"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

4 Ιανουαρίου 2013

Αντίσταση στο φασισμό με ΑΚΕΛ και Σταύρο Μαλά

Δίνουμε απάντηση στους εθνικιστές των ΕΛΑΜ-Αναστασιάδη-Λιλλήκα με τη ψήφο μας
 • Το αυγό του φασισμού εκκολάφθηκε μέσα στη θαλπωρή και την ασφάλεια της αστικής τάξης, της δεξιάς και της εκκλησίας.
 • Μεγάλωσε στον κόρφο των περσινών «αγανακτισμένων», στην αντικυβερνητική υστερία των τελευταίων χρόνων για το κυπριακό και τα οικονομικά, στο «να πεθάνει ο Χριστόφιας», στην συμπόρευση με το ΕΛΑΜ στις πορείες ενάντια στους μετανάστες.
 • Δεν είναι τυχαία η διείσδυση του νεοφασισμού στα σωματεία της Δεξιάς, ο φασισμός είναι ήδη εδώ, και ο στόχος του είναι ο ίδιος όπως και στην Ελλάδα: η τρομοκράτηση της Αριστεράς και του συνδικαλιστικού κινήματος.
 • Έχει βρει ανοικτές τις πόρτες στους φιλελεύθερους αλλά και μέρος της εργατικής τάξης που βρίσκεται εγκλωβισμένο στον εθνικισμό, είναι ήδη εντός των πυλών της Δεξιάς και απειλεί μέσω αυτής τη κοινωνία ολόκληρη.
 • Η προετοιμασία για μαζική παρουσία του ΕΛΑΜ στα κοινωνικά δρώμενα ήδη γίνεται στις δομές της κοινωνίας μας. Σε κάθε «γαλάζιο» σωματείο, και σε κάθε γυμνάσιο και λύκειο κατά συνέπεια, υπάρχει μια εν δυνάμει «διμοιρία» που θα αποτελεί σε λίγα χρόνια μια υπολογίσιμη δύναμη.
 • Η απάντηση φυσικά δεν βρίσκεται στη βία, αλλά στην επίδειξη πολιτικής και κοινωνικής ισχύς.
 • Η συμπόρευση με το ΑΚΕΛ ως ενός ευρύτερου εκφραστή της αντίθεσης στην Ακροδεξιά, και με τον Σταύρο Μαλά ως τον υποψήφιο των δημοκρατικών δυνάμεων, μπορεί να θεωρηθεί, και είναι, μια μαζική αντίσταση στην αναβίωση του φασισμού.
 • Αντιστεκόμαστε λοιπόν με τη ψήφο μας στην Ακροδεξιά και τον εθνικισμό, μόνο το Λαϊκό Κίνημα αποτελεί το ανάχωμα στο νέο φασισμό, μόνο με εκλογή Σταύρου Μαλά θα δοθεί απάντηση από τη κοινωνία στην αισχρή αναβίωση του γριβισμού και της ΕΟΚΑ Β’.

2 σχόλια:

 1. Το αυγό εν λίγα χρόνια νωρίτερα που εκκολάφθηκε κατα τη συγκυβέρνηση ΑΚΕΛ σύμφωνα και με "δικούς σας"
  http://falies.wordpress.com/2007/03/11/%CE%97-%CE%95%CE%A6%CE%95%CE%9D-%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%95%CE%9A%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%9F-%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%99%CE%93%CE%9C%CE%91-%CE%A4%CE%97%CE%A3/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...