"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

2 Ιανουαρίου 2014

Έσπειραν αντιΑΚΕΛισμό, θερίζουμε φασισμό και προδοσία

Που είστε ωρέ αγανακτισμένοι;
 • Εκκωφαντική σιωπή από τους μέχρι τον Φλεβάρη λαλίστατους επικριτές Χριστόφια – Κάνουν πως δεν βλέπουν τους καταστροφικούς χειρισμούς Αναστασιάδη
 • Η κοινωνία οδηγείται στον εκφασισμό με όχημα τη θεωρία του «όλοι είναι το ίδιο»
Του Στέλιου ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ στη ΓΝΩΜΗ, 27/12/2013
 • Οι μέχρι τον Φλεβάρη λαλίστατοι, οι τιμητές των πάντων, οι μόνιμοι επικριτές που υποδείκνυαν τα «εγκλήματα Χριστόφια», από τη Βουλή και τα ΜΜΕ, μέχρι το τελευταίο καφενείο στην ελεύθερη Κύπρο, μας αφήνουν έκπληκτους με την εκκωφαντική σιωπή τους.
 • Που είστε ωρέ αγανακτισμένοι; Ο άνθρωπος που πήρε τη ψήφο σας ή την ανοχή σας για να μας κυβερνήσει, μας κοροϊδεύει ασύστολα και μπροστά στα μούτρα μας.
 • Ήξερε από τις 4ις του Μάρτη για το κούρεμα ο Πρόεδρος, ήξερε κι ο Διοικητής της Κεντρικής που του το μετάφερε. Ήξεραν και οι συμπέθεροι, και ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε να διερευνηθεί αυτή η σχέση, και μάλιστα κατά προτεραιότητα.
 • Μέχρι που πήγε ο άνθρωπος στην επιτροπή Πική, έτοιμος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Δεν χρειάστηκε, δεν ενδιέφερε την επιτροπή, του έμεινε ο κόπος της σύνταξης του λεπτομερέστατου εγγράφου. Αν τον έκανε δηλαδή, γιατί η όλη φάση μυρίζει στημένη από χιλιόμετρα...
 • Κανείς λοιπόν λαλίστατος, μέχρι τον Φλεβάρη είπαμε, δεν θέλει να ασχοληθεί με τα εξόφθαλμα. Που είναι ο Κουλίας και ο Περδίκης, ο Ομήρου, ο Νικόλας και τα άλλα παιδιά να βάλουν στη θέση του τον Πρόεδρο; Ένα Πρόεδρο που συν τοις άλλοις κατάφερε με «επιδέξιες» κινήσεις να βάλει τον τουρκοκύπριο διαπραγματευτή σε απευθείας διάλογο με τον έλληνα Υπουργό εξωτερικών και την Αθήνα!
 • Κοιτάξτε λοιπόν τα χάλια σας κυρίες και κύριοι που δεν αντέχατε άλλη μια πενταετία του ΑΚΕΛ, που διυλίζατε προηγουμένως τον κώνωπα με διπλή και τριπλή απόσταξη, ενώ τώρα καταπίνετε αμάσητες ολόκληρες καμήλες. Θα σας πέσουν βαριές, και κάποιοι θα πρέπει να κάνετε και πλύση στομάχου.
 • Πλύση στομάχου για το δηλητήριο που ποτίστηκε η κοινωνία τα τελευταία πέντε χρόνια ενάντια στην διακυβέρνηση Χριστόφια και την Αριστερά, την απαγόρευση και την λογοκρισία της άλλης άποψης σε σχέση με την Οικονομία και το Κυπριακό. Τη δαιμονοποίηση του ΑΚΕΛ που είναι η βάση της εντύπωσης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα λαϊκά στρώματα, πως «όλοι είναι το ίδιο».
 • Κλέβουν το δημόσιο βιος και το μέλλον της λαϊκής οικογένειας, μπροστά στα μάτια μας, μέρα με την ημέρα. Δεν μπορούν όλα να συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από την «καταστροφική διακυβέρνηση Χριστόφια» ή τη «χρεωκοπία της πολιτικής». Με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται η κοινωνία στον εκφασισμό, στην αποζήτηση δηλαδή άλλων λύσεων, πιο συγκεντρωτικών και ανελαστικών.
 • Έσπειραν αντιΑΚΕΛισμό, θερίζουμε φασισμό και προδοσία. Το μήνυμα του 74’ δεν φαίνεται να κατάφερε να φτάσει ποτέ στ αφτιά και τις καρδιές της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, και η ιστορία είναι καταδικασμένη να επαναλαμβάνεται για όσο δεν γίνεται διδακτική.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...