"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

22 Οκτωβρίου 2012

Αντιπολιτευτικό ποτ-πουρί

Μα που έβαλα τες κασέττες μου σιόρ; 
 • Στην εκπομπή «Προεκτάσεις» του ΡΙΚ, στις 10 του μήνα, ο πρίγκιψ Νικόλας επέμενε, παρά τις νούσιμες παρεμβάσεις των Στεφάνου-Λουκαΐδη, πως τα ποσά που χρειάζονται για αναχρηματοδότηση των κρατικών δανείων που λήγουν, συγκρίνονται άμεσα με τα ποσά που χρειάζονται οι τράπεζες για ανακεφαλαιοποίηση, αφού το δημόσιο επωμίζεται και στις δύο περιπτώσεις τα χρέη…
 • Μάταια οι σύντροφοι προσπαθούσαν να του υποδείξουν πως η ανανέωση του κρατικού δανεισμού δεν θα αυξήσει το δημόσιο χρέος, αφού πρόκειται απλά για αντικατάσταση παλιών δανείων με νέες διευθετήσεις… Ατού ο Γαβρίλης!
 • Είναι το ίδιο ρε αγόρι μου τα 5 δις που χρειάζεται το κράτος μέχρι το 2016 για να πληρώσει παλιά δάνεια «μαζεύοντας» τα σε ένα φορέα, με τα 8, τα 10, τα 12 ή τα περισσότερα δισεκατομμύρια που καλούμαστε να φορτωθούμε στη πλάτη μας από τη καταστροφική κερδοσκοπία των τραπεζιτών;
 • Αλλά θα μου πείτε, κόρακας κοράκου βγάζει μάτι;
 • Θα περιμέναμε από τον εκ των δικηγόρων της Λαϊκής να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους;
Ευτυχώς…
 • Το προ-περασμένο Σάββατο στο Πανεπιστήμιου Κύπρου, σε συζήτηση για την οικονομία, ο Νικόλας Παπαδόπουλος και πάλι, ισχυρίστηκε με έντονο τρόπο πως τα μέτρα που ζητά η τρόικα δεν είναι αρκετά! «Χρειάζονται περισσότερα μέτρα» είπε συγκεκριμένα, και ειρωνεύτηκε παράλληλα τη κυβέρνηση γιατί «θα εποπτεύσει τη μεγαλύτερη αντιλαϊκή ρύθμιση που έγινε ποτέ στον τόπο»…
 • Ο άνθρωπος που εισηγείται εδώ και χρόνια το άγριο πετσόκομμα μισθών και δαπανών στο δημόσιο, την αλλαγή στο εργασιακό καθεστώς, την αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης και άλλα, χαιρεκακεί στην ουσία για την τεράστια τραπεζιτική τρύπα και τις απαιτήσεις της τρόικας που εξαναγκάζουν τη κυβέρνηση σε ελιγμούς και υποχωρήσεις στα εργασιακά.  
 • Είναι πραγματικά για να αηδιάζει κανείς με το επίπεδο του νεαρού. Ευτυχώς που δεν ζει για να τον βλέπει και να τον ακούει ο πατέρας του.
 • Γιατί ήταν γνωστές οι απόψεις του Τάσσου Παπαδόπουλου για τα θέματα των κοινωνικών ασφαλίσεων, της ΑΤΑ και κυρίως για ζητήματα που άπτονται της ανεξαρτησίας της χώρας…
Τότε ανεξαρτησία, τώρα;
 • Η Ιωάννα των (λέμε τώρα) Οικολόγων δήλωσε τη περασμένη Δευτέρα πως η Τρόικα θα πρέπει να εποπτεύει ούτε λίγο-ούτε πολύ τα πάντα. Την εφαρμογή των προϋπολογισμών, τις αναπτυξιακές δαπάνες, όλη τη λειτουργία του κράτους και τη διανομή των κονδυλίων του! Τα πάντα-όλα!
 • Αν αυτό δεν είναι εκχώρηση κρατικής εξουσίας και δικαιοδοσίας στους ξένους, τότε τι είναι;
 • Κατά τ’ άλλα, κάποιοι-κάποτε, είχαν πρόβλημα με τους ξένους δικαστές που θα παρενέβαιναν στο σύστημα δικαιοσύνης της «ανανόπληχτης» Κύπρου!
 • Τι «ανεξαρτησίες» ακούγαμε τότε, τι ξένα συμφέροντα, τι δυτικούς πράκτορες και αμερικάνικα κονδύλια…
 • Τώρα, ούτε η λογιστική χούντα της τρόικας τους ενοχλεί, ούτε το γεγονός ότι εκχωρούνται βασικές εξουσίες στους ξένους, αλλά ούτε και το γεγονός ότι ο Συναγερμός και το ΔΗΚΟ έβαλαν πλώρη για ένταξη στο Συνεταιρισμό του ΝΑΤΟ, για να μπει η Τουρκία μπάστακας και στην ελεύθερη Κύπρο…
Κάτι άλλο συμβαίνει…
 • Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ξεφουρνίζει την ανοησία πως οι αποκοπές του μηδέν, του 9 ή του 11%, αντιστοιχούν σε απώλεια δύο μισθών, οπότε πρόκειται περί κυβερνητικού λαϊκισμού η επιμονή στη διατήρηση του 13ου!
 • Η τρόικα, να θυμίσουμε σε όποιον θέλει να διατηρήσει σώας τα φρένας σε τούτο τον κυκεώνα παραπληροφόρησης, ζητά οριζόντιες αποκοπές 15% από όλους τους δημόσιους υπάλληλους και κατάργηση του 13ου. Η Κυβέρνηση αντιπρότεινε αποκοπές με μέσο όρο 10% σε εισοδήματα πάνω των χιλίων ευρώ, και διατήρηση του 13ου μισθού ως έχει.
 • Τη εν λόγω ανοησία που αποτελεί στην ουσία εξευτελισμό της νοημοσύνης του λαού, βρέθηκε να παπαγαλίζει και ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των αστυνομικών τη περασμένη Παρασκευή στον Άστρα, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα πως το ψέμα του αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΣΥ «πιάνει τόπο» σε συγκεκριμένους κύκλους μέσα στη δημόσια υπηρεσία.
 • Προφανώς κάποιοι είτε δεν μπορούν να κάνουν απλές μαθηματικές πράξεις, είτε κάτι άλλο συμβαίνει...
Τα ανέκδοτα του Συλλούρη
 • Ο Δημήτριος Συλλούρης απεφάνθην μετά τη συνάντηση των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στο Προεδρικό, πως αν παίρναμε μέτρα νωρίτερα, δεν θα μας κατέβαινε η τρόικα!
 • Πιστεύει όντως ο πολιτικάντης της ακροδεξιάς ότι αν πετσοκόβαμε νωρίτερα μισθούς και συντάξεις, δεν θα επισυνέβαινε το τραπεζιτικό πατατράκ;
 • Ή πως θα μαζεύαμε τόσα όσα χρειάζονται οι αγαπημένα του «ιδρύματα» για να ανακεφαλαιοποιηθούν;
 • Γιατί κ. Συλλούρη μας, τη τρόικα στη Κύπρο δεν την έφεραν οι ανάγκες του κράτους αλλά η ελεύθερη χρηματοπιστωτική αγορά, τα μέλη της ΟΕΒ δηλαδή, οι τράπεζες.
 • Κι όποιος ή δεν τον κατανοεί, είτε απλά δεν το παραδέχεται για δικούς του λόγους, ή εργάζεται στην ουσία ενάντια στα συμφέροντα των εργαζόμενων και του δημοσίου συμφέροντος.
Τα πολλά ψέματα και η μια αλήθεια
 • Ο εκ των αντιπροέδρων του Συναγερμού Λευτέρης Χριστοφόρου, έβαλε νέα κασέττα στον Καρεκλά τις προάλλες, φτάνοντας στο σημείο να ισχυρίζεται πως αν κυβερνούσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός τη τελευταία πενταετία, όχι μόνο δεν θα ερχόταν η Τρόικα αλλά το κράτος θα είχε και πλεόνασμα!
 • Με λίγα λόγια, το δημόσιο θα είχε αποθηκευμένο τόσο πλούτο στ’ αμπάρια του, που δεν θα ανησυχούσε με τα 10-12 ή και περισσότερα ψωροδίς που θα ‘πρεπε να πληρώσει για τον τραπεζιτικό τζόγο…
 • Ο λαϊκισμός και το παραμύθιασμα του λαού έχει φτάσει πλέον σε ασύλληπτα επίπεδα, ακόμα και για τον γνωστό αερολόγο βουλευτή που παρόλα αυτά, δεν έμεινε μόνο στα πολλά ψέματα αλλά είπε και μια αλήθεια… 
 • Στην επιμονή του παρουσιαστή να εκμαιεύσει από τον αντιπρόεδρο του ΔΗΣΥ κάτι συγκεκριμένο σε ότι αφορά τα οικονομικά μέτρα που προτείνει η δική του παράταξη, το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ο Λευτέρης μας ήταν μια αόριστη πρόταση για εκποίηση κρατικής περιουσίας.  
 • Ωραίο πρόγραμμα έχουν στα υπόψη τους οι κύριοι της Δεξιάς.
Ο «γκουρού» της οικονομίας και τα ενοίκια των 5 ευρώ στο Τρόοδος
 • Με έκπληξη παρακολουθήσαμε την εξέλιξη των αποκαλύψεων για τις κυβερνητικές εξοχικές κατοικίες στο Τρόοδος που έκαναν λόγο για ενοίκια του ύψους των τριών και πέντε ευρώ ετησίως!
 • Μια από αυτές χρησιμοποιείται για δεκαετίες, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, από τον γνωστό επιχειρηματία Φώτο Φωτιάδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα «την είχε δει» και ως συμβουλάτορας του Δημοσίου για το πώς πρέπει να διαχειρίζεται τον πλούτο και την οικονομία του, προβαλλόμενος μάλιστα και ως «γκουρού» από τα αστικά ΜΜΕ και ειδικά τον Αντένα.
 • Αποκορύφωμα του εμπαιγμού η είδηση που έκανε χθες μια γύρα και που παρουσιάζει τον κ. Φωτιάδη να έχει ήδη προπωλήσει στον Μπιλ Γκέητς βίλλα εκατομμυρίων στον Ακάμα.
 • Τα σχόλια δικά σας…

25 σχόλια:

 1. Ανώνυμος23/10/12, 9:48 π.μ.

  Πέτα Χρυσόστομε...

  Επελλάναν μας με τες βλακείες τους. Εγυαλίσαν τα μάθκια τους για να πιαν την καρέκλα.

  ΥΓ: Άκουσα το Λ. Χριστοφόρου να κάνει εκείνη τη δήλωση του αν το ΔΗΣΥ ήταν στην καρέκλα δεν ερχόταν η Τρόικα. ΈΛΕΟΣ... Πόση βλακεία μπορεί να αντέξει ένας λαός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος23/10/12, 11:46 π.μ.

  αν ο ΔΗΣΥ ηταν στην εξουσια θα ερχοταν η καταστροικα στα σιγουρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τσόκκος23/10/12, 1:30 μ.μ.

  ενώ ο Χριστόφιας εν το ταμείο ευημερίας που εκάλεσε στην Κύπρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/10/12, 4:21 μ.μ.

   Εν εβαρεθήκετε με τούτο το επιχείρημα.

   Ποιο έπρεπε να καλέσουμε ρε για να ανακεφαλαιώσει τες τράπεζες;

   Αν δεν εκάμναμε αίτηση για τον μηχανισμό κάτι ανθρωπάκια σαν εσένα θα εγυρίζαν τα μπλογκ και θα εγράφαν:

   Ο Χριστόφιας ο κομμουνιστής εν εκάλεσε την Τρόικα και άφηκε την Κύπρο να χρεωκοπήσει.

   Αλλά έτσι είναι η νοοτροπία του Κυπραίου.

   Προτιμά να βάλει φωθκιά να κάψει το σπίτι του, φτάνει να καεί τζιαι το σπίτι του γείτονα.

   Σαν το 74 που κάποιοι επροτιμήσαν τους Τούρκους παρά το Μακάριο.
   Και τωρά προτιμούν να χρεωκοπήσει η χώρα παρά το Χριστόφια.

   Έσιει το η ράτσα μας να είμαστε αυτοκαταστροφικοί.

   Διαγραφή
  2. ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ και ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ του ακελ.
   Προς όλους τους ακελικους ηλίθιους και συνάμα παράσιτα της ανθρωπότητας:
   Τα μέτρα που έστειλε ο Καταστρόφιας στην τροικα, αφορούν την εξυγίανση των δημοσιονομικών. ΤΕΛΟΣ !!!!

   Για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα έχουμε 2ο πακέτο μέτρων κι αυτό θα γίνει όταν θα ξέρουμε ακριβώς τα ποσά που θα χρειαστεί η κάθε τράπεζα. ΤΕΛΟΣ !!!!!
   Για τις τράπεζες έχει και η κυβέρνηση ευθύνες. Το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων έγινε και με τη σύμφωνο γνώμη του Χριστόφια. Η αγορές των ελληνικών ομολόγων αγοράστηκαν μετά την απόφαση των 17 για την δήθεν διάσωση της Ελλάδας που δεν ήταν τίποτε άλλο από διάσωση των οικονομιών της Γερμανίας και της Γαλλίας.
   Κάποιος άχρηστος πρόεδρος συμμετείχε στις αποφάσεις του eurogroup, χωρίς να συμβουλευτεί τους ειδικούς.
   Ο ίδιος άχρηστος πρόεδρος ζητούσε αλλαγή του νομικού πλαισίου που διέπει τις χρηματοπιστωτικό μας σύστημα για να εξυπηρετήσει τον φίλο Βγενόπουλο που ήδη με την παρέα του απέσπασεαν δάνεια μερικών δις χωρίς υποθήκες κι εγγυήσεις.
   Και τέλος αν η κεντρική τράπεζα δεν έκανε καλά τη δουλειά της, όφειλε το κράτος να βάλει μια τάξη. Όταν όμως έχεις για υπουργούς οικονομικών τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος, τότε αδιαφορείς..
   Άει γαμηθείτε μαλακισμένα και ηλίθια ακελοπαράσιτα!!!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/10/12, 7:12 μ.μ.

   Μα εν με τα νεύρα που θα συζητήσεις;

   Είπα σου τζιαι πριν... Λεξοτανίλ πίνει τζιαι ο νίκαρος για να φαίνεται ήρεμος.

   Τζιαι αν είναι να ασχοληθώ με τζίνα που λέεις...

   1) Συμφωνώ ότι για τες τράπεζες πολύ πιθανόν να θέλουμε και δεύτερο μνημόνιο.
   2) Το PSI της Ελλάδας έγινε μαζί με τις δεσμεύσεις για απευθείας χρηματοδότηση των τραπεζών.
   3) Να μου πεις φίλε μου ποιος νόμος της Κύπρου και ποιος της Ευρωπαικής Ένωσης δίνει εξουσία στην κυβέρνηση να ασκεί εποπτικό έλεγχο.
   4) Θεωρώ πολύ έξυπνο αυτό που έκανε ο Χριστόφιας να βάλει για υπουργό ένα τραπεζίτη. Η διαφορά είναι ότι ο υπουργός οικονομικών τώρα λογοδοτεί στο λαό, σε αντίθεση με πριν που λογοδοτούσε στη τζέπη του και στην τζέπη των αφεντικών του.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/10/12, 10:30 μ.μ.

   ο νίκαρος εν prozac, anafranil και tryptizol που χαπποπίνει

   Διαγραφή
  5. 2) Το PSI της Ελλάδας έγινε μαζί με τις δεσμεύσεις για απευθείας χρηματοδότηση των τραπεζών.

   Πού είδες αυτές τις δεσμεύσεις; Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις.Μόλις στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής αυτό τον μήνα υπηρξε συμφωνία να γίνει προσπαθεια. Κατα πασα πιθανότητα η προσπαθεια θα ναυαγήσει γιατι πολλα κρατη της Ε.Ε είναι αντιθετα να ακολουθησουν τους όρους, που είναι η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στην Ε.Ε...

   εν προκειται να ψηφιστεί ποτε τέτοιο πραμα.

   Διαγραφή
  6. Για το κούρεμα ψηφίσαμε πριν απο ένα χρονο.

   Και εφόσον γνώριζαν όλοι και τον ρόλο του Ορφανίδη, και την κατάσταση με τις τράπεζες και το συγκάλυπταν όπως τους κατηγορούμε, πάει να πει γνωρίζαμε κι εμείς.

   Διαγραφή
 4. Η κλινική ηλιθιότητα του αΧριστόφια σκόρπισε το θάνατο, επέφερε την ολική καταστροφή του ηλ. Παρ. σταθμού της ΑΗΚ και διέλυσε την οικονομία του κράτους.
  Παρέλαβε κράτος ο άχρηστος και θα παραδώσει κρατήρα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/10/12, 7:32 μ.μ.

   Άτε ρε παρέτα μας... παπαγάλακι...

   Διαγραφή
  2. Το αληθές είναι πικρό και αηδές , δυσάρεστο για τους ανόητους. Το δε ψεύδος γλυκύ και ευάρεστο .

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/10/12, 8:16 μ.μ.

   Εκπληκτικό επιχείρημα...

   Διαγραφή
  4. Σκέτος μονάχος μοναχός23/10/12, 11:21 μ.μ.

   Οι ηλίθιοι στη μανία τους να βουλιάξουν τον Χριστόφια βούλιαξαν και την Κύπρο μαζί. Λες και τελειώνει η ιστορία με τη λήξη της θητείας του Χριστόφια. Όπως το 74 που προσπαθώντας να διώξουν τον Μακάριο, τον παλιό αρχηγό τους στην ΕΟΚΑ, μας έφεραν τους Τούρκους που μας έδιωξαν εμάς από τα σπίτια μας και τη μισή μας πατρίδα. Όπως τότε που στην προσπάθεια τους να διώξουν τους Εγγλέζους μας έφεραν ένα κράτος συνεταιρικό με τους Τούρκους και πανηγύριζαν κι' όλας και το κάνουν μέχρι τώρα. Και γέμισαν την Κύπρο με λεωφόρους στο όνομα τους λες και ήταν νικητές οι ηλίθιοι.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/10/12, 11:49 μ.μ.

   Η κλινική ηλιθιότητα του αΧριστόφια σκόρπισε το θάνατο, επέφερε την ολική καταστροφή του ηλ. Παρ. σταθμού της ΑΗΚ και διέλυσε την οικονομία του κράτους.
   Παρέλαβε κράτος ο άχρηστος και θα παραδώσει κρατήρα!!!!

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος23/10/12, 11:56 μ.μ.

   Νίκος Χρυσάνθου Αναστασιάδης, ο υποψήφιος πορθητής του . . . κρατήρα! Άραγε με τί θα τον γεμίσει αν εκλεγεί;

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/10/12, 11:59 μ.μ.

   με whiskey, νερό, τασάκια, γόπες και σκατά!

   Διαγραφή
 5. Ηλιθιότητα , σχιζοφρένια, ανικανότητα και ανεπάρκεια. Τα τέσσερα κυριότερα προσόντα του σύγχρονου ακελικού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/10/12, 12:11 π.μ.

   Άντε τυχερέ, πήρες τη δόση σου πάλι, ώρα για ύπνο τώρα.

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος24/10/12, 12:12 π.μ.

  καληνύχτα πελλέ μου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος24/10/12, 1:04 μ.μ.

  Τζαι για να μπορεσει η κυβερνηση και το ανορθωτικον κομμαν δημοσιων υπαλληλων να μεν κοψει τους μισθους των κυβερνιτικων και να συνεχισουν να μην πληρωνουν κοινονικες ασφαλισεις αλλα να τρων τα ριαλλια του ταμειου κοιν ασφαλισεωντ τζαι πιος τους γμ του μλκς που πιερωνουν θα προσσθεση τις ακολουθες φορολογιες

  Αύξηση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα κατά 5 σεντ το λίτρο από 1/1/2014
  •Αύξηση του ΦΠΑ από 17% σε 18% από 1/1/2013 και σε 19% από 1/1/2014
  •Αύξηση των τελών κυκλοφορίας μηχανοκινήτων οχημάτων στη βάση των εκπομπών ρύπων από 1/1/2013.

  Ζητω το ανορθωτικο κομμαν δημοσιων υπαλληλων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος24/10/12, 2:34 μ.μ.

   Σαν εσάς βαλτούς να διασπούν τον αγώνα ενάντια στην Τρόικα έσιει πολλούς.

   Βέβαια...

   Φταιν οι δημόσιοι υπάλληλοι.
   Η κυβέρνηση.
   Ο Χριστόφιας.
   Το ΑΚΕΛ.
   Οι μετανάστες.
   Οι πρόσφυγες.
   Οι τουρκοκύπριοι.
   Η Ομόνοια τζιαι οι χούλιγκανς το γηπέδων.

   Ούλλοι φταιν εκτός που τις αγίες τράπεζες και τον άγιο καπιταλισμό.

   Ήρθε η Μέρκελ στην Ελλάδα και τα επίχρυσα αυγά που το παίζουν και πατριώτες εν εκάμαν καμιά εκδήλωση εναντίων της. Οι μόνοι που φταιν εν οι μετανάστες και ο φτωχός ο κόσμος που δηλώνει αριστερός.

   Εν θα σας περάσεις ρε ανώνυμοι τζιαι επώνυμοι. Όσο τζιαι να φακκάτε εννά δυναμώνουμε, γιατί τωρά ξέρουμε τι αντιπροσωπεύεται.

   Διαγραφή
  2. Κλόκκος24/10/12, 2:52 μ.μ.

   Ρε ανώνυμε πιο πάνω που σκούζεις για το ΑΚΕΛ, οι τωρινές αυξήσεις θα μοιάζουν "ελαφρά προπόνηση" κοντά στο κασαπιόν που έχει σκοπόν να στήσει ο Χρυσάνθου και ο Αβέρωφ αν μη κακόν έρθουν στην εξουσία. Τότε θα δούμε τί θα λέτε και τί θα κάνετε. Και θα πουλήσουν και το κράτος της Κύπρου εν μια νυκτί αν μη κακόν έρθουν στην εξουσία. Οι δημοσκοπήσεις του ΡΙΚ ανάμεσα στα άλλα έδειξαν και δύο ξεκάθαρα πράγματα για μένα. Μια καλή πλειοψηφία προβλέπει νίκη Αναστασιάδη στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, και η συντριπτική πλειοψηφία δηλώνει ότι δεν πάμε καθόλου καλά ως Κύπρος. Έχει δίκαιο ο λαός. Με πλειοψηφικό ρεύμα προς τον Αναστασιάδη, φυσικά και δεν πάμε καθόλου καλά.

   Διαγραφή
  3. μια είναι η Λύση. να περάσει ο λιλληκάς στο 2ο γύρο- γύρω όλοι και να εκλεγεί πρόεδρος όλων των κυπρίων.
   το νικούι αν βγει πρόεδρος θα είναι πρόεδρος του δησυ, του γελαμ και του επίσημου δηκο μόνο και κατ΄επέκταση θα κάνει τα θελήματα του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
   ο μαλαματίνας δεν έχει καμιά πιθανότητα να εκλεγεί γιατί οι εδεκ, οι οικωλόγοι και το ανεπίσημο δηκο μόνο ρετσίνα κουρτάκη πίνουν.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/12, 2:34 μ.μ.

   Η λύση είναι να αντιταχθούμε στον Αναστασιάδη γιατί οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι σίγουρα καλύτερη...

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...