"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

8 Φεβρουαρίου 2013

Με απεργίες αλλά και με τη ψήφο μας

Μπορούμε!
 • Αντέδρασαν με σφοδρότητα την περασμένη εβδομάδα οι εργοδότες στον κατασκευαστικό κλάδο γιατί οι διαμεσολαβητικές προτάσεις της Υπουργού ήταν, όπως κατά λέξη ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της οργάνωσής τους, «πολύ μακριά από όσα θα μπορούσαν να αποδεχτούν».
 • Σήμερα, και πάλι, δεν αποδέχτηκαν τη διαμεσολάβηση της Υπουργού, θεωρώντας μάλλον ότι γέρνει στη κατεύθυνση των αιτημάτων των συντεχνιών…
 • Εδώ μιλάμε φυσικά για μια ακόμα πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία που αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ποιες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις είναι μακριά από τα ζητούμενα των εργοδοτών και των βιομηχάνων, υπερασπιζόμενες παράλληλα τα συμφέροντα των εργαζόμενων, της μεσαίας και χαμηλής εισοδηματικής τάξης.
 • Το ζήτημα είναι να το αναγνωρίζουν οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, αντιστεκόμενοι σε όλους αυτούς που θέλουν να δώσουν γη και ύδωρ στα μεγάλα συμφέροντα, συμπιέζοντας και φτωχοποιώντας την τάξη μας.
 • Οι εκλογές και η ψήφος μας είναι η μέγιστη μορφή πολιτικής αντίστασης στους εκπρόσωπους της πλουτοκρατίας.
 • Οι εργαζόμενοι ξέρουν ποιος είναι ο εκλεκτός της Μέρκελ, ξέρουν ποιοι είναι οι διαπλεκόμενοι και οι εκατομυριούχοι υποψήφιοι, ποιοι θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά του κεφαλαίου.
 • Ξέρουν ποιος υποψήφιος θέλει να ΝΑΤΟποιήσει τη χώρα, ποιοι συγκαλύπτουν ακόμα τις τράπεζες και τον Ορφανίδη, ποιοι θάβουν τη μόνη ορθολογιστική προσέγγιση μιας βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό.
 • Έχουν μόνο μια επιλογή για να υπερασπιστούν τα δικά τους συμφέροντα, τον Σταύρο Μαλά.
 • Αποχή είναι ανοχή και συνενοχή, με όποιο μανδύα κι αν παρουσιάζεται. 
 • Και σίγουρα δεν είναι αριστερή επιλογή... 

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος8/2/13, 12:08 μ.μ.

  ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΜΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ...ΣΠΑΣΙΠΑ ΠΟΥΤΙΝ . Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ!!!!!
  http://gnominewspaper.blogspot.com/

  ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!!!!!!

  ΦΥΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος9/2/13, 12:21 π.μ.


  ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΒΑΡΥ ΟΥΙΣΚΥ... ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ!

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NU1ilEwH9Fw

  fytos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος9/2/13, 1:15 π.μ.

  Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΠΟΧΗΣ (Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗ-ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΛΑ)

  1 - Υπογράφει το πρώτο μνημόνιο, αλλά δεν υπογράφει το δεύτερο. Λες και είναι από το χέρι του, να "πάρει πίσω το ποτάμι" της λιτότητας, της ανεργίας, της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της ανέχειας, αφού υπογράψει το πρώτο.
  2 - Βάζει μία ολόκληρη κοινωνία σε ένα διεθνή μηχανισμό "στήριξης" (κοινώς λιτότητας) για να ανακεφαλοποιήσει τις τράπεζες, αλλά χωρίς να τις κρατικοποιήσει.
  3 - Υμνεί τον αγώνα της ΕΟΚΑ λες και τον στηρίζει ο Σύνδεσμος Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-59, όχι οι συγγενείς των δολοφονηθέντων από τους εθνικιστικά και ενωτικά απομεινάρια της Κυπριακής ιστορίας.
  4 - Διευρύνει τις εμπορικές και στρατιωτικές σχέσεις με το "κράτος-τρομοκράτη" του Ισραήλ, λες και η Κύπρος ιστορικά δεν υπήρξε μέλος του Κινήματος των Αδεσμεύτων και οι Παλαιστίνιοι είναι οι "φτωχοί γείτονες" μας που πρέπει να θυσιαστούν στο βωμό των "εθνικών μας συμφερόντων".
  5 - Αρνείται να μειώσει τις "δαπάνες άμυνας" (κοινώς τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς) εν τω μέσω μιας βαθιάς οικονομικής κρίσης.
  6 - Δεν συμφωνεί στην κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων, λες και τον ψηφίζει η σκληρή μιλιταριστική δεξιά, όχι η δημοκρατική και προοδευτική αριστερά.
  7 - Δεν αποδέχεται την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, νομίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για την αναίρεση των θεμελιωδών πολιτικών δικαιωμάτων μας.
  8 - Δεν είναι σύμφωνος με τη θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, λες και τον διορίσαμε μπάτσο στην κρεβατοκάμαρα μας, υπό τις διαταγές του αρχιεπισκόπου.
  9 - Είναι ενάντια στη νομιμοποίηση των οικειοθελών αμβλώσεων και κατά τα άλλα πέρα από υποψήφιος πρόεδρος είναι και Διδάκτωρ Γενετικής (τύφλα να 'χει η επιστήμη του)!
  10 - Αρνείται να προχωρήσει στην αποποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης, λες και στόχος της αριστεράς και των νέων - δημοκρατικών, προοδευτικών και ριζοσπαστικών - δυνάμεων είναι η κοινωνική τιμωρία και επιτήρηση, όχι η κοινωνική ένταξη και η αλληλεγγύη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...