"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

8 Νοεμβρίου 2012

ΕΔΕΚ και οικονομική διαπλοκή: Το κόμμα-αντιπροσωπία και το μπούμερανγκ με τον Σιζόπουλο

Καντάφι – Τσοχατζόπουλος: Ένας στο χώμα κι άλλος στη φυλακή 
οι πρώην «φίλοι και συνεργάτες» της ΕΔΕΚ και του Λυσσαρίδη
 • Βρήκαν την ευκαιρία τη περασμένη εβδομάδα οι «στρατηγοί» εκεί στη «σοσιαλιστική» ΕΔΕΚ για να λασπολογήσουν ενάντια στο ΑΚΕΛ και τον κόσμο της Αριστεράς. Αφορμή η επιλεκτική διαρροή, προφανώς από στελέχη της Τράπεζας Κύπρου προς τον Φιλελεύθερο, για δήθεν «χαριστικούς» διακανονισμούς που «ζήμιωναν τη τράπεζα και  ωφελούσαν το κόμμα»!
 • Βέβαιοι για το λαβράκι που τους πέταξε η ελεγχόμενη αρχισυνταξία των ΜΜΕ και τα τραπεζιτικά παπαγαλάκια, πήραν σβάρνα τα κανάλια, μαζί με τον Γιώργο Λιλλήκα, ζητώντας (ξανά) τη κεφαλή του ΑΚΕΛ επί πίνακι. Η ΕΔΕΚ μάλιστα κατέθεσε και πρόταση για διερεύνηση διαπλοκής μεταξύ τραπεζών, εταιριών και κομμάτων.
 • Θα έπρεπε όμως να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί γιατί η σχέση πολιτικών, κομμάτων και χρήματος ούτε ξεκινά και ούτε φυσικά τελειώνει εκεί που θέλει ο λαϊκισμός και η καιροσκοπική μικροπολιτική…
 • Οι κύριοι αυτοί εκπροσωπούν μια παράταξη που υπήρξε ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου και είχε και τον νυν ηγέτη του τοποθετημένο στο υπουργείο άμυνας την εποχή των «μεγάλων εξοπλιστικών προγραμμάτων» που αποδείχτηκε ήδη πως κατέληξε σε μίζες εκατομμυρίων.
 • Αλλά ακόμα και να τους «διέφυγε» αυτή η «σχέση στοργής» ΕΔΕΚ-Τσοχατζόπουλου, πως ξεχνιούνται η Cyprolibyan και ο Καντάφι, ο παλιός σύντροφος του Γιατρού;
 • Ας ανοίξουν λοιπόν όλοι οι λογαριασμοί, και της Cyprolibyan, της εταιρείας που ελεγχόταν από την ΕΔΕΚ και τον Βάσο Λυσσαρίδη, και η οποία λάμβανε προμήθεια για οποιαδήποτε συναλλαγή με τη Λιβύη.
 • Ας απαντήσουν επίσης γιατί έσπευσε ο ιδρυτής του κόμματος να συνεννοηθεί με τους δολοφόνους του «φίλου του» Καντάφι, πριν καν περάσουν 40 μέρες από το θάνατο του…
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις…
 • Δεν πρόφτασε να στεγνώσει το μελάνι της πρότασης νόμου που κατέθεσαν Ομήρου και ΕΔΕΚ για έλεγχο της σχέσης κομμάτων και τραπεζών, με αφορμή τις επιλεκτικές διαρροές που στοχοποιούσαν  το ΑΚΕΛ για την υπόθεση της ΔΕΛΤΑ, και η «πληρωμή» ήρθε «συστημένη» από τα φαιδρά πρωτοσέλιδα του «Πολίτη» που φιλοδοξούν να βγάλουν νοκ-άουτ τον Αντιπρόεδρο των Σοσιαλδημοκρατών και υπεύθυνο της προεκλογικής καμπάνιας του Γιώργου Λιλλήκα.
 • Ο κ. Σιζόπουλος «κατηγορείται» πως συμμετείχε στη «κατασκευή» του νόμου περί φορολογικής αμνηστίας που τελικά χρησιμοποίησε και ο ίδιος κατά παράβαση σχετικού κανονισμού,  και πως επιπλέον απέκρυψε συγκεκριμένα ποσά.
 • Το γνωστό χαλκείο ειδήσεων ΔΗΣΥ-Πολίτη, συνειδητοποιώντας ουσιαστικά πως έχει στερέψει η δεξαμενή για τον Νίκο Αναστασιάδη, έχει αποφασίσει να πλήξει την εικόνα όσων κάνουν ζημιά στην υποψηφιότητα της Δεξιάς με κτυπήματα κάτω από τη μέση και επιλεκτικές διαρροές.
 • Την «πάσα» αυτή τη φορά της εφημερίδας που λειτουργεί πλέον αποκλειστικά ως το όργανο της προεκλογικής εκστρατείας Αναστασιάδη, εκμεταλλεύτηκε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης, που προτίθεται όπως δήλωσε, να καταθέσει το συγκεκριμένο ζήτημα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.
 • Ο παραλίγο συνέταιρος της ΕΔΕΚ στα πλαίσια του «ενδιάμεσου χώρου», εργάζεται πλέον απροκάλυπτα για τα συμφέροντα του Συναγερμικού υποψηφίου, εκτελώντας τη «βρόμικη δουλειά» μαζί με τη διαπλοκή τραπεζιτών και αρχισυντακτών στα ΜΜΕ.
 • Ο Μαρίνος Σιζόπουλος κάθισε άλλωστε «στο στομάχι» των ΔΗΣΥ-ΕΥΡΩΚΟ από το 2010, με την επιμονή του στο μεγάλο ζήτημα του Φακέλου της Κύπρου που έφτασε υπό τη δική του κοινοβουλευτική εποπτεία σε αίσιο τέλος, αναγκάζοντας τις κοινοβουλευτικές ομάδες της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς να καταψηφίσουν το πόρισμα εκτιθέμενες στα μάτια των δημοκρατικών πολιτών. 
 • Η καμπάνια σπίλωσης και τρομοκράτησης από τα εργαστήρια λάσπης που έστησε ο Συναγερμός και ο Νίκος Αναστασιάδης, θα συμπεριλάβει σταδιακά κι άλλους.
 • Από τις εξελίξεις γίνεται πια  ξεκάθαρο πως ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ θέλει να δείξει από τώρα τα δόντια του σε όσους τολμούν να αμφισβητούν τη πρωτοκαθεδρία του στη Δεξιά και τη «μετά-ΑΚΕΛ» εποχή που σχεδιάζει μαζί με τη πλουτοκρατία και τις «στενές» δυτικές του επαφές.

1 σχόλιο:

 1. Δεν έχουμε σχόλια εδώ από τους διάφορους ανώνυμους με τες εκθέσεις ιδεών λυκειου και τη κοπτική-ραπτική συνθημάτων, ούτε και από τους επώνυμους απολογιτές του αντιακελισμού...

  Μάλιστα, πάμε πάρακάτω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...