"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

25 Μαΐου 2012

ΕΥΡΩΚΟ: Οι τεράστιες ευθύνες του… επιτυχημένου διοικητή

Το μέλλον του λαϊκισμού και της
πολιτικοοικονομικής διαπλοκής στη Κύπρο;
25.04.2012 - ΕΥΡΩΚΟ : Η αντικατάσταση Α. Ορφανίδη πλήγμα για την οικονομία
 • Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΥΡΩΚΟ Μιχάλης Γιωργάλλας δήλωσε  ότι ''ο κ. Ορφανίδης υπήρξε αναμφισβήτητα ένας επιτυχημένος Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας και η αντικατάσταση του θα είναι μια απώλεια για την Κεντρική Τράπεζα και γενικότερα για την οικονομία''.
21.05.2012 – ΕΥΡΩΚΟ: Η ευθύνη των εποπτικών αρχών και πρωτίστως του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας είναι τεράστια
 • Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ευρωκό Ρίκκος Ερωτοκρίτου δήλωσε ότι η ευθύνη των εποπτικών αρχών και πρωτίστως του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας είναι τεράστια. Κατηγόρησε τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας ότι δεν έπραξε ο,τιδήποτε για να αποτρέψει την διοχέτευση των χρημάτων των επενδυτών στα τοξικά ομόλογα, αλλά και ως εποπτική αρχή για να αποτρέψει τη δανειοδότηση του ελληνικού εμπορικού τομέα από τις Κυπριακές Τράπεζες με ποσό που ανέρχεται στα 32 δισεκατομμύρια ευρώ.
Δεν θα κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο. Πόσοι «χαντακωμένοι» είναι αυτοί οι τύποι του ΕΥΡΩΚΟ, που θέλουν και πολιτικό λόγο και ρόλο στραβάρα τους, είναι πλέον αυταπόδεικτο.


Του Κ. Βαρωσιώτη στη ΓΝΩΜΗ 25-5-2012

3 σχόλια:

 1. Γιάννης Μαυρής25/5/12, 11:29 μ.μ.

  Το ΕΥΡΩΚΟ δεν είναι εμπορικό και κρίνοντας από τα σχόλια, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές το εν λόγω κόμμα μένει εκτός βουλής παρέα με το ΛΑΟΣ.
  Νέα ανάρτηση και πιο εμπορική παρακαλώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γοράζεις αναρτήσεις κ. Γιάννη;

   Διαγραφή
  2. Γιάννης Μαυρής27/5/12, 5:29 μ.μ.

   Το ότι δεν πουλά το ευρωκο φαίνεται από τα σχόλια επί του θέματος. Ενώ για τις υπόλοιπες αναρτήσεις σου υπάρχει σωρεία σχολίων, στην παρούσα ανάρτηση δεν υπάρχει ούτε ένα.

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...