"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

17 Αυγούστου 2012

Πουλημένη Αμμόχωστος

Ότι πάθουμεν...
 • Το πραξικόπημα δεν έγινε για να «πέσει ο τύραννος», μα για να εξυπηρετηθεί η εισβολή και η διχοτόμηση.
 • Μια διχοτόμηση που δεν ήταν «ιδέα της στιγμής», αλλά το εικοσαετές πλάνο των νατοϊκών, των αγγλοαμερικανών, των τούρκων και των ντόπιων πρακτόρων τους.
 • Είμαστε πρόσφυγες 38 χρόνια, θύματα της δυτικής πλεκτάνης και της εθνικιστικής-γριβικής απάτης.
 • Ακόμα ένα Αύγουστο θρηνούμε την Αμμόχωστο που χάσαμε, αυτή που καρτερεί μα δε βρίσκει δικαίωση, ούτε απ τα ίδια τα παιδιά της.
 • Αυτά, που τη σταυρώνουν κάθε πενταετία μπροστά στη κάλπη, εκλέγοντας ένα Σαμψών μες τη Βουλή της Δημοκρατίας της κατεχόμενης χώρας μας.
 • Αυτά που πανηγυρίζουν με ένα σύλλογο που του προεδρεύει επίτιμα ο «τομεάρχης» της φασιστικής ΕΟΚΑ Β’…
 • Δεν είναι αλήθεια υπερβολή να πει κανείς, πως δεν αξίζει λευτεριά σε τέτοιους γόνους και παιδιά.
 • Σ’ ένα λαό που δεν θυμάται, που δε ρωτά, που τα ξεπέρασε όλα αυτά…
 • Που αντί να τιμά, φτύνει. Κι αντί να φτύνει, τιμά.  

28 σχόλια:

 1. Κατ' αρχήν φίλε η Ανορθωσάκκα ΔΕΝ είναι εδώ τζιαι πολλά χρόνια πλέον η ομάδα των "Αμμοχωστιανών" αλλά έσιει φίλους τζιαι οπαδούς παγκυπρίως. Άρα μεν ισοπεδώννεις ούλλους τους οπαδούς της ως "παιδιά της Αμμοχώστου". Που την άλλην είμαστεν ούλλοι παιθκιά της Κύπρου άρα πονούμεν τζιαι την Αμμόχωστον τζιαι ούλλον τον τόπον. Άρα συμφωνώ με την κριτικήν σου για το φαινόμενον "Κίκης". Προσωπικά θα ήθελα να δω νέους αθρώπους "καθαρούς" στον αθλητισμόν γεννικά αν τζιαι ο Κίκης με ούλλα όσα σέρνει εν ο πρώτος πρόεδρος που μας έφκαλεν που τα "πέτρινα χρόνια" (με μεγάλον τίμημαν δυστυχώς αλλά έδωκεν μας ξανά τίτλους μετά που 32 χρόνια). Δες δαμέ τον πόνο που ετράβησα μιτσής:

  http://woofisarfkai.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

  Τζιαι επειδή τζιαι γω νοιώθω ότι ανάμεσα στον φίλαθλον κόσμον της ομάδας που υποστηρίζω έσιει τζιαι άρρωστους οπαδούς με φασίζουσαν νοοτροπίαν, θα ήθελα να απαλλαγούμεν το συντομότερον που λλόου τους. Αλλά που την άλλη νομίζω ότι να διατείνεσαι ότι " δεν αξίζει λευτεριά σε τέτοιους γόνους και παιδιά" είσαι τουλάχιστον άδικος.
  Τζιαι για να αντιστρέψω την κριτικήν σου στους "εθνικιστικά/ γριβικά" πλανημένους, θεωρείς ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας έδωκεν τα "ούλλα" για την Κύπρον τζιαι την Αμμόχωστον όταν εκλέγηκεν πρόεδρος;

  http://www.makarios.eu/cgibin/hweb?-A=4924&-V=analysis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε, είδες που με όχημα την Ανόρθωση, έκαμε λίφτινγκ ο τομεάρχης Αμμοχώστου τζιαι υπαρχηγός της ΕΟΚΑ Β τη περίοδο του πραξικοπήματος, τζιαι απέκτησε λαϊκό έρεισμα;
   Έφκαλε που τα πέτρινα χρόνια την Ανόρθωση, που ο ίδιος με τους παρέες του εκαταφέραν να ξεσπιτώσουν...

   Τέσπα...

   Για το κεφάλαιο αριστερά και λύση έχω πολλά να πω, να συνοψίσω μόνο δαμέ ότι για την αριστερά των δύο κοινοτήτων τζιαι ειδικά τα ΑΚΕΛ/CTP/Ενωμένη Κύπρος κλπ, η επανένωση,η πραγματική όμως, όι η λύση για να τελειώνουμε, εν στρατηγικός στόχος τζιαι η μοναδική διέξοδος που το σκηνικό που στήνουν διαχρονικά οι εθνικιστές-το βαθύ παρακράτος της δεξιάς και στις δύο κοινότητες.

   Σε μια επανενωμένη Κύπρο που θα λειτουργεί ενωμένα και ως προς τις διαδικασίες εκλογών κλπ, η αριστερά θα αποκτήσει το προβάδισμα, γιατί ακριβώς θα είναι δικοινοτική, σε σχέση με τες εθνικές παρατάξεις που ή θα πρέπει να κάμουν την υπέρβαση (και έχουν αποδείξει πως δεν μπορούν στην ουσία να λειτουργήσουν δικοινοτικα), είτε θα περιθοριοποιηθούν.

   Γι αυτό τζιαι η άρνηση του πακέτου της σταθμισμένης-διασταυρούμενης τόσο από της ε/κ όσο και από τη τ/κ δεξιά αλλά τζιαι ξεκάθαρες δηλώσεις από διάφορους, ότι με τες προτάσεις Χριστόφια,την ενωμένη Κύπρο θα την διοικούν πάντα οι αριστεροί (αννέν κακό τζιαι ξόρισ'το!).

   Ναι, τα έδωσε όλα ο Χριστόφιας για τη Κύπρο τζιαι τη λύση. Εκτός τζι αν μιλούμε για λύση, εννοώντας μια τελική διευθέτηση που απλά θα επικυρώννει τα τετελεσμένα.

   Ανάλωσε το 70-80% του χρόνου του στο Κυπριακό πιστεύκω, ίσως τζιαι παραπάνω, η κατάσταση στο εξωτερικό άλλαξε άρδην. Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει τούτο.

   Για την Αμμόχωστο δε, εν η πρώτη φορά που υπήρξε τόση επιμονή, και συγκεκριμένες προτάσεις, το τρίπτυχο κλπ.

   Να σε ρωτήσω κάτι όμως φίλε. Εσύ δέχεσαι μια λύση που δεν θα αναιρεί τα επεμβατικά δικαιώματα πχ της Τουρκίας, ή που θα αφήνει με κυπριακή ιθαγένεια τέτοιο αριθμό εποίκων που να μπορούν να αλλάζουν τις ισορροπίες (όπως πχ έγινε με την εκλογή Έρογλου), ή που δεν θα επιτρέπει την ουσιαστική επανένωση του τόπου και του λαού;

   Για την αριστερά, ο στόχος είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις με τη λύση, έτσι ώστε τ/κ και ε/κ να μπορούν να κινούνται πολιτικοκοινωνικά μαζί.

   Δηλαδή,το να πιάσουν κάποιοι πίσω τες περιουσίες τους, ή να εγκατασταθούν, ή να ανταλλάξουν κλπ, δεν είναι αυτό που έχει σημασία για μας.

   Ούτε και το να ξεμπερδεύει το ΝΑΤΟ με ένα καθαρά δικό του ζήτημα (αφού, μεταξύ άλλων, έτσι επέλεξε και ο "απελευθερωτικός αγώνας" να μείνει) είναι το ζητούμενο.

   Το ζητούμενο είναι να επανενωθεί ο τόπος, μια δίκαιη και λειτουργική λύση που λαλούμεν, που να σπάζει τον πολιτικοκοινωνικό διαχωρισμό.

   Τι να την κάμω πχ τη λύση τζιαι μιαν πες ομοσπονδία, αν ε/κ και τ/κ συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται είτε πολιτικά, είτε οικονομικά, είτε συνδικαλιστικά, ξεχωριστά.

   Τι λύση θα είναι τούτη;

   Τούτη εν η λύση που θέλει ο Αναστασιάδης τζιαι ο Έρογλου, τζιαι που κάποιες στενές επαφές τους εφροντίσαν να τες καλουπώσουν,ναν έτοιμες οι συγκλίσεις, τζιαι να περιμένουν τον Φλεβάρη.

   Εγώ, εδώ αποδίδω τζιαι τη κωλυσιεργία του Έρογλου να ξέρεις, στις πισώπλατες μαχαιριές του Αναστασιάδη. Τζιαι γω στη θέση του Έρογλου, με τες θέσεις που ξέρουμε πως έχει ο Αναστασιάδης, ανεξαρτήτως του τι λέγεται ή γράφεται, το ίδιο θα έκαμνα.

   Κλούβα, τζιαι ρίφκουμε τες ευθύνες (από κοινού με τον Αναστασιάδη) στον Χριστόφια.

   Αυτό κάνει και ο Δρουσιώτης, από τη ώρα που φάνηκε να μην επανεκλέγεται ο Ταλάτ, και ο Πολίτης φυσικά.

   Διαγραφή
  2. Εδώ [στο link που θα ΣΑΣ δώσω] θα βρείτε και τη σχέση του ΕΛΑΜ με την “Ανόρθωση”: http://aneforiwn.blogspot.com/2011/05/442011.html

   Διαγραφή
  3. Η φωτογραφία στο κολάζ εν που την ανάρτησή σου άνεφ, τζιαι παρεμπιπτόντως είχαμε τζιαι ωραία συζήτηση στο συγκεκριμένο ποστ.

   Διαγραφή
  4. δεν με αφήνετε να αγιάσω...άκουσα για ταπέλλα του ελαμ τζε τελικα εν ενα διαχωριστικο κουμπημένο πασ'τον τοίχο που κάποιος έγραψε πάνω με σπρέυ. Δηλαδη αν πιάσει κάποιος τζεινο το διαχωριστικό τζε κουμπίσει το πασ'τον τοιχο της ομόνοιας σημαίνει η ομονοια στηρίζει το ελαμ;;

   Διαγραφή
  5. Πάεις για καλόηρος μπαν;
   Εν του άνεφ η ταπέλλα, εξηγά τα καθέκαστα η ανάρτηση του.

   Διαγραφή
  6. Bananistanε,

   Επειδή θεωρώ ότι δεν είσαι ούτε παλαβός και ούτε βλάκας [λλίον ανιστόρητος όμως φαίνεται ότι εισαι!], κρίνω ότι στην προκειμένη περίπτωση [με την προεκλογική ταμπέλλα του ΕΛΑΜ έξω από το γήπεδο της “Ανορθώσεως” Αμμοχώστου] παίζεις όι απλώς τον πελλόν, αλλά τον αρκόπελλον τζιαι κάμνεις μάλιστα τζιαι τον Κινέζο [όι κανένα “Ομονοιάτη” όμως], για να μην πω τζιαι τον εξυπνόβλακα [με το συμπαθκειον]…
   Αν λοιπόν, «πιάσει κάποιος τζεινο το διαχωριστικό τζε κουμπίσει το πασ'τον τοιχο της ομόνοιας», τούτο θα εξαφανιστεί μόλις γίνει αντιληπτό, άσε που αν γίνουν αντιληπτοί τζιαι ποιοι το εβάλαν τζιαμέ εν να τους κάμουν [οι “Ομονοιάτες”] άχρηστους που το ξύλον! Αυτή είναι μια μεγάλη και ουσιώδης διάφορα των μεν από τους δε!!!

   Πέραν τούτου [κι όπως γράφω καις την τότενη ανάρτηση μου], το συγκεκριμένο πλακάτ ήταν για μέρες εκεί και κανένας εκ της επισήμου “Ανορθώσεως” Αμμοχώστου, δεν συγκινήθηκε να το αφαιρέσει!
   Για όλ’ αυτά λοιπόν, ΣΟΥ εισηγούμαι σου να πάεις «να αγιάσεις»

   [Εμένα πάντως εν με αφήνει ν’ αγιάσω ο ομοϊδεάτης ΣΟΥ, ο Ανανόπλητος ο Xwrikos]…

   Διαγραφή
  7. άλλο το εν εβρέθηκε ένας να ταράξει το διαχωρίστικο, τζε άλλον έσχει προεκλογική ταπέλλα στο γήπεδο της ανορθωσης. Εγω, τζε φαντάζουμε ο παραπάνω κόσμος, όταν πρωτάκουσα για ταπέλλα του ελαμ, εθεώρησα ότι ήταν κανονική διαφημιστική πινακίδα, ευτυχώς που έβαλες φωτογραφία

   " εν να τους κάμουν [οι “Ομονοιάτες”] άχρηστους που το ξύλον! " άμα γράψω εγώ όμως ότι ακροδεξιά και ακροαριστερά εν το ίδιο είμαι ανιστόρητος τζε αρκόπελλος

   Διαγραφή
  8. Bananistanε,

   Όι ρε, εν να έρτουν τα φασοστούθκια έσσω μου να βάλουν ταμπέλλα του (γ)ΕΛΑΜ(ε) τους τζι’ εν να κάτσω να τους θωρώ!!! Έτσι εκάμαν προφανώς οι “Ανορθωσιάτες”, μιτσιοί μεγάλοι!
   Τζι΄ ΕΣΥ στην ουσία “διυλίζεις τον κώνωπα τζιαι καταπίννεις την κάμηλο”! Γιατί ρε «εν εβρέθηκε ένας να ταράξει το διαχωριστικό», τζιαι επετράπη η παραμονή για μέρες, της προεκλογικής ταμπέλλας του ΕΛΑΜ, έξω που το “Αντώνης Παπαδόπουλος”; Γιατί θεωρήθηκε φυσιολογικό [από τους “Ανορθωσιάτες”] να είν’ εκεί! Γιατί το (γ)ΕΛΑΜ(ε) είναι γέννημα θρέμμα της Δεξιάς! Τι περιμένεις από ένα σωματείο που έχει ως επίτιμο τον Κίκη Κωνσταντίνου;

   Διαγραφή
  9. Χα! Εν ωραίο τούτο με την ακροαριστερά! Κάμνεις άλματα που σχόλιο σε σχόλιο μπάν...

   Να υποθέσω ότι η "κανονική αριστερά" εν κάπου μεταξύ Χρίστου Στυλιανίδη τζιαι Ξένιας, τζιαι είσαι τζιαι συ μέσα, ο αντιπολιτευόμενος τζιαι ο Στροβολιώτης α;

   Η ταπέλλα του ΕΛΑΜ, η αυτοσχέδια ναι, που όμως ήταν τζιαμαί σε όλη τη προεκλογική (είμαστε τζιαι μεις στα περίχωρα) τζιαι δεν ενόχλησε κανένα, εν το λλιόττερο (αν και το πιο φανερό στους υποψιασμένους παρατηρητές) δείγμα της ροπής τούντου σωματείου (και κάθε δεξιού σωματείου) στον φασισμό μπαν. Φυσικά εν διαχρονικό το φαινόμενο, να θυμίσουμε μόνο τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα κάθε 21η Απριλλίου όλων των "εθνικόφρονων" σωματείων για επτά συναπτά έτη, τζιαι τα συγχαρητήρια στον Σαμψών βεβαίως-βεβαίως.

   Όλα σχεδόν τα μέλη των επονομαζόμενων "μαχητών" της ανόρθωσης, ή των "φρουρών" της ΑΕΚ, ή φυσικά των πορτοκκαλιών του αποέλ, ή της θύρας του απόλλωνα εν είτε μέλη, είτε δυνητικά μέλη, είτε συμπαθούντες στον μέγιστο βαθμό το ΕΛΑΜ και τη Χρυσή Αυγή, αγαπητέ μου φίλε.

   Οι "θύρες" των σωματείων σας εν βραχίονας του φασισμού, πάρτο χαμπάρι.

   Από εκεί και πέρα, σου ταιριάζουν γάντι, εσένα και των φίλων σου, δύο εξαιρετικά κείμενα, απαύγασμα λέω γω, της κοινωνικοπολιτικής πραγματικότητας:

   Η ιδεολογία του ακραίου κέντρου, του Αντώνη Χατζηκυριάκου

   και

   Οι «Αγανακτισμένοι» του 1% - Γιατί η ρεαλιστική Δεξιά αγκάλιασε τους έξαλλους σοβινιστές

   Διαγραφή
  10. "Όι ρε, εν να έρτουν τα φασοστούθκια έσσω μου να..." κάτι τέθκοια λένε και οι χρυσαυγίτες πριν αρχίσουν το ξύλο, αλλά αντί "τα φασιστούθκια" λένε "οι μαύροι" ή "οι πακιστανοί" ή ...

   Οι "θύρες" πράγματι εν εκκολαπτήρια φασιστών (τζε είναι ένας που τους λόγους που εσταματισα να ασχολούμε με την μάππα). Υπάρχει ακόμα μια θύρα όμως που εν εκκολαπτήριο αναρχικών και "αντιφα" χούλιγκανς. Αλλά αρέσκει σας ο φανατισμός και η δημιουργία εχθρών γιατί βοηθά στο "μάντρισμα" (έβαλα εισαγωγικά για να μεν μου πείτε πάλε ότι σας είπα αρνια). Όπως με την κατραφατσιά πέρσι, για να "μαντρίσετε" τους δικούς σας εβάλε τε στο ίδιο καζάνι όλους τους υπόλοιπους.

   Διαγραφή
  11. Bananistanε,

   Όπως λαλεί τζι’ ένας παρέας σάμπου τζιαι διάς άλλοθι στα φασιστούθκια;

   Διαγραφή
 2. Εισαι σποτ ον. Τζιαι στο κιεμενο τζιαι στη φωτογραφια.

  Τουτοι ειμαστε (σαν κοινωνια). Ανθρωποι που ξιαννουν, ανθρωποι που δεν ξερουν αλλα ουτε ενδιαφερονται να μαθουν.

  Ανθρωποι που ηρταν πανω σε τουντην γη μονο για να γιεμωνουν την τζιοιλια τους.


  Η παιδεια μας ειναι η αγνοια, το μισος τζιαι ιδιοτελεια.

  Γιατι αν δεν ημασταν ετσι, ο κοσμος θαταν πολλα διαφορετικος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος18/8/12, 9:41 π.μ.

   ΥΠΕΡ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

   ΥΠΕΡ
   - Επανενώνεται η Κύπρος. Η Κυπριακή Δημοκρατία γίνεται δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία.
   - Τερματίζεται η κατοχή, φεύγουν 39.000 στρατιώτες
   - Επιστροφή 85-90 χιλιάδες προσφύγων υπό Ε/Κ διοίκηση
   - Σταδιακή διασφάλιση του δικαιώματος επιστροφής υπό Τ/Κ διοίκηση
   - Σταδιακή αποκατάσταση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
   - Μηχανισμοί ξεπεράσματος αδιεξόδων που δεν υπήρχαν το ‘60
   - Πολύ μικρή μεταβατική περίοδος – όλα τα όργανα αμέσως στη θέση τους
   - Περιορίζεται για 19 χρόνια η ροή Τούρκων
   - Μία Κεντρική Τράπεζα, νόμισμα η κυπριακή λίρα
   - Προοπτική πραγματικής επανένωσης και ειρηνικής συμβίωσης Ε/Κ – Τ/Κ
   ΚΑΤΑ
   - Μη ικανοποιητική ρύθμιση της πτυχής της ασφάλειας, απουσία απτών εχεγγύων για εφαρμογή της λύσης
   - Παραμονή 60-70 χιλιάδων εποίκων- Παραμονή στρατευμάτων
   - Η πρόνοια περί μόνιμης εγκατάστασης μη ομιλούντων την τουρκική στην τ/κ πολιτεία, συνιστά μόνιμη παρέκκλιση
   ----------------------------------------------------------------
   Μετά που τούτη την ανάλυση το ΑΚΕΛ οδήγησε τον κόσμο στο να ψηφήσει όχι.

   ποιος ειπεν οτι ξεχανουμεν?

   μια χαρα αθθυμουμαστεν

   xwrikos

   Διαγραφή
  2. Πε τα του Κάρογιαν τζιαι του Νικ Παπ, του επόμενου ΥΠΕΞ!
   Α, τζιαι του Συλλούρη!

   Διαγραφή
  3. Εμμονο-Ανανόπληκτε ο Xwrikέ,

   Ρε τούτα είπες μας τα 200 φορές!!! Εν μας λαλείς «τούτος» ο Νίκαρος ΣΟΥ, εξακολουθεί να θεωρεί ότι το Σχέδιο Ανάν θα μπορούσε να λύσει το κυπριακό; Γιατί εκ των υστέρων είπεν ήμαρτον που το στήριξε;
   Πέραν τούτου, αντιλαμβάνεσαι ότι με τα «ΚΑΤΑ» που παραθέτεις για το Σχέδιο Ανάν [από την ομιλία του Δημητρέ Χριστόφια στην τότε Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ], τα «ΥΠΕΡ» ακυρώνονται κι αναιρούνται;

   Διαγραφή
  4. Είδες ομως που επιάσαν τόπο οι "νουθεσίες" σου τες προηγούμενες 199 φορές, τζιαι επιτέλους έβαλε τζιαι τα "κατά" στο σχόλιο;
   προοδεύει!

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος18/8/12, 12:23 π.μ.

  Οι ανθρώποι που εδώσαν εντολή να εκκενωθεί η Αμμόχωστος εν οι ίδιοι που εκτίσαν τα πρώτα ξενοδοχεία στην Αγιά Νάπα.

  Τζιαι τζίνους τους ανθρώπους σήμερα πισκαλιούν τους οι συμπολίτες τους στα γήπεδα τζιαι στες παρελάσεις.

  Ρε μπας και αξίζει της Κύπρου η τουρκοποίηση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 1 απριλιου 2013 ενωσις18/8/12, 12:45 π.μ.

  μπορεις να μας πεις ποια εφημεριδα του ακελ καρφωσε οτι ο χριστοφκιας συναντηθηκε με την εοκα β στο προεδρικο και συμφωνησαν σε ολα? μπορεις νας μας πεις ποσοι ακελικοι πολεμησαν με το 201 ταγμα που εχυσε τονους αιμα για την αμμοχωστο ενω ο πουγιουρος και ολοι οι....μακαριακοι παραθεριζαν στις παραλιες?μπορεις να μας πεις που πολεμησαν οι ηγετες του ακελ?πουθενα δεν πολεμησατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος18/8/12, 4:16 π.μ.

   Είναι πολλής ο κόσμος που ολόκληρη τη Κύπρο που επροσπάθησε να πολεμήσει ένα προδομένο πόλεμο. Τούτες τες μαλακίες ότι κάποιοι εν επολεμήσαν ακούμε τες για χρόνια.

   Τούτο το έχυσε "τόνους άιμα" έχει χρόνια που το ακούμε τζιαι ακούετε πολλά κάπως. Δηλαδή τί; Κάποιοι επροδώσαν την Κύπρο για να σκοτωθούν κάποιοι αναλώσιμοι και για να μας τον παίζουν ήρωες σήμερα;

   Άσε που αν αυτοί οι "ήρωες" πράγματι επολεμούσαν ίσως να μην πατούσαν το πόδι τους στην Κύπρο οι Τούρκοι ή αν πατούσαν να έπρεπε η θάλασσα τη Κερύνειας να βαφτεί με το αίμα τους πρώτα.   Διαγραφή
  2. Άφηστον μάνα μου τζι εν άρρωστος ο φτωχός

   Διαγραφή
  3. Καρμέλλος21/8/12, 11:41 π.μ.

   Ο Δημήτρης Χριστόφιας πάντως εν επολέμησεν.
   Εν ήβρεν (ζάβαλλι μου) το τάγμα που έπρεπεν να καταταχτεί...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/11/12, 11:43 π.μ.

   ρε θρασύδειλε πιο πάνω που χρησιμοποιείς ξένα επίθετα για να γράφεις τες σαχλαμάρες σου για τον Πρόεδρο, το δικό σου επίθετο αντρέπεσαι να το βάλεις? Πέμου το αληθινό σου τζιε μεν φοάσαι...

   Διαγραφή
 5. Η Χαραυγή στο αφιερωμα της για την Αμμοχωστο, εγραφεν, πως η Αμμοχωστος χρειάζεται 100δις για να ανοικοδομηθει...δηλαδη αν βαλω τζαι τους τόκους, υπολογίζω μέχρι το 3012 ότι θα είναι κατοικίσιμη....

  Για ποιάν Αμμοχωστο μιλάτε;...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να την αφήκουμεν αγαπητή Disdaimona; Τί ακριβώς εισηγείσαι;

   Διαγραφή
  2. Εισηγούμαι να μεν την χρησιμοποιουμε ως ψευδο-οραμα, αλα Τζερύνεια μαναμου...όσοι τασσουν φουρνους ποξαμαθκια του κόσμου, ειπαν του ότι οι Πόλεις που Αγάπησαν θέλουν τζαι λεφτά;; Πούντα; Δαμέ εν να μας φεσώσουν τζαι για τες πολεις που κατοικούμεν, όι για τες πολεις που εν να πιασουμεν..

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος22/8/12, 10:38 π.μ.

  LAMPI


  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Nrjq0uf-d80

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...