"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

22 Μαΐου 2012

Το ημερολόγιο του Άκη θα κλείσει σπίτια… και πολιτικά γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο

«Κάθε σελίδα και ένα έγκλημα» δηλώνουν στον 
ελληνικό τύπο οι ανώτερες εισαγγελικές αρχές 
 • Θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό πολλών ρίχτερ οι αποκαλύψεις από τις σημειώσεις του Τσοχατζόπουλου. 
 • Το ημερολόγιο που παραδόθηκε πριν από δύο ημέρες στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή φωτίζει ακόμη περισσότερο το πλέγμα των υπεράκτιων εταιρειών της διαδρομής του μαύρου χρήματος αλλά και της πορείας των μιζών για τους TOR-M1.
 • Σε πρώτο πλάνο η Κύπρος αφού εδώ κατέληξαν τα 2/3 της παραγγελίας ενώ είναι ξεκάθαρα αναμεμιγμένες εταιρίες κυπριακής εγγραφής.
 • Σε αναμονή για την αποκάλυψη των δύο πρώην Κύπριων υπουργών που φαίνεται να εμπλέκονται στις βρώμικες δουλειές του Άκη.  
ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ*
 • Κάποιοι πρώην συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου στο Υπουργείο Άμυνας της Κύπρο και της κυβέρνησης Κληρίδη που ενεργούσαν κάτω από τη δική του καθοδήγηση και μόνο με τη δική του συγκατάθεση, προφανώς θα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας αν και πότε «θα κληρώσει» και γι αυτούς στο αμέσως επόμενο διάστημα.
 • Ήδη, όπως γράφτηκε και στη περασμένη έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ, στο γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκαν σημειώσεις που παραπέμπουν σε δύο πρώην Κύπριους υπουργούς και ένα έμπορο όπλων που δραστηριοποιούταν στη Λευκωσία. Έχει επίσης ήδη αποκαλυφθεί ότι μεγάλο μέρος των μιζών για την αγορά των TOR-M1, πέρασε από κυπριακή τράπεζα για να καταλήξει στους λογαριασμούς του πρώην Νο2 του ΠΑΣΟΚ.
 • Ο πρώην έλληνας υπουργός, όπως προκύπτει από τις σελίδες του ημερολογίου του, δεν κρατούσε σε αυτό μόνο τις ημερομηνίες και τις ώρες των ραντεβού του, αλλά κρατούσε σημειώσεις και για το περιεχόμενο των συνομιλιών του με τους επισκέπτες του προχωρώντας και σε ανάλυση της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά…
 • Από τις σελίδες του παρελαύνουν σειρά πολιτικών προσώπων, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονταν μάλιστα σε κυβερνητικές θέσεις στην Ελλάδα και Κύπρο, ενώ άλλα πρόσωπα αναφέρονται συνθηματικά με τη χρήση προσωνυμίων.
 • Όπως έχει ήδη καταγραφεί στον ελληνικό τύπο, στο ημερολόγιο καταγράφονται συναντήσεις, αλλαγές νομικού καθεστώτος εταιρειών και άγνωστα πρόσωπα που συμμετέχουν σε μετοχικά κεφάλαια των υπεράκτιων που εμπλέκονται στην υπόθεση, φωτίζοντας ακόμη περισσότερο τον τρόπο που διακινήθηκε το πολιτικό χρήμα από το 1998 μέχρι και την τελειωτική αποπληρωμή των πυραύλων.  
 • Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως όσοι έχουν δει αυτό το ημερολόγιο, επιμένουν ότι θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό όχι μόνο στο κόμμα που ανήκε ο κ. Τσοχατζόπουλος αλλά και σε άλλους πολιτικούς χώρους μέσα και έξω από την Ελλάδα.
*στη ΓΝΩΜΗ 18/5/2012

2 σχόλια:

 1. εννε πολιτικά σπιτια που εν να κλείσει.

  εν πολιτικά πολυόροφα που εν να κλεισει!

  τζαι εσιει διαφορά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άκη πες τα όλα!

   Κατά το "Τσοβόλα δώστα όλα"...

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...