"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

16 Απριλίου 2015

Οι άρχοντες της διαπλοκής... θα πατάξουν εαυτούς!

Πρόεδρε αφού είπα σου κάμε με Γεννικόν ολόϊσια τα μαύρα...
  • Ο Αναστασιάδης θα πατάξει τη διαπλοκή! Ο άρχοντας της νομικής, υπεράκτιας και χρηματιστηριακής μαφίας του τόπου, ο μάστρος του κάθε καιροσκόπου πλουτήσαντα πας τες ράσιες τούντου δεισιδαιμονικού λαού, θα πατάξει το φαινόμενο που τον ανέδειξε στο ψηλότερο πόστο της ψευτοδημοκρατίας μας.
  • Ο άνθρωπος που έκαμε την πελατεία του μες την ΕΟΚΑ Β’ (εφρόντιζεν ο πατέρας του να του τους στέλνει όντας αστυνόμος που υπέσκαπτε που μέσα το κράτος)  τζιαι που επλούτησε που την μεγαλύτερη οικονομική κομπίνα της ιστορίας της Κύπρου πριν το κούρεμα (το χρηματιστήριο τζιαι τα ρώσσικα κεφάλαια)… θα πατάξει τη διαπλοκή! Πως σου φαίνεσται!
  • Το περιπαίξιμο που τρώει ο κόσμος που τη δεξιά τζιαι τα ΜΜΕ της, εν εξοργιστικό. Η κοινωνία δρέπει τους καρπούς του εκφασισμού του πολιτικού σκηνικού και των θεσμών, με πρώτο θύμα τη διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ.
Στη Γνώμη το έγραψα μες το Μάρτη κάπως έτσι...
  • Υπάρχει ένα σάπιο σύστημα αλληλοεξυπηρετήσεων με εμπλεκόμενους μεγάλα δικηγορικά γραφεία, υπεράκτιες εταιρίες και τις τράπεζες. Σε πολλές από τις περιπτώσεις, οι νομικοί αυτοί και παράλληλα επιχειρηματικοί κύκλοι που διαχειρίζονταν και συνεχίζουν να έχουν την ευθύνη για δισεκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις και δάνεια, είναι πολιτικοί και μάλιστα μεγαλόσχημοι!  
  • Αναστασιάδης και σία ήρθαν στην εξουσία για να συγκαλύψουν τα οικονομικά εγγλήματα και να ρίξουν αλλού τις ευθύνες, φορτώνοντας στο λαό και το δημόσιο τις ζημιές που προκάλεσε το σύστημα που τους εξέθρεψε και το συντηρούν. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια που κάνουν πως δεν βλέπουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια του Προεδρικού.
  • Ο κυπριακός λαός έβαλε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα, πέφτοντας στην παγίδα της δαιμονοποίησης της Αριστεράς και της διακυβέρνησης Χριστόφια, ανεβάζοντας στο σβέρκο του τους άρχοντες της διαπλοκής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...