"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

16 Μαΐου 2012

Οι συνδαιτυμόνες του Βάσου Λυσσαρίδη

Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά, 
τα σνομπάρεις κι ούτε δίνεις σημασία πια καμιά…
 • Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι παρμένη στις 25 Φεβρουαρίου του 2010 στην Αθήνα, από τη χοροεσπερίδα της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» του ΠΑΣΟΚ, στην οποία ο Βάσος Λυσσαρίδης ήταν ο κύριος ομιλητής… και ως εκ τούτου κάθισε στο τραπέζι κοντά στα «πολύ σημαντικά πρόσωπα»…
 • Η «Αριστερή πρωτοβουλία» είναι μια εσωκομματική κίνηση που εκφράζει τα «παπανδρεϊκά» στελέχη, χαρακτηριστικότερος των οποίων ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέχρι και τη διαγραφή του από το κίνημα τον Ιούνιο του 2011 με την κατηγορία της εμπλοκής σε παράνομες υποθέσεις και μίζες.

11 σχόλια:

 1. Τζιαι τα ππάρτυ συνεχίζουνται!

  Ποιους «καίει» το ημερολόγιο του Άκη;
  Επτά ντοσιέ που αποτελούν το ημερολόγιο του προσωρινά κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς και άλλα ευρήματα και στοιχεία που κατασχέθηκαν στο πολιτικό του γραφείο στην Κομνά Τράκα στην, Κυψέλη, μελετά ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής που διενεργεί την ανάκριση για το αποκαλούμενο σκάνδαλο της μίζας. Τα όσα περιλαμβάνονται στην ατζέντα του πρώην υπουργού χαρακτηρίζονται σύμφωνα με πληροφορίες «άκρως ενδιαφέροντα» για την Δικαιοσύνη αλλά και ποινικά αξιολογήσιμα καθώς «κάθε σελίδα της αποτελεί και ένα έγκλημα»!

  Εκτός από τα συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια του ανακριτή διαβιβάστηκαν και οι δικογραφίες για τα γερμανικά υποβρύχια και τα ρωσικά TOR- M1 από τις οποίες οι εισαγγελείς Ευγενία Κυβέλου και Ελένη Σίκσου είχαν αντλήσει στοιχεία για να συντάξουν το σχετικό πόρισμά τους, το οποίο αποτέλεσε τη βάση για την άσκηση ποινικών διώξεων για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος του πρώην υπουργού, μελών της οικογένειας του, συγγενών του, συνεργατών του, κ.α.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την πρώτη ανάγνωση των στοιχείων φαίνεται να αποδεικνύεται πως ο πρώην υπουργός είχε γνώση για το δίκτυο των offshore εταιρειών που χρησιμοποιήθηκαν για να ξεπλυθεί μαύρο χρήμα- που κατά τη Δικαιοσύνη – προέρχεται από δωροδοκίες του για την υπογραφή των συμβάσεων για τα TOR-M1 και τα γερμανικά υποβρύχια.

  Πίσω από τις εταιρείες αυτές, τις οποίες φέρεται να διαχειρίζονταν στο σύνολό τους ο εξάδελφος του Α. Τσοχατζόπουλου, Νικόλαος Ζήγρας, βρίσκονταν ο ίδιος ο πρώην υπουργός. Ωστόσο, ο ίδιος είχε αρνηθεί απολογούμενος στον ανακριτή ότι γνώριζε για την «αποστολή» των συγκεκριμένων εταιρειών αποδίδοντας μάλιστα σε συμπτώσεις, το γεγονός ότι κάποια από τα ακίνητα που αποκτήθηκαν μέσω αυτών, κατέληγαν σε συγγενικά του πρόσωπα

  Λογαριασμοί στο εξωτερικό

  Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ανακριτικές αρχές προχωρούν και σε αιτήματα δικαστικής συνδρομής για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό οι οποίες φέρονται να ανήκουν στον πρώην υπουργό, αλλά και σε άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντος του. Οι κινήσεις των συγκεκριμένων λογαριασμών δεν έχουν ερευνηθεί στο πλαίσιο των έως τώρα εισαγγελικών ερευνών.

  Πάντως, στην υπόθεση λόγω του όγκου των στοιχείων που έχουν κατασχεθεί και απαιτούν ενδελεχή έρευνα ορίστηκε και βοηθός του κ. Μαλλή. Πρόκειται για τον ανακριτή κ. Σταυρόπουλο.

  http://cyprusnews.eu/protothema-ellada/245005

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν έτυχε...πέτυχε!

  Χέρι – χέρι η φοιτητική παράταξη του ΔΗΣΥ με την παράταξη του ακροδεξιού ΕΛΑΜ, συνεργάστηκαν επίσημα στις φοιτητικές εκλογές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

  Με τη συνεργασία τους διασφάλισαν πλειοψηφία και εξέλεξαν πρόεδρο από τον συναγερμό ενώ στη θέση του ταμία οι συναγερμικοί επέβαλαν μέλος του ΕΛΑΜ! Στις εκλογές πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών που εξασφάλισε 7 έδρες. Τον ίδιο αριθμό εδρών εξασφάλισε και η Πρωτοπορία του ΔΗΣΥ που παρέμεινε στη δεύτερη θέση. Μια θέση εξασφάλισε η παράταξη του ακροδεξιού - εθνικιστικού ΕΛΑΜ.

  Η συναγερμική παράταξη, χωρίς ενδοιασμό συνεργάστηκε με το ΕΛΑΜ στο οποίο παρά το μικρό ποσοστό ψήφων που πήρε στις εκλογές του έδωσε την ευκαιρία να αναρριχηθεί σε θέση αξιωματούχου της Φοιτητικής Ενωσης.

  Η ενέργεια της Συναγερμικής παράταξης προκάλεσε έντονη δυσφορία σε όλους τους δημοκρατικούς φοιτητές, ακόμη και σε οπαδούς της.

  Γνώμη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κόρη αννοιουμεν ενα πειρατικό ράδιο; κάμνεις για ράδιο...:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Περιπαίζετε, περιπαίζετε! :) Συμπεθθερά, για ράδιον εν κάμνω εκτός τζι' αν θα τραουδώ το αχ κουνελλάκι ή να απαγγέλλω το παπάκι - σοπράνο φωνή έχουσα γαρ! :) Άτε το πολλύν πολλύν τηλεόραση να χορεύκω το χορό των εφτά πέπλων σαν τη Σαλώμη με αντάλλαγμα κκελλέες επί πίνακι! :) Ήντα μπον Φούλλη εκπλάγηκες με τες δεξιότητές τζιαι τα ταλέντα που κυκλοφορούν γυρώ σου;! :)

  Κώλος της όρνιθας ούσα, ήμουν τζιαι στες φοιτητικές που αναφέρνει ο νέος και το έζησα - ΚΑΙ ΑΥΤΟ - από κοντά! Για να δείτε ήντα μπου κάμνει ο διακτινισμός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος17/5/12, 7:17 μ.μ.

  Πριν κάτι μήνες η εφημερίδα του Στέλιου Στυλιανού χαρακτήρισε τον Μάριο Καρεκλογιάν, μαζί με το σύνολο της αντιπολίτευσης, ως ΄«πολιτικό πραξικοπηματία».Τωρά τι θα λέεί η Γνώμη στους οπαδούς του κόμματος, ας πούμε στην Αντζιελοσιαμένη κτλ.,για να υποστηρίξουν επανάληψη του σκηνικού του 2003;Ψηφίστε «πολιτικόύς πραξικοπηματίες»;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σιγά με νεν ο εκδοτικός μου όμιλος κύριε!

   Εσυμμετείχεν, ναι, όπως τζιαι ο Ομήρου σε περισσότερα. Το ψήφισμα πχ για παραίτηση του προέδρου, τζιαι τα επιπλέον μέτρα της βουλής, ο νόμος Κασίνη, πιο πριν το ψήφισμα για ένταξη στον Συνεταιρισμό κλπ, εν δείγματα.

   Ο κύριος στόχος εν πάντα τα αντιεθνικιστικά, αντινεοφιλελεύθερα, επανενωτικά μέτωπα.

   Αν ο κόσμος του ΔΗΚΟ, ή τζιαι της ΕΔΕΚ, παίρνουν το μήνυμα, καλώς να ορίσουν, εν εκατάλαβα.

   Αν οι ηγεσίες τους, ή κάποιοι που νομίζουν πως έχουν λαϊκό έρισμα, αλλά στην ουσία αγοράσαν τις θέσεις τους με οικογενειακό ρουσφέττι τζιαι χρήμα, εν θέλουν, πρόβλημά τους.

   Αν ο κόσμος του κέντρου θέλει συνεργασία με την αριστερά, παρά τη δαιμονοποίηση που έγινε τζιαι την προπαγάνδα, εν θα αρνηθούμε τις συνεργασίες. Αν δεν θέλει, με γεια του με χαρά του.

   Είμαι σίουρος πως εν θα γινούν υποχωρήσεις, γιατί ο κόσμος της αριστεράς εν θα δει με καλό μάτι είτε συνεργασία με τα γνωστά στελέχη του ΔΗΚΟ, είτε με την ηγεσία της ΕΔΕΚ.

   Με τη μεγάλη πλειοψηφία του ΔΗΚΟ όμως, καθώς τζιαι με κόσμο της ΕΔΕΚ, μπορούμε να τα έβρουμε.

   Σημειώνω πως ήδη ο Αγγελίδης ανακοίνωσε στήριξη Λιλλήκα.

   Διαγραφή
 6. Έτσιιι

  Θ. Πάγκαλος: Αργόμισθοι και φοροφυγάδες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ
  «Αυτοί όταν φθάσουν το 25% μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις»

  Σκληρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠαΣοΚ κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφέροντας ότι οδηγεί τη χώρα σε εκλογές προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό, ότι οι θέσεις του είναι ασυνάρτητες και αυθαίρετες και οι ψηφοφόροι του αργόμισθοι και φοροφυγάδες, ενώ είπε ότι αν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει τόσο υπερόπτες με ποσοστό 16%, όταν φθάσουν στο 25% μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις.

  Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Πάγκαλος είπε επίσης ότι το εκλογικό αποτέλεσμα καταδεικνύει ότι οι Ελληνες πολίτες δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα και προτιμούν να συνεχιστεί η κατάσταση όπως είναι και ότι αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η κάλπη και όχι η συνεργασία μεταξύ των κομμάτων. Αναφέρθηκε δε σε «διορισμένους με κομματική εύνοια» και όσους «θέλουν να μείνουν στο απυρόβλητο»

  Τέλος, ο κ. Πάγκαλος άσκησε κριτική προς τον κ. Φ. Κουβέλη, λέγοντας ότι δεν είναι λογικό «να κάνει ό,τι του λέει ο Τσίπρας», διότι αν αυτό ήθελαν οι ψηφοφόροι του «θα ψήφιζαν κατ' ευθείαν ΣΥΡΙΖΑ»

  Το Βήμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος17/5/12, 10:06 μ.μ.

  «Ο κύριος στόχος εν πάντα τα αντιεθνικιστικά, αντινεοφιλελεύθερα, επανενωτικά μέτωπα.» Δηλαδή το ΔΗΚΟ τζιαι η ΕΔΕΚ, που εν ο κύριος στόχος σας για να κρατηθείτε στην εξουσία, εν μέρος του αντιεθνικιστικού, επανενωτικού μετώπου; Μα έπιας μας στο μαιτάππι ρε παρέα;
  «Αν ο κόσμος του κέντρου θέλει συνεργασία με την αριστερά, παρά τη δαιμονοποίηση που έγινε τζιαι την προπαγάνδα, εν θα αρνηθούμε τις συνεργασίες. Αν δεν θέλει, με γεια του με χαρά του».Σώπα ρε φιλαράκο;Για αυτό αδειάσετε τον Χριστόφια επιδεικνύοντας ένδειξη νομημοφροσύνης στον Καρεκλογιάν, πριν την συνάντηση με τον Άντρο;Τωρά παίζεις μας τον έξυπνο με το «με γεια τους με χαρά τους; Αλλά εξήασα ρε.Εν θα ξαναβάλει γιατί η λύση του Κυπρικού εν ακόμα μακριά.
  «Με τη μεγάλη πλειοψηφία του ΔΗΚΟ όμως, καθώς τζιαι με κόσμο της ΕΔΕΚ, μπορούμε να τα έβρουμε».Yeah.Sure.Why not?Για να κρατηθείτε στην εξουσία τζιαι να συνεχίσετε το ανελέητο φαγοπότι, είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε ακόμα τζιαι με «πολιτικούς πραξηκοπηματίες».Μα πόση ξεφτύλα ρε!Τέλος. Αν κρίνω που το «Σιγά με νεν ο εκδοτικός μου όμιλος κύριε!», εν νομίζω να είσαι τόσο έξυπνος, για να μπορείς να πουλάς κουτόχορτο σωρηδών.Πλην Δαιμόνων, Δισδαιμόνων, Αντζιελοσιασμένων μαγισσών, Ανεφορίων και λοιπών οπαδών, εν νομίζω να το μασήσουν τζιαι άλλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Παρέα", καταρχάς τούντο ούφος το τζιαι καλά ειρωνικό κλπ, δείχνει αμηχανία τζιαι νευρικότητα. Ηρέμησε.

   Καταρχάς, κάμνεις μιαν υπόθεση δαμέ που στηρίζεις πάνω της ούλλη σου την ιστορία: Ότι ο Χριστόφιας δεν ξαναβάλλει για να ανοίξει ο δρόμος για συνεργασία με το ΔΗΚΟ.

   Απλά, κάμνεις λάθος. Ακόμα τζιαι χωρίς συνεργασία μετο ΔΗΚΟ ή άλλους, αυτή έπρεπε αν είναι η στρατηγική. Μεν σου πω ειδικά σε αυτόνομη κάθοδο, αυτή έπρεπε να είναι η στρατηγική. Ο Χριστόφιας θα μπορούσε να περάσει στον Β' γύρο, αλλά θα έδινε την προεδρία στον Αναστασιάδη στο πιάτο, έτσι όπως διαμορφώθηκε από τα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια της (όπως καληώρα) η κοινή γνώμη.

   Οπότε, η μη υποψηφιότητα Χριστόφια, δεν είναι συνδεδεμένη με τις όποιες συνεργασίες.

   Τα υπόλοιπα που έβαλα ισχύουν: Αν ο κόσμος της κεντροαριστεράς θέλει να αποφύγει τις νεοφιλελεύθερες επιλογές που προσφέρει ο ΔΗΣΥ, να τους σπρώξουμε με το έτσι θέλω για να ικανοποιηθείς εσύ τζιαι οι όμοιοι σου;

   Τούτο που σε κρούζει "παρέα",εν ότι παρά τη μεγάλη σας προσπάθεια, η αριστερά εν απομονώθηκε.

   Τούτο σας καίει.

   Διαγραφή
 8. Ανώνυμος18/5/12, 4:50 μ.μ.

  «Οπότε, η μη υποψηφιότητα Χριστόφια, δεν είναι συνδεδεμένη με τις όποιες συνεργασίες.»
  Ακελάκι κόφτο γιατί σιγά σιγά γίνεσαι γραφικός και γελοίος.Καλά ρε μάγκα.Δεν ντρέπεσαι;Δεν έχεις ίχνος αξιοπρέπειας απάνω σου;Να εξευτελίζεις τον εαυτό σου με τέτοιο τροπο, μόνο και μόνο για να εκτελείς τις διαταγές των αφεντικών σου;Και μετά παραπονιέσαι ότι σας ειρωνεύεται και σας χλευάζει ο κοσμος.Ε με τέτοια επιχειρήματα που προτάσσεις πιο πάνω τι περιμένεις δηλαδή;Εάν δεν ήξερα ότι είσαι διατεταγμένος σε συγκεκριμένη υπηρεσία, θα σε θεωρούσα βλάκα. Μου αρέσει κιόλας που έχεις
  το θράσος και μιλάς για παπαγαλάκια.Εν τζιαι ξέρεις τη ρήση που λαλεί «Όποιος κατοικά σε γυάλινο σπίτι δεν πρέπει να ρίχνει πέτρες;».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. :-)
   να το κόψουμε κιόλας;

   Φίλε, ο εκνευρισμός σου δείχνει το μεγάλο σου πρόβλημα.
   Σου γράφω αυτά που ισχύουν, εσύ επιμένεις στα δικά σου, και με ύφος.
   Ασε το κόσμο να αξιολογήσει,να διασταυρώσει και να σχηματίζει άποψη.
   Γιατί τόση αγωνία;

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...