον παραμερισμό της αριστεράς και των συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Φασιστικά πανηγύρια από το ΕΛΑΜ το βράδυ της Κυριακής
Θέλει η π.... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...
 • Τα ψηλά ποσοστά της «χρυσής αυγής» -που δεν είναι απλά μια αδελφική ή συνεργαζόμενη οργάνωση με το ΕΛΑΜ, αλλά αποδεδειγμένα αποτελεί την μητρική παράταξη του ντόπιου αυτού φασιστικού παραρτήματος- πανηγύρισαν με τη ψυχή τους μέλη και οπαδοί των κύπριων νεοναζί παγκύπρια και ειδικά στη Λευκωσία, με αυτοκινητοπομπές και μεθεόρτια συγκέντρωση στα οικήματα του «μετώπου».
 • Σε συνδυασμό με τη παρουσία τους την επόμενη μέρα στο μνημόσυνο του Νίκου Σαμψών, οι ελαμίτες έδωσαν και πάλι δυναμικά το παρόν τους, υπενθυμίζοντας σε όλους πως το αυγό του φιδιού έχει ήδη εκκολαφθεί και πως περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες για να πυκνώσει τη δράση του.
 • Τα αποτελέσματα των εκλογών στη Ελλάδα έχουν δημιουργήσει στους κύπριους φασίστες ευφορία και την ελπίδα παρόμοιων επιτυχιών, μιας και έχουν ήδη πετύχει στις περασμένες βουλευτικές ποσοστό μίας ποσοστιαίας μονάδας, ενώ το προηγούμενο ποσοστό της «χρυσής αυγής» ήταν μόλις 0.67%, για να εκτοξευθεί τώρα στο υπερδεκαπλάσιο.   
*Στη ΓΝΩΜΗ 11/5/12

34 σχόλια:

 1. Στέλιο ξέρεις ότι εν τους δικαιολογώ τζιαι είμαι πολλά εναντίον σε τούτες τες "επιδείξεις", που πραγματικά παρακαλώ να κοπούν. Αλλά έχουμεν παρόμοια προβλήματα δαμέ με το θέμαν του Γρίβα. Έθθα μιλήσω για τους υπόλοιπους (αν τζιαι η Κλαίρη έννεν τυπικόν "φασιστικόν δείγμαν", μιλώ αφού την έχω γνωρίσιε προσωπικά), ούτε για το Σαμψών υιόν που εν ο γιος του όσον να'ναι. Εννά μιλήσω για τον Ιωνά, που κόφκει τζιαι συγγενής εξ αγχιστείας.
  Ο Ιωνάς εν αδερφότεκνος του Ιωνά Νικολάου που εσκοτώθηκεν στο νοσοκομείον προσπαθώντας να ελευθερώσει το Γιωρκάτζιη (επήεν ο άθρωπος άδικα δηλαδή). Εν οικογένεια ρομαντικά ενωτικοί, έννεν φασίστες ούτε επικροτήσαν ποττέ (εν γνώσει μου εμέναν τουλάχιστον) ούτε την ΕΟΚΑ Β' ούτε το πραξικόπημαν. Όπως επροέκυψεν που (άλλην μιαν) συζήτησην με τον τζιύρην μου, ο Σαμψών ήταν ότι ήταν, αλλά για τους αγωνιστές τζιαι τες οικογένεις τους ήταν ήρωας του αγώνα τους. Να μεν ξεχάννουμεν ότι είσιεν καταδικαστεί σε θάνατον τζιαι επέψαν τον τζιαι Αγγλίαν γιά λόγους ασφάλειας. Φυσικά δαμέ αρκέφκουν διάφορες θεωρίες (συνομωσίας τζιαι άλλες) που καταλαβαίνεις για τους αθρώπους όπως ο Ιωνάς, εν παίζουν τζιαι ιδιαίτερον ρόλον (καλώς ή κακώς).

  Για τες κατηγορίες σου προς το Νίκαρον θυμίζω σου τι μου είπες πρόφατα:
  "Γούφι, οι ευκαιριακές συμμαχίες με τον δκιάολο εν μέσα στο παιχνίδι. Το θέμα είναι (εν θυμούμε που το εθκιέβασα) να είσαι σίουρος πως εσύ είσαι παραπάνω θκιάολος που τον άλλο."
  Βασικά διαφωνώ διότι έτσι κουμάρκα συνήθως παίζουν μεσ' τα μούτρα σου αλλά προφανώς ο Αναστασιάδης παίζει έτσι παιχνίδι. Μακάρι να μεν το έκαμνεν, εγώ απομακρύνουμαι που κοντά του όταν συμπεριφέρεται έτσι.

  Επίσης, επειδή άκουσα μια φήμη σε στυλ κουτσομπολιού, τζιαι θα προτιμούσα να το συζητήσω ιδιαιτέρως μαζί σου, στείλε μου μήνυμα στο youfis@hotmail.com τζιαι θα σου στείλω το τι θέλω να ρωτήσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι να σου πω...
   Εν ήρωας του αγώνα τους ο Σαμψών. Τζιαι που εκατάληξεν τούτος ο "αγώνας";
   Στη περίπτωση του ΔΗΣΥ τζιαι των απομειναριών της ΕΟΚΑ Β, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα συνεργασίας με τον διάολο. Εν η ίδια συνομοταξία κατά τη γνώμη μου.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/5/12, 12:20 μ.μ.

   Ε γουφη μα εν εκαταλαβες οτι τουτοι μαχουντε να δημιουργησουν αλλοθι για να το πουλουν στον κοσμον τους που θα προσπαθησουν να τον βαλουν να ψηφησει καρογιαν (Που θελει λυσην ΔΔΟ με το ορθον περιεχομενο και εκαμεν αγωνα για να μπει στην διακυρηξη των κομματων του "ενδιαμεσου χωρο¨ αρα εν επανενωτικος, εν αριστερος, προδευτικος και δημοκρατικος και δεν ποδηγετητε απο τον ΔΗΣΥ του 30+ και το φωναζει σε καθε προεκλογικην συγκεντρωσην που καμνει οτι δεν θα μας ποδηγετηση ο δησυ και δεν θα ψηφησει τον υποψηφιον του αλλα την ιδιαν ωραν με παθος φωναζει οτι απαιτα απο το ακελ του 30+ να υποστηριξη δηκοικον υποψηφιον διαφορετικα δεν θα συνεργαστη μαζι τους αλλα θα παει με τον αναστασιαδην δηλαδη το δηκο του 15% δεν ποδηγετητε αλλα ποδηγετη το ακελ εναντιον του αναστασιαδη του πραξικοπηματια που δεν θελει λυσην που εν φουστανελας κλπ κλπ αλλα δεν ποδηγετητε μονον αν το ακελ τον εκλεξει διαοφρετικα εν καλη τζαι η ποδηγετηση.) τζαι τουτοι που ηγουνται του ακελ εσκηψαν τζαι εφαν την διοτι αρρωστησαν με την καρεκλα τζαι την εξουσιαν τζαι μαχουντε να περασουν στους ψηφοφορους τους ακελ τον καρογιαν σαν υποψηφιον της αριστερας τζαι ασχολεισε σοβαρα μαζιν τους τζαι το τι γραφουν?

   xwrikos

   Διαγραφή
  3. Ε όι ρε χωρικέ!

   Ήβρες το α!

   Καλά ρε αδελφέ, αν δεν ισχύει το σενάριο σου;

   Εμείς λέμε να κατεβεί μόνο του το ΑΚΕΛ, ο κόσμος της αριστεράς, νομίζω, εν θα δεχτεί να ψηφίσει κανένα του κέντρου, ειδικά ηγέτη κόμματος.

   Η τάση είναι για αυτόνομη κάθοδο.

   Διαγραφή
  4. Τι εννοείς που εκατάληξε φίλε; Γιατί τσουβαλιάζεις μεγάλα κομμάθκια του πληθυσμού (ανάμεσα τους τζιαι αριστεροί) που επιδιώξαν κάτι με ένοπλον αγώναν τζιαι πολλές θυσίες με κάποιους όντως φασίστες εξτρεμιστές που στο τέλος εν ήταν καθόλου ιδεολόγοι αλλά τυχοδιώκτες τζιαι συμφεροντολόγοι; Δηλαδή είσαι σίουρος ότι ακόμα τζιαι τούτον το ποριψιμιόν κράτος που μας εδώκαν (τζιαι που ο εθνάρχης του Φύτου πιο κάτω υπόσκαψεν με τη σειράν του όπως τζιαι ο Γρίβας) ήταν να μας το δωρίσουν; Ή να το κερδίσουμεν "ειρηνικά" στο ίδιον χρονικόν διάστημαν (τζιαι όϊ μετά που 10-20 χρόνια όταν θα εδεούσαν οι εγγλέζοι να μας δώκουν αυτοδιάθεση);

   Όσο για το "Εν η ίδια συνομοταξία κατά τη γνώμη μου", I am sorry you think so. Αυτοαναιρείσαι φίλε. Πόθθεν εννά αντλήσεις τες "ευρύτερες επανενωτικές δυνάμεις" που απαιτούνται για λύσην καλό; Που το ΔΗΚΟ τζιαι την ΕΔΕΚ; Good luck...

   Διαγραφή
  5. :-)
   Καλά, ο μύθος των αριστερών που εσυμμετείχαν στην ΕΟΚΑ, εν σχολικό παραμύθι.

   Ο Σαμψών εν ποτούτους τους αγνούς που επιστέψαν κ.ο.κ;

   Το κράτος το ποριψιμιον που εχουμεν, ναι, εν αποτέλεσμα του αγώνα της ΕΟΚΑ, γιαυτόν εν ποριψιμιον.

   Ο ένοπλος αγώνας εν αποκλειόταν, φτάνει να ήταν δικοινοτικός, δημοκρατικός τζιαι όι ακροδεξιός-αντικομμουνιστικός.

   Επανενωτικές δυνάμεις που να πηέννουν στο μνημόσυνο του Γρίβα; Γίνεται;

   Η ηγεσία του ΔΗΣΥ, ναι, ούτε την ΕΟΚΑ Β' καταφέρενι να καταδικάσει, ούτε τον Σαμψών, ούτε τον Γρίβα. Τι πάει να πει;

   Διαγραφή
  6. Κατ' αρχήν να πω κάτι στο Χωρικό: φίλε με το να απαντώ σε αναρτήσεις επίκρισης με άλλες επικρίσεις αποδεικνύεται επανειλημμένως άγονον. Ότι θέλει ας κάμνει το ΑΚΕΛ. Θέλεις Ιωνά μου τζιαι άλλοι κύριοι που τυγχάννει να κατέχετε πολιτειακά αξιώματα να τιμήσεις κάποιον όπως το Σαμψών, τζιαι εν βρίσκεις τρόπον άλλον που τη φυσική σου παρουσία; Πήεννε ως ιδιώτης μες στο πλήθος, μεν μου μοστράρεις λες τζιαι εκπροσωπείς 1 στους 3 κυπραίους, διότι σίουρα ένας στους τρεις κυπραίους εν θωρεί τον Σαμψών ως άτομον άξιον για μνημόνευσην.
   Στέλιο, ήδη απάντησα σου που την αρχήν, ΔΕΝ μιλούμεν δαμέ ούτε για ΕΟΚΑ Β' ούτε για μεμονωμένα το Σαμψών ή το Γρίβαν. Κάποιοι που τους παριστάμενους, που αφοριστικά ισοπεδώννεις ως προς τες πεποοθήσεις τζιαι ιδεολογίες τους, πηέννουν για το '55-59. Ας θυμηθούμεν τζιαι τες θέσεις της ηγεσίας του ΑΚΕΛ περί τούτου:

   "Στις 21 Φεβρουαρίου 2008, η ανώτατη αρχή της κυπριακής αριστεράς και του Κυπριακού Κουμουνιστικού Κόμματος ΑΚΕΛ, ο ΓΓ του Δημήτρης Χριστόφιας, δήλωσε: «τον αγώνα της ΕΟΚΑ θα συνεχίσουμε να τον τιμούμε πάντοτε. Και τους ανθρώπους οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους. Είναι ήρωες αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους για την απελευθέρωση της Κύπρου. Ούτε συζήτηση να μην τιμάται ο αγώνας της ΕΟΚΑ […] Θα τιμήσουμε την ιστορία μας. Και εμείς ενωτικοί ήμασταν το 1955 - 59, να μην τα ξεχνάμε αυτά τα πράγματα, κακά τα ψέματα, ολόκληρος ο κυπριακός λαός αγωνιζόταν για την Ένωση»
   Τωρά εγώ τζιαι συ μπορεί να συμφωνούμεν ότι ο αγώνας απέτυχεν, αλλά που τζιαμέ ως το να μας ταυτίζεις ούλλους (διότι τζιαι γω συναγερμικός είμαι για την ώραν τζιαι στηρίζω την ηγεσίαν επί της ουσίας) με το ΕΛΑΜ λόγω ενός μνημοσύνου, νομίζω εν too much.

   Διαγραφή
  7. Τουτοι προσπαθουν να "δημιουργήσουν άλλοθι"....τρίζουν τα κόκκαλα των αδελφών ελλήνων (των δικών σας)...ως τζαι η δεξιά στην ελλαδα ήβρε τον τρόπο να μιλήσει εναντια στη ναζιστική χρυση αυγή, τη σημαια στη φωτογραφία θωρείτε την; τι σας θυμίζει η σημαια;

   μαυροκοκκινη ναζιστική.

   στην κυπρο φαινεται πως η "δημιουργία αντικομμουνιστικού άλλοθι...." ουτε τον εθνικισμό που τον φασισμό εν ηξορτώνει να διαχωρήσει...που αν τον εξεχώρηζεν, τζαι η δεξιά τζαι η εκκλησία, ήταν να τους πετάξετε έξω...δαμε ως τζαι ο Λαζαρος εδιαμαρτυρηθην...

   Στέλιο, γυρεφκω ενα ντοκυμαντερ της σειρας "μηχανη του χρονου",σε δύο μερη νομίζω, που δείχνει την πορεία δημιουργίας της χούντας τζαι το χαλί που της εστρωσεν η δεξιά...

   Αν το πετυχεις, εσυ που εισαι εξοικιωμένος με το ιντερνετ, θα μου εκαμνες μεγάλη χάρη!

   Εν τζαιρός να αρχίσουμε να μιλούμε με τα ντοκουμεντα της ιστορικής μνημης, με ονόματα τζαι ταυτότητες, για το ποθεν κρατά η σκουφκια του καθενός "αγνού πατριώτη".

   Διαγραφή
  8. Γούφι, άλλον η ένωση-αυτοδιάθεση-ελευθερία στο τέλος της ημέρας, άλλον ΕΟΚΑ.
   Προσωπικά δεν τιμώ τον αγώνα της ΕΟΚΑ, ότι θέλει ας λάλει ο πρόεδρος. Τζιαι που τα είπε δηλαδή; Ποια ήταν η αντίδραση; Έβαλε νερό στο κρασί της η ακροδεξιά;
   Να τιμήσω τα παιθκιά, τα παραπάνω αμούστακα, γιατί εππέσαν για σκοπόν (τζιαι αργηγόν) που τους έπειθε, μάλιστα.Να το κάμουμε.
   Την ΕΟΚΑ συλλήβδην όμως, το θεωρώ παρατραβηγμένο εκ μέρους της αριστεράς, γιατί ακριβώς πρώτο θύμα της ΕΟΚΑ (τζιαι πρώτος στόχος), ήταν η αριστερά.

   Η ταύτηση γίνεται από τον ίδιο τον ΔΗΣΥ με το ΕΛΑΜ, που παέννουν στους ίδιους τόπους, τζιαι τιμούν τα ίδια άτομα.

   Διαγραφή
  9. ήβρα το τελικά. εν ανεβηκε ακόμα γιατί προβληθηκε τον Απριλη, μονο το τρέιλερ προς το παρόν

   http://vimeo.com/40736893

   Διαγραφή
  10. όντως, το πιο κοντινό εν τούτο
   http://www.youtube.com/watch?v=fl7dqN3FO3Q

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος14/5/12, 10:26 π.μ.

  ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!!! ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΚΤΑΗΜΕΡΟ. ΤΟΝ ΟΛΕΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ !!
  ΟΥΛΛΕΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕ 650 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

  ΤΟ ΕΛΑΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΕΕ ΝΑ ΚΥΡΗΧΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ . ΕΧΤΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΑΛΕ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΜΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΟΛΜΟΥ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΛΑΜ. ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΥΣΣΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΚΑΡΙΟ .

  ΘΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΗ ΤΖΑΙ ΓΥΡΕΥΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΩΣΥΡΜΑΘΚΙΑ ΤΗΣ?

  ΦΥΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εν ο ίδιος που εβρέθηκε έξω που το προεδρικό με μπετόνια πεζίνας την νύχτα του Μαρί.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος14/5/12, 6:27 μ.μ.

  Τελικα το Ακελ θυσιαζει τον Χριστοφια στο βωμο. Another one bites the dust. Παντως εδωκε ψωμι στις Πατατες 7 για 20-25 επεισοδια η ομιλια του Πτδ σημερα. Επιστεψεν τον ενα 13-15% αλλα και αυτοι ειναι λογω ψυχαναγκασμων και πικκας. Απορω αν τον επομενο φεβραρη ο Χριστοφιας θα φυγει πυροβολωντας κατηγορωντας το Ακελ για διαφορα οπως και τους υπολοιπους που ασιχτιρησετε. Το λεω επειδη μου φανηκε πικραμενος που το 'αγαπημενο του κομμα'.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εν η ιδέα σου, είσαι πολλά μακρια που τη πραγματικότητα

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/5/12, 7:57 μ.μ.

   Ποιον που ουλλα εν η ιδεα μου;

   Διαγραφή
  3. Όλα, δεν έχεις τη παραμικρή ιδέα για τις διαδικασίες μέσα στον κόσμο της αριστεράς.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/5/12, 8:49 π.μ.

   Ποιες διαδικασιες και πρασινα αλογα μανα μου, τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Ουτε το μυστηριο του γαμου να ηταν. Και το οτι ζειτε στο κοσμο σας ειναι ηλιου φαεινοτερο.

   Διαγραφή
  5. "Όλα, δεν έχεις τη παραμικρή ιδέα για τις διαδικασίες μέσα στον κόσμο της αριστεράς."

   The left works in mysterious ways.

   Διαγραφή
  6. Πε μας τζιαι μας τούντα ξεκάθαρα να καταλάβουμε ρε αγόρι...

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος15/5/12, 8:59 π.μ.

  Και ξαφνικα αυτοι που δεν θελουν λυση και κρυβονται πισω απο το ορθον περιεχομενο εγιναν κεντρον και η ηγεσια του ακελ (ι λαβ εξουσια τζαι δεν φακκω πενιαν) με δηλωσεις λουκαιδη και ανδρου ανακοινωσεν οτι στοχος ειναι η συνεργασια με το κεντρον, δηλαδη με το δηκο και την εδεκ τους οικολογους και το ευρωκο αυτους δηλαδη που εκατηγοραν οτι δεν θελουν λυσην τζαι οι οποιοι απευθυνοντε προς το ακελ λεγοντας του οτι για να μπει στην συνεργασια πρεπει να ψηφησει υποψηφιον απο το κεντρον και ακελικος υποψηφιος δεν γινετε αποδεκτος( διοτι το δηκο δεν ποδηγετητε ποδηγετη μονον) και η ηγεσια του ακελ η οποια θελει εξουσιαν βουρα τους πουτα πισων τζαι καιλα διοτι η νοοτροπια που υπαρχει στην ηγεσιαν του ακελ εν πως η ψηφοφοροι τους εν κατσελες τζαι θα τους ακουσουν οτι τους πουν.

  Κατα τα αλλα δεν ισχυει το σεναριον μου που λαλει τζαι ο νεος τζαι οι δηλωσεις του λουκαιδη ανδρου δεν εγιναν.


  ρε νεος κονκαρδαν του καρογιαν εσιεις? προεργασιαν για να εβρεις επιχειρηματα για το ποσον καλος εν ο μαριος εκαμες? τπτ για να λαλεις για να εξηγας του κοσμου πως θελουν λυσην τουτοι?

  xwrikos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/5/12, 9:21 π.μ.

   Ηδη αρχισαν τα φιλια στις κατουρημενες ποθκιες, αυτο που κανει καλυτερα το Ακελ. Αρχισαν οι κωλοτουμπες μανι μανι. Ποσο χρυσοψαρο πρεπει να εισαι να πιστευεις τις αρλουμπες της αριστερας;

   Διαγραφή
  2. Χωρικέ, όταν έρθει στο β' γύρο ο Ομήρου, ο Περδίκης, ο Συλλούρης και το μισό ΔΗΚΟ να στηρίξουν, μαζί με την αρχιεπισκοπή, την υποψηφιότητα Αναστασιάδη, θα είσαι εδώ πάλι να τα λέμε; Ή εννά χωστείς;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/5/12, 1:33 μ.μ.

   Κοιταξε, οταν σου βαζουν νεφτι και βουρας να χωστεις κατω που φουστανελλες και δεν βρισκεις, κανεις υποθετικα φανταστικα σεναρια, οταν και οταν. Σχολια απελπισιας τιποτε αλλο. Και ρωτας κι ολας αν θα παει αλλος να χωστει;; Προς το παρον εβρετε καμια σπηλια να μπειτε μεσα γιατι κανενας δεν ειναι διαθετιμενος να στεγασει εγκληματιες και ερασιτεχνες που προσπαθουσαν να 'κυβερνησουν' το τοπο τα τελευταια 4 χρονια και βλεπουμε για τα υποθετικα σου σεναρια του β' γυρου.

   Εν τω μεταξυ εγραφες, εγραφες και εγραφες να περιμενουμε να δουμε στις εκλογες τι ποσοστα θα παρει ο Χριστοφιας και να μην βιαζομαστε. Δεν ειναι αναγκη τελικα να περιμενουμε το '13. Επαραληρουσες τα τελευταια χρονια και ακομα δεν το καταλαβες. Τωρα βγαλε το ποδι σου απο το στομα σου μιας και ο εκλεκτος σας εβουρησεν οπως την ποντικα να χωστει.

   Διαγραφή
  4. Μα ποιος βουρά να χωστεί κάτω που φουστανέλλες ρε αδελφέ;
   Πως γίνεται τούντο πράμα; Εξήγα μας το να δούμε.

   Φίλε, τωρά εν διάλογος τούτος με κουβέντες περί εγγληματιών; Χαλάρωσε μάνα μου.

   Μα κύριε ελέησον πιον, ο Χριστόφιας εν η αριστερά ρε φίλε; Δηλαδή τωρά που εν θα βάλει ο Χριστόφιας, εν υπάρχει ΑΚΕΛ; Φίλε μου, είπα σου, είσαι πολλά-μα πολλά μακριά που τες πραγματικότητες.

   Υποψιάζουμε πως είσαι πάρα πολλά φρέσκος στα πολιτικά πράματα, συγχίζεις τα άτομα με τα κόμματα.

   Το σενάριο δεύτερου γύρου με ΕΔΕΚ, Ευρωκό, Οικολόγους και παπαδοπουλικό ΔΗΚΟ να υποστηρίζουν ΔΗΣΥ, εν παίζεται ούτε στα μπούκικα φίλε, εν σίουρο.

   Διαγραφή
 5. Φαντασιοσύντροφε, πολλύν πράμαν δαμέ!

  Νομίζω τούτα ούλλα εννά πρέπει να περιληφθούν στα νέα βιβλία ιστορίας για να μαθαίννουν τα κοπέλλούθκια μας την πάσαν αλήθκειαν: Ο Σαμψών ετοποθετήθηκεν πρόεδρος για να σώσει την κατάστασην τζιαι εκατάφερέν τα! Ο Γρίβας, η ΕΟΚΑ κλπ εν εθνικόν - αντιαποικιακόν αγώναν που εδιεξάγαν - λαλεί το τζιαι ο ίδιος στα απομνημονεύματά του!

  Ο Χριστόφκιας εν θα βάλει υποψηφιότηταν τζιαι επόμενες εκλογές για τον απλούστατον λόγον επειδή στες πρόσφατες δημοσκοπήσεις διαφόρων εν έπιαννεν ποσοστά μακαριακά!

  Τζιαι ύστερα εγυρίσαμεν ομαδικώς - ως αρία φυλή - πλευρόν.

  Χωρικέ, νομίζω ότι ο νέος εν θα χρειαστεί τες κονκάρδες του Μάριου, ακόμα τζι' αν τες είσιεν. Εν πασιφανές ότι ένναιν 'φαν' της συνομοταξίας των ενδιάμεσων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/5/12, 6:33 μ.μ.

   Ξαναπε μας γιατι εν θα ξαναβαλει ο συντροφος υποψηφιοτητα. Αν ρωτησεις 5 αριστερους τον λογο εννα σου δωσουν 5 διαφορετικες απαντησεις. Πε μας τη δικη σου. Τωρα αν πιστευεις οτι ειναι λογω προεκλογικης δεσμευσης οπως κατι μεθυσμενους σε συναυλιες τοτε καλη τυχη.

   Διαγραφή
  2. Εν θα βάλει γιατί έννεν εύκολο να ανατρέψει την περιρρέουσα που έκαμε η αντιπολίτευση τζιαι τα ΜΜΕ που την πρώτη μέρα σχεδόν της εκλογής του, τζιαι ειδικά μέσα στο 2010-11, το Μαρί κλπ.

   Το ΑΚΕΛ θέλει να αφαιρέσει προσχήματα, όσα περισσότερα γίνεται, για να μεν πάει ο κόσμος στον Αναστασιάδη με ελαφράν τη καρδία.

   Τούτη εν η βασική στρατηγική.

   Διαγραφή
  3. Τζιαι πάλε όμως, που τη στιγμή που εδήλωσε ότι εν θα ξαναβάλει αν εν μακριά η λύση, αν έβαλλε, τι θα εσήμαινε;
   Ότι εν κοντά η λύση ή ότι κάμνει δεσμεύσεις που εν μπορεί να τηρήσει;

   Αν εξανάβαλλε, εν θα τον εφκάλλαν ψεύτη;

   Μάγισσα, σε κάθε περίπτωση, τα παιθκιά δαμέ εν έτοιμα να δουν τη κατάσταση ανάποδα.

   Αν εσυνεχίζαμε με Χριστόφια, θα του εκάμναν χειρότερη δαιμονοποίηση που το 2011. Τωρά που επιλέγει το ΑΚΕΛ να μεν τον θυσιάσει τζιάλλον, εκακοφάνηκεν τους, εχάσαν τη συτζιά του μαύρου.

   Συνεργασία με το ΔΗΚΟ δεν βλέπω, το έχω αναλύσει πολλές φορές. Θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα εσωτερικά τους, τους το είπε σήμερα τζιαι ο Αντρος.

   Διαγραφή
  4. Εν τω μεταξύ, επανέρχεται η Θεοχάρους, όπως πάλε επροβλέψαμεν, ότι δηλαδή εν θα κάτσει φρόνιμα.

   Υπάρχει σοβαρή εσωκομματική αμφισβήτηση Αναστασιάδη, κάποιοι θεωρούν ότι παίρνει το κόμμα στο λαιμό του για προσωπικές φιλοδοξίες τζιαι θέτουν θέμα επανεξέτασης μετά και την απόφαση ΑΚΕΛ-Χριστόφια.

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος15/5/12, 9:32 μ.μ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΜ ΕΛΙΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΛΑΜ ΤΖΑΙ ΤΟ ΚΕΑ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ) ΕΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΘΩΡΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΤΑ ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΑΜ , Χ.Α ΣΤΗΝ ΠΙΣΣΑ ΤΖΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΓΛΑΣΗ ΡΕΕΕ!!!! ΒΡΩΜΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΖΙΟΛΑΣ ΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΤΖΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΖΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΕΕ ΝΑΙ ΡΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΚΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΥΛΛΟΥΣ ΤΖΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΜΕ ΤΟ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΗΚΟΠΙΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΥΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΑΤΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΖΑΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

  ΟΣΟΥΣ ΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΕΧΕΙ ΞΥΔΙ
  ΦΥΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ΚΕΑ σύντροφε, δεν είναι νέο φρούτο...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/5/12, 11:22 μ.μ.

   EE ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ

   ΦΥΤΟΣ

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος15/5/12, 9:49 μ.μ.

  EΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΖΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΖΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΙΩΤΗ

  http://pentaliotis.blogspot.com/2012/05/pseudi-kai-anakrivies-eparsi-fasistikon.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Pentaliotis+%28pentaliotis%29

  ΦΥΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...