"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

26 Ιουλίου 2013

Αν δεν είναι δικτατορία…

 • Απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το κέντρο της Αθήνας όλη μέρα χθες Πέμπτη λόγω της επίσκεψης Σόιμπλε, ενώ η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου Υπουργού, στις διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ ζήτησε ούτε λίγο-ούτε πολύ απόλυτο κυβερνητικό έλεγχο στα δελτία ειδήσεων.
 • Αν αυτό δεν είναι μορφή δικτατορίας, τότε οι λέξεις έχουν χάσει όντως το νόημά τους…
Χρ. Πισσαρίδης: Η λιτότητα είναι που προκαλεί την ανεργία
 • «Να αφήσουμε τη λιτότητα  στην άκρη» τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κάτοχος του Νόμπελ Οικονομικών που πρότεινε τον Νίκο Αναστασιάδη για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Χριστόφορος Πισσαρίδης.
 • «Η πολιτική της λιτότητας δεν λειτουργεί. Η λιτότητα έχει προχωρήσει σε υπερβολικά στάδια και πιστεύω ότι ο λόγος είναι οι πολιτικές αποφάσεις. Το έχουν συμφωνήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με τη Γερμανία, δηλαδή η Λαγκάρντ με τη Μέρκελ και δυστυχώς αυτοί είναι οι δύο πιο ισχυροί παράγοντες στην Ευρώπη» σημειώνει ο κύριος Χριστόφορος.
 • Αυτό που δεν μας λέει ο εξαφανισμένος νομπελίστας μας, είναι το γιατί ο ίδιος επέλεξε να δώσει στήριξη στον εκλεκτό της Μέρκελ αφού κρίνει πως οι πολιτικές της είναι καταστροφικές…
 • Τι να τους κάνουμε τώρα τους αφορισμούς του για την λιτότητα;
Αξιοπιστία στο φουλ!
 • Τελικά, ο μάρτυρας που κουβάλησε στην επιτροπή του ο Σωκράτης Χάσικος, ήταν εργοδότης του τουρκοκύπριου κατόχου της επίμαχης περιουσίας, παραδέχτηκε πως μεσολάβησε και πήρε 50.000 ευρώ προμήθεια για την πώληση του τουρκοκυπριακού τεμαχίου, ενώ επίσης ομολόγησε πως υπήρξε συνεταίρος του πεθερού του Υπουργού!
 • Τι να πει κανείς. Η αξιοπιστία τρέχει από τα μπατζάκια του…
Εσείς που δεν αντέχατε…
 • Κούρεμα, ψέματα με τα έγγραφα στο Κυπριακό, προσλήψεις ημέτερων με παχουλούς μισθούς εν μέσω απαγορευτικού νέων προσλήψεων, όργιο ρουσφετιού και βολέματος, υπουργοί καουμπόηδες, στημένες ερευνητικές επιτροπές, δικαίωση των πραξικοπηματιών, το δεύτερο μνημόνιο να έρχεται οσονούπω. Κι όλα αυτά σε τέσσερις μόνο μήνες…
 • Εσείς που δεν αντέχατε «άλλα πέντε χρόνια του ΑΚΕΛ στην εξουσία», και εσείς που απέναντι σε Μαλά και Αναστασιάδη επιλέξατε να νίψετε τας χείρας σας σαν νέοι Πόντιοι Πιλάτοι, τι έχετε να πείτε για όλα αυτά;
Αστικά αίσχη
 • Μετά τον  Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη γερμανική κατοχή στην Ελλάδα, οι έλληνες ήταν ο μόνος λαός πανευρωπαϊκά  που δεν δίκασε τους δοσίλογους, τους συνεργάτες των γερμανών, τους προδότες και τους μαυραγορίτες.  Μέσα στον εμφύλιο που ακολούθησε, όχι μόνο  γλίτωσαν όλα τα πιο πάνω σάπια στοιχεία τύπου Γρίβα και οργάνωσης «Χ», αλλά είτε χάθηκαν τα ίχνη τους, είτε δικαιώθηκαν και ηρωποιήθηκαν για να στελεχώσουν αργότερα το νέο καθεστώς.
 • Τα ίδια και στην Κύπρο μετά το 1974. Αντί να δικαστούν, μας δικάζουν και μας κυβερνούν...
Στη ΓΝΩΜΗ, 19/7/2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...