"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

3 Φεβρουαρίου 2013

Η Επανένωση έχει υποψήφιο

 • Στην προηγούμενη πενταετία έγινε τόση συζήτηση για τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία όση δεν έγινε τα προηγούμενα τριάντα χρόνια, από τη συνομολόγησή της με τους τουρκοκύπριους μέχρι και τις μέρες μας.
 • Παρόλα αυτά, κάποιοι, επανενωτικοί υποτίθεται, έκαναν και κριτική στην κυβέρνηση και τον Δημήτρη Χριστόφια για «μη προώθηση της ιδέας της λύσης» στη κοινωνία, την ώρα που ο κοινωνικός διάλογος για το ζήτημα της μορφής λύσης έφτανε στο απόγειό του…
 • Όταν ο πρόεδρος βαλλόταν πανταχόθεν για «απαράδεκτες υποχωρήσεις» και για δήθεν «δώρα», αυτοί ανακάλυπταν τη «μη αποφασιστικότητα» και την «ατολμία» του, χωρίς μάλιστα να μπαίνουν στον κόπο να αναλύσουν και να αξιολογήσουν τις προτάσεις ή τις μη προτάσεις της άλλης πλευράς.
 • Το κυβερνητικό στρατόπεδο βαλλόταν από δύο πλευρές όλο το 2009 και το 10’. Από τη μία οι γνωστοί απορριπτικοί με τη «ανένδοτη» ρητορική τους, από την άλλη οι κύκλοι που πείθονται από τον Συναγερμό και τους Πολίτη-Δρουσιώτη με τα αντίθετα επιχειρήματα.
 • Τώρα που και ο υποψήφιος του Συναγερμού κάνει λόγο για «απαράδεκτες προτάσεις» που θα πρέπει να αποσυρθούν, τώρα που ξαναμαζεύεται γύρω του ο κάθε απορριπτικός και αντιομοσπονδιακός λαϊκιστής τύπου Ερωτοκρίτου και Προδρόμου, οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν κριτική στον Δημήτρη Χριστόφια για δήθεν ατολμία και μη βούληση για λύση, δηλώνουν στήριξη στον Αναστασιάδη!
 • Είναι ειλικρινείς όσοι έβαλλαν κατά της Κυβέρνησης για «μη προώθηση της λύσης», ενώ τώρα «κάνουν τις πάπιες» με την μη αναφορά στη Διζωνική στο πρόγραμμα Αναστασιάδη και τη συμπόρευσή του με τον Αρχιεπίσκοπο, τον Χρίστο Κληρίδη και άλλους λαοπλάνους;
 • Κατά τη γνώμη μου όχι, έχουν χάσει κάθε τεκμήριο γνήσιας θέλησης για επανένωση γιατί γνωρίζουν πολύ καλά, και στη βάση αυτού προσπαθούσαν να επιχειρηματολογήσουν τη περασμένη περίοδο, πως η λύση δεν περνά από πολιτικές αποφάσεις και ντιρεκτίβες αλλά από το κτίσιμο της ιδέας και της πάλης της μέσα στη κοινωνία.
 • Και αυτό το χτίσιμο δεν επιτυγχάνεται με κορώνες περί «απόσυρσης προτάσεων», με κρύψιμο της Διζωνικής κάτω από το χαλί προς προσέλκυση των εθνικιστών και τη συμμαχία με τους αρνητές της λύσης.  
 • Ιδιαίτερα όταν ο νυν υποψήφιος που στηρίζεται από την Αριστερά, ο Σταύρος Μαλάς, συνεχίζει από εκεί που το άφησε η Κυβέρνηση, όταν δηλαδή μόνος ανάμεσα στους βασικούς υποψηφίους υπερασπίζεται με θέρμη τη Διζωνική, ξέροντας πως έτσι απομακρύνει ένα σεβαστό –ως προς το μέγεθος- κομμάτι της κοινωνίας.
 • Μόνο και μόνο για το γεγονός ότι ο Σταύρος Μαλάς έχει αναγάγει τις αρχές λύσης του Κυπριακού σε μείζον ζήτημα της προεκλογικής του, συγκρουόμενος καθημερινά με το απορριπτικό στρατόπεδο και αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτής της τακτικής ειδικότερα στον δεύτερο γύρο των εκλογών, θα έπρεπε να τύχει της στήριξης των γνήσιων επανενωτικών.
 • Αντί αυτού, μια μερίδα των δήθεν θερμών οπαδών της λύσης και της επαναπροσέγγισης που μας έκαναν και «μαθήματα» τα περασμένα χρόνια, υποστηρίζει ευθέως τον Αναστασιάδη, και κάποιοι άλλοι πλαγίως, μέσω της αποχής.
 • Επιλέγουν να στηρίξουν τον υποψήφιο που υπόσχεται διορισμό διαπραγματευτή και μιλά για «απαράδεκτες υποχωρήσεις», ή απλά «αδυνατούν» να επιλέξουν μεταξύ αυτών που γαργαλούν τους εθνικιστές και του Σταύρου Μαλά που επιμένει στο πλαίσιο λύσης δίνοντας τη μάχη απέναντι στην απόρριψη και τον μαξιμαλισμό.
 • Οι μάσκες θεωρώ πως έχουν ήδη πέσει.
 • Η συνέπεια και η γνησιότητα των θέσεων ορισμένων που δήλωναν οπαδοί της λύσης, έχουν πλέον εκμηδενιστεί…
 • Οι επανενωτικοί ψηφίζουν Μαλά και την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή. Κι αν χάσει ο υποψήφιος της Επανένωσης στον δεύτερο γύρο, θα είναι λόγω της αποχής των απορριπτικών ή της σύμπλευσής τους με τον Αναστασιάδη.
 • Η ισοπέδωση των τριών υποψηφίων ή το προμοτάρισμα Αναστασιάδη, δεν είναι επανενωτική επιλογή, είναι απλά η απόδειξη πως κάποιοι δεν ήταν ποτέ ειλικρινείς, όσο τολμηροί και αποφασιστικοί κι αν προσπαθούσαν να παρουσιάζονται…
 • Το ψέμα τους έχει κοντά ποδάρια, και ήρθε η στιγμή που αποδεικνύεται πως δεν μπορεί να πηδήξει τον φράκτη των πραγματικά προοδευτικών πολιτικών επιλογών.

13 σχόλια:

 1. Βραβεία/ παράσημα "επανενωτικής θέλησης" Στέλιος Στυλιανού. Περάστε κόσμε! Μοναδική προϋπόθεση: ψηφίστε Μαλάν. Τον εκλεκτόν της "αριστεράς" (sic). Που εν είσιεν τα ούμπαλα να κατεβάσει έναν πραγματικά "δικόν" της τζιαι εκατέβασεν έναν "αριστερόφρων μακαριακόν" (δαμέ γελάστε ελεύθερα) να τον φαν τα άγρια θηρία.
  Πε μας Στέλιε, τζιαι γιατί να μεν δείξουμεν την επανενωτικήν μας κουλτούραν ψηφίζοντας Πραξούλλαν; Που έφαεν μαύρον διότι έκαμεν μελέτην με τουρκοκύρπιους για τη βιωσιμότηταν της λύσης; Που ήταν ο Μαλάς το 2004 όταν ο Νίκαρος έβαλλεν την κκελλέν του κάτω τζιαι ελάλεν νναι; Οξά νομίζεις ότι καταπίννουμεν αμάσητον τζιείνον το "ήμουν πολίτης τότε" (τάχατες).
  Όσο για το Νίκαρον, θα φάει μαύρον αν τζιαι όταν διαχειριστεί την εξουσίαν όπως φοάστε. Όϊ εκ προοιμίου επειδή το λεν τα στερεότυπα σας. Αριστεροί με στερεότυπα, τι πιο αντιφατικόν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η αλήθκεια πονεί α; Ας μείνει μαύρη! Εν όπως το αλάτι στην πληγή. εν πειράζει...

   Φίλε μου καλέ, εν δικαιούμαι να πω τη γνώμη μου; Έτσι βλέπω τα πράματα. Με βραβεία με τίποτε.

   Γιατί να κατεβάσει η αριστερά ένα δικό της δηλαδή,για να κάμει περίπατο το νικούιν με τες πολλές εταιρίες; Αφού η όλη τακτική του Συναγερμού και των συνοδοιπόρων του μέχρι το 2011 τουλάχιστον εχτήστηκε πάνω στη σιγουριά ότι θα ξαναέβαλλε ο Χριστόφιας.

   Γενικά κρίνεται ως λανθασμένη η κίνηση για ακελικό υποψήφιο το 2008 που ήταν αποτέλεσμα της προηγούμενης λάθος επιλογής... Ένα λάθος φέρνει τ' άλλο δηλαδή. Προσωπικές απόψεις εκφράζω πάντα.

   Ποια άγρια θηρία τρώσιν τον Μαλά; Ο Λιλλήκας και οι απορριπτικοί; Οξά Νίκος σου;
   Πάνω-κάτω τα ποσοστά του Μαλά θα είναι τα κλασικά ποσοστά του ΑΚΕΛ. Ο άνθρωπος εν πολλά καλός, τζιαι ξέρεις τζιαι συ τζιαι ο καθ ένας πως είναι ο καλύτερος. Εσιει απέναντι του δύο πολιτικούς (...) απατεώνες δηλαδή, εν είναι τζιαι τόσο δύσκολο να ξεχωρίσει αλλά όντως είναι ο πιο ανθρώπινος τζιαι διαλεκτικός.

   Αν χάσει, θα είναι αποτέλεσμα της δαιμονοποίησης του ΑΚΕΛ. Οπότε που πάει η σπόντα σου για "τα ούμπαλα να κατεβάσει ένα δικό της"...; Κουτοπονηριές...

   Ναι, μπορεί νομίζω να δηλωθεί εκλογικά η επανενωτική κουλτούρα ψηφίζοντας Πραξούλλα. Αν επρόσεξες στο κείμενο αναφέρω "...μόνος ανάμεσα στους βασικούς υποψηφίους υπερασπίζεται με θέρμη τη Διζωνική". Θα μπορούσε κάποιος λοιπόν να ψηφίσει Πραξούλλα στον πρώτο γύρο, στον δεύτερο; (Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος πως η Πραξούλλα θα συνταχθεί με το Νικούιν τη δεύτερη κυριακή)

   Τον λόγο που αναφέρεις πως έφαεν μαύρο η Πραξούλλα εν τον ξέρω, μπορείς να μας διαφωτίσεις. Εγώ νομίζω πως οι λόγοι εν ξεκάθαροι πλέον, φαίνονται με γυμνό μάτι, τζιαι έχουν να κάμουν με το ταμπεραμέντο της τζιαι τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να προβάλλει τες θέσεις τζιαι το άτομό της.

   Το Νικούιν, αν ήταν όντως "Νίκαρος" όπως τον λαλείς, δεν θα έκαμνεν απολογίες για τη στάση του έναντι των συνομιλιών Ταλά-Χριστόφια, δεν θα υποσχόταν απόσυρση προτάσεων τζιαι δεν θα έθαφκε τη διζωνική για να κάμει δρόμο του Ρίκκου στα μικρόφωνα.

   Ο Συναγερμός εν τζι εν η πρώτη φορά που αποδέχεται σχέδιον που εν εδεκτήκαν οι άλλοι, εν τζ εν μαγκιά να ακολουθείς τες προσταγές των δυτικών.

   Άλλον εμείς, ο απλός λαός, που εθέλαμε να πάμε κόντρα στον απορριπτισμό, ή που εθέλαμε να δηλώσουμε τη θέλησή μας για λύση καθώς τζιαι την υπεράσπιση της ομοσπονδίας, τζιαι άλλον το φερέφωνο του ΝΑΤΟ στη χώρα. Προσπάθησε να τα ξεχωρήσεις.

   Εν είχαν όλοι τους ίδιους λόγους να πουν ναι, τζιαι ούτε είχαν όλοι τους ίδιους λόγους να πουν ΟΧΙ. Νομίζω τούτον εν αυταπόδειχτο.

   Το Νικούιν δεν μπορεί αν διαχειριστείτην εξουσία διαφορετικά. Ήδη εν προδιαγεγραμμένη η πορεία του, μάσα, καρέκλες τζιαι υποταγή στη Μέρκελ τζιαι το ΝΑΤΟ.

   Η Αριστερά εν διαλεκτική φίλε τζιαι κάμνει ανάλυση στη βάση των οικονομικών τζιαι εξουσιαστικών συμφερόντων.
   Έννεν στερεότυπο να περιμένεις που το Νικούιν τον απολογητή τον εκατομυριούχο πως θα χυμήξει πάνω στα λαϊκά συμφέροντα. Εν εκτίμηση.

   Εν περιμένουμε τίποτε καλό που μια προεδρία Νικουθκιού-Συναγερμού.

   Γι αυτό τζιαι αν παρ ελπίδα εκλεγεί, η αντιπολίτευση (τζιαι η αποδόμηση) θα είναι από το πρώτο λεπτό...

   Περιμένεις περίοδο χάριτος μετά που τούντην αισχρήν αντιπολίτευση;

   Διαγραφή
 2. Βλεποντας τους αλλους ανθυποψηφιους του Μαλα πραγματι ειναι ο μονος που μιλα για διζωνικη και αυτο ειναι υπερ του διοτι εκφραζει μια σοβαροτητα σε αντιθεση με τους αλλους που ειτε λαικιζουν και δημαγωγουν ειτε δεν λενε τιποτα προς αγραν ψηφων.
  Εχω ομως ενα σοβαρο προβληματισμο . Ειμαι αριστερος ψηφοφορος που το 2004 ψηφισε ναι στο δημοψηφισμα οπως και μια μεγαλη μεριδα αριστερων ακομη και ηγετικων στελεχων του ΑΚΕΛ , στελεχων που ορισμενοι στελεχωνουν σημερα το επιτελειο Μαλα. Ακουγοντας το κυριο Μαλα στο τελευταιο debate για το σχεδιο ΑΝΑΝ νοιωθω οτι ειτε προσπαθει να ξεγελασει - οπως και οι υπολοιποι ανθυποψηφιοι του - ή πραγματικα πιστευει οτι τωρα που ωριμασε καταλαβε οτι το σχεδιο ηταν ενα μεγαλο λαθος. Προσωπικα εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ηταν λαθος και οτι ο κυριος Μαλας οφειλει να τεκμηριωσει με πολιτικα επιχειρηματα γιατι αλλαξε γνωμη. Τονιζω τη φραση πολιτικα επιχειρηματα για να μην μπουμε στη λογικη " μα η πλειοψηφια εχει αντιθετη αποψη" διοτι στη συγχρονη ιστορια υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα που η πλειοψηφια τελικα αποδεικτηκε οτι ειχε κανει λαθασμενεςεπιλογες.
  Πραγματικα μετα το debate μου εμεινε η απορια γιατι να ψηφισω καποιον που ουσιαστικα δεν θελει τη ψηφο μου.
  Το μη χειρον ειναι επιλογη υπο το βαρος πολιτικου εκβιασμου και δεν υποκαθιστα ενα ειλικρινη μεστο πολιτικο διαλογο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δημήτρη, το μη χείρον είναι η βάση της πολιτικής επιλογής στο δικό μας προεδρικό σύστημα. Αν εξαιρέσουμε το 2008, όλες τις άλλες φορές το λιγότερο κακό ψηφίσαμε.
   Τζιαι το 2008 το εψήφισες δηλαδή; Ένε ψήφισες Χριστόφια που είπε ΟΧΙ τζιαι επιμένει πως ήταν σωστός;
   Ο κασουλίδης τι έκαμε το 2008, ο αναστασιάδης τωρά; Ε, τούτοι να τραβούν πίσω, τζιαι ο Μαλάς που ήταν ένας άνθρωπος 36 χρονών, χωρίς πολιτική εμπλοκή, να επιμένει;

   Όπως είπα τζιαι πιο πάνω στον Γούφι, εν είχαν όλοι τους ίδιους λόγους να πουν ΝΑΙ, τζιαι ούτε είχαν όλοι τους ίδιους λόγους να πουν ΟΧΙ.

   Καθαρά τεχνοκρατικά το σχέδιον ήταν προβληματικό τζιαι δεν υπήρχαν οι τρόποι να εφαρμοστεί, ούτε τζιαι η διάθεση φυσικά.

   Πολιτικά τζιαι κοινωνικά υπήρχαν πολλοί λόγοι να πει κάποιος ΝΑΙ γιατί είδαμε πως εχρησιμοποιήθηκε το 76% για να αποδομηθεί η διζωνική.

   Προσωπικά, θα το πω ξανά εν τζιαι πληρώννω φόρο, το λάθος ήταν 2 χρόνια πριν το δημοψήφισμα, όταν στηριζόταν ο Τάσσος για να εμποδιστεί επανεκλογή του Κληρίδη/ Συναγερμού.

   Τζιαι το λάθος χρεώνεται σ' αυτόν που είπε πως "άλλαξεν ο άθρωπος" τζιαι μας επήρε στον λαιμό του...

   Άσε που ετραβήσαμεν μαζί του τζιαι την τιμωρία του...

   Ο Μαλάς είτε ΟΧΙ έλεεν το 2004, είτε ΝΑΙ, είτε μετανιώννει ή όι, όπως λες τζιαι συ, εν ο μόνος που υπερασπίζεται τη διζωνική,τζιαι μάλιστα, όχι στο επίπεδο της διακύρηξης, αλλά σε βάθος.

   Οπότε, κάθε άλλον παρά αβαρία είναι για τους επανενωτικούς η υποστήριξή του.

   Μόνο τζιαι μόνο το γεγονός ότι αποτελεί την τελευταία επιλογή για τους εθνικιστές, είναι αρκετό για να πείσει την αριστερά να τον στηρίξει, γιατί στηρίζοντάς τον δείχνουμε τζιαι το εκτόπισμά μας.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος3/2/13, 6:38 μ.μ.

  Μα ποιος εν ο υποψηφιος της επανενωσης? Ο Μαλας που εψηφησεν ναι το 2004 αλλα προκτες ειπεν μας οτι εκαμεν το διοτι δεν ηταν πολιτικος και αν ηταν πολιτικος θα εψηφηζεν διαφορετικα διοτι θα ειχεν καλυτερην κρισην?

  Εκατσαμεν ουλλοι τζαι επερημεναμεν τον Νικαρον να πει συγνωμη για το ναι του τζαι στο τελος τον ειδαμε να αναρωτιετε γιατι πρεπει να απολογηθει, λεγοντας οτι μα αν δεν καμνω λαθος το ναι μου δεν πλειοψηφησεν και σημερα ο τουρκικος στρατος ειναι εδω οι εποικοι εν εδω?

  Τζαι σημερα στο φιέλευθερο τζαι την καθημερινη επαναλμβανει οτι δεν μετανιωσε για το ναι του και ξαναξεκαθαριζει τις θεσεις του στο κυπριακο.

  Που αλλου εκαρτερουσαμεν το μεα κουλπα τζαι τοσον τζαιρον ετσαμπουνουσατε μας για τον νικον το λιοστροφη. Τελικα ο Νικαρος εχει αρτζιθκια, αλλος εν το λιοστροφην που τοτε δεν ηταν σοφος γι αυτο εψηφησεν ναι αλλα τωρα που εν σοφοτερος θα εψηφηζεν οχι.

  Αλλα πε μου αν μεν εμετανωνεν για το ναι του εθκιαλεν τον η ηγεσια του ΑΚΕΛ η οποια εκαμεν τα παντα για να κρατησει το κυπριακον αλυτο να τον βαλει υποψηφιον?

  Εν ηταν να ψηφησω τον Νικαρον διοτι επιεν τζαι εσυμπραξεν με το ΔΗΚΟ της καρεκλας αλλα μετα που τουτα εννα πα να του την βαλω περκει ποσπαστουμεν που την πρωτην κυριακη τζαι γλυτωσει τζαι το παττισμενο κρατος καμιαν μπακκιραν.

  Στο κατω κατω εσιει να περνει για το ναι του 2004.


  xwrikos


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλά, άμμαν η πολιτική ανάλυση που σε κάνει να ψηφίσεις Νικούιν εν γιατί "η ηγεσια του ΑΚΕΛ (η οποια) εκαμεν τα παντα για να κρατησει το κυπριακον αλυτο...", τι έθελες τη μελέτη τζιαι την αμφιταλάντευση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Woofis,
  Επανεμφανίστηκες βλέπω! …

  Γιατί ΔΕΝ λες και ΤΙΠΟΤΙΣ για τον εκλεκτό ΣΟΥ [που θα ψηφίσεις στις Προεδρικές], το Νικούιν, που μόλις προχτές επήεν τζι’ εζήτησεν την ευλογία του Αρχιεπισκόπου [ΣΑΣ], της Νέας Ιουστινιανής, πάσης Πάφου και του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είπα ήδη αρκετά. Πάλε να σου βάλω τες αναρτήσεις που του τα σούρνω; Οξά εν επειδή τζιαι εσείς κάμνετε ατνίστοιχην κριτικήν των δικών σας;
   Έννεν για την ιδεολογίαν τζιαι τα γλυψίματα τζιαμέ που έφτυννεν που τον ψηφίζω. Θα τον ψηφίσω γιατί ελπίζω τζιείνον που έλπιζα να κάμει ο Χριστόφιας. Το οποίον προφανώς ΔΕΝ είναι θέμαν ιδεολογίας. Να σου αθθυμίσω επίσης ότι είχα τάξει ψήφον του Χριστόφια, φτάννει έστω να έφερνεν δημοψήφισμαν. Ούτε που εκόντεψεν. Αλλά φταίει η "παγκόσμια τζιαι εσωτερική συμπαιγνία" εναντίον του. Τζιαι τι άλλον; Α, ναι η "τουρκική αδιαλλαξία".
   Κάμετε πρώτα εσείς αυτοκριτικήν (εξαιρείται η Dis δαμέ, άτε τσας εσού τζιαι ο Νέος όταν εν τον πιάννει το αντιγριβικόν του) τζιαι μετά κάμνετε συστάσεις στους άλλους.

   Διαγραφή
  2. Woofis,
   Φταίει ή δεν φταίει η τουρκική αδιαλλαξία [χωρίς εισαγωγικά];
   Και θέλω επιτέλους κάποιος από ΕΣΑΣ τους (νεο)φιλελεύθερους τι έπρεπε να κάμει ο Χριστόφιας [και δεν έκαμε] για να πάει μπροστά το κυπριακό. Να αποδεχτεί τες προτάσεις της τουρκικής πλευράς; Ακόμα κι εκείνα που πέτυχε ο “δικός ΣΑΣ” ανέκραξεν «απεταξάμην»!

   Διαγραφή
  3. Μα με τι σόιν ανάλυση ο Χριστόφιας είτε εμπόρεν να φέρει δημοψήφισμα, είτε λύση...μόνος του;
   Εν που τους ε/κ μόνο που εξαρτάται η λύση;
   Αφού τζιαι 2-3 "δώρα" που εκάμαμε για να προχωρήσει η φάση τζιαι εννά μείνουν ορφανά... εν τα θέλει κανένας.

   Ο αντιγριβισμός μου εν πρόβλημαν α;

   Διαγραφή
  4. Νομίζω εννά το πάρω πίσω τζιείνον περί αυτοκριτικής Άνευ.
   Ρε κοπέλια είσιεν για θκιό χρόνια απέναντι του τον Ταλάτ, είσιεν αποδοχήν 80%, είσιεν τον επάρατον να τον στηρίζει. Είσιεν μιαν Τουρκίαν που εθετεν συνέχεια χρονικόν ορίζονταν. Τζιι τζιείνος εγίνηκεν Τάσσος Β'. Όχι χρονοδιαγράμματα.
   Έπρεπεν να κόψει το λαιμόν του κε Άνευ τζιαι να το λύσει. Τούτον έπρεπεν να κάμει. Εν θα επανέλθω.

   Διαγραφή
  5. Woofis,

   Υποκλίνομαι στη διαλεκτική ΣΟΥ σκέψη: «Έπρεπεν να κόψει το λαιμόν του κε Άνευ τζιαι να το λύσει. Τούτον έπρεπεν να κάμει. Εν θα επανέλθω.» --- Να επανέλθεις για να πεις τί, ότι ο Πρόεδρος ««Έπρεπεν να κόψει το λαιμόν του […] τζιαι να το λύσει»; Μα αφού ΔΕΝ έχεις επί της ουσίας κάτι να πεις! Για να δούμε τι θα κάμει ο “δικός ΣΑΣ”… Α, τζιαι by the way, εν τζιαι αναζητώ ή αποζητώ την επικρότηση ΣΟΥ για οτιδήποτε!

   Διαγραφή
 6. Εννα σου λυσει το Κυπριακο ο Αναστασιαδης?

  Ινταλος? Με την αποσυρση των συμφωνηθεντων με τον Ταλατ? Εννα σου φερει μια πολλα ωραια διχοτομηση, αν καμει ετσι πραμα. ΔΔΟ με ισχυρη κεντρικη κυβερνηση εν ο μονος τροπος να λυθει το Κυπριακο. Αλλα αμαν ο Ερογλου ηβρεν προθυμους να τον φκαλουν που την δυσκολη θεση, πηαινε ψηφιστον. Τζιαι μετα περιπαιζε τον εαυτον σου οτι εξαρταται μονον που τον ε/κ προεδρο της ΚΔ η λυση του Κυπριακου.

  Ενας εοκαβητατζιης που εννα μας λυσει το Κυπριακο. Τζιαι μετα εννα φερει την εξοδο που την κριση τζιαι την ευημερια στην Κυπρο. Ενας καπιταλιστης. Ενας εκατομυριουχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...