"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

29 Νοεμβρίου 2015

Ο Συλλούρης τζι ο Παΐσιος

Ο λαός θα διώξει τα κόμματα και θα φέρει τον βασιλιά!
 • Ο Συλλούρης εχτές, τον άκουα σε ένα σταθμό μες το αυτοκίνητο, ισχυριζόταν πως οι διαφορές ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα έχουν σμικρύνει!
 • Λυπόταν, μας είπε, γιατί και η παράταξη από την οποία προέρχεται, ο ΔΗΣΥ, πλησιάζει το ΑΚΕΛ …σε ολοκληρωτισμό!
 • Κοίτα να δεις! Να τραβώ τα μαλλιά μου; Εν τζαι λλία γαμώτο! Να δώκω μιαν του ανεμοθώρακα να βουρώ στον Τρίκκη πάλε;
 • Ο καθ’ ένας ότι θέλει λαλεί, τζι ο καθένας ότι θέλει ακούει. Εμειδίασα, επήρα την έκφραση του αηδιασμένου, του απηυδισμένου τζαι του απογοητευμένου που θέλει να δώκει μιαν του τοίχου με τα’ αυτοκίνητο τζι όποιον πάρει ο χάρος.
 • Κινδυνεύει το μικρομάγαζο του Δημητράκη τζ έφκαλε τη γλώσσα του στη φόρα. Η Δεξιά εν η ελεύθερη παράταξη στην Κύπρο, τζαι το ΑΚΕΛ η ανελεύθερη τζι η ολοκληρωτική!
 • Τζιαι ρωτώ: τούτη η φιλοσοφία δεν είναι παρούσα τζαι εγκαθιδρυμένη σε ολόκληρη τη Δεξιά τζιαι μεγάλο μέρος του ενδιάμεσου, λεγόμενου χώρου;
 • Την Βουλή εν οι λαϊκιστές των μικρών κομμάτων ή η «κυβερνώσα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου-Ομήρου που την έκαμε χάνι του ππάτζιαρου;
 • Το καραγκιοζιλίκκι στην πολιτική, ο τραμπουκκισμός τζι ο αντιΑΚΕΛισμός της τελευταίας περιόδου είχε τις πηγές του στους μικρούς ή τους μεγάλους; Ποιοι στην τελική εβάλαν φυλακή με στημένες δίκες το μακαρίτη τον Παπακώστα, το Ζαννέτο τζαι τον Τσουρή;
 • Είναι σίγουρα επικίνδυνο για την πολιτεία το χαμηλό όριο. Ένα κλασικό πλέον παράδειγμα είναι το ΑΔΗΚ του Ντίνου Μιχαηλίδη (καταδικασμένου από τα ελληνικά δικαστήρια για διακίνηση εξοπλιστικών μιζών), το οποίο μονοεδρικό κόμμα, όπως φάνηκε από τις μαρτυρίες, δημιουργήθηκε με μαύρο χρήμα.
 • Από την άλλη όμως, ποιά είναι αλήθκεια η διαφορά ανάμεσα στις συνθήκες ίδρυσης του οποιοδήποτε κόμματος της Δεξιάς; Με μαύρο, γκρίζο ή πλυμμένο χρήμα της άρχουσας τάξης δεν είναι που κατασκευάζονται όλοι οι σχηματισμοί της «εθνικής παράταξης»;
 • Τζαι στο κάτω-κάτω της γραφής, εμείς θα βάλουμε τάξη στο αστικό μας κοτέτσι; Τζαι μάλιστα σε συνεργασία με το κατεξοχήν κόμμα τη διαπλοκής τζαι της κατάργησης της δημοκρατίας τζαι των θεσμών;
 • Εν με πείθει εμένα το σκεπτικό του ΑΚΕΛ στο ζήτημα. Άστε που είναι τζαι προκλητικό για το κοινωνικό αίσθημα η αλλαγή του εκλογικού νόμου έξι μήνες πριν από τις βουλευτικές. Νομίζω πως θα μας γυρίσει μπούμερανγκ.
***
 • Φυσικά, αυτό το γεγονός δεν μπορεί να συγκριθεί σε σημασία με τις εξελίξεις στον αρχινημένο παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στον τρίτο κόσμο και τη Ρωσία.
 • Όπως γράφω σε σχόλιό μου στου Anef_Oriwn που ασχολείται με τα τελευταία… «Το βασικό είναι να μείνουμε εκτός πολέμου. Τόσο εμείς, όσο τζι η Ελλάδα». Η Τουρκία έτσι τζι αλλιώς εν μέσα με τα μπούνια…
 • Τζι απορώ στο ίδιο σχόλιο, πως θα κάμουμε λύση με τούντους ανθρώπους, τους εξουσιαστές της Τουρκίας, που όπως αποδεικνύεται δεν κωλώνουν πουθενά τζαι για τίποτε προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα μικτά τους συμφέροντα με τους Δυτικούς.
 • Δύσκολο το έργο του Ακκιντζή. Ο «δικός μας» έτσι τζι αλλιώς εν εξυπηρετεί τα κυπριακά συμφέροντα τζαι την πραγματική ειρήνη.
 • Μέσα σε τούτα ούλλα έχουμε τζαι τον Παΐσιο! Μάλιστα κύριε, η Ρωσία θα διαλύσει την Τουρκία αλλά θα χάσει τον πόλεμο με τους υπόλοιπους τζαι θα καταστραφεί.
 • Το αποτέλεσμα; Η Ελλάδα θα πάρει την Πόλη! Για την Κύπρο δεν ξέρουμε, αλλά, σκέφτονται οι κουτοπόνηροι, με τριχοτομημένη την Τουρκία τζαι με την Ελλάδα στο Βόσπορο, κάτι καλό θα ξημερώνει για τους ελληνοκύπριους!
 • Το ζήτημα είναι, εννοείται, αν επιτέλους θα κατανοήσει η ανθρωπότητα πως ο καπιταλισμός ισούται με πόλεμο τζιαι πως στην επόμενη μέρα μιας παγκόσμιας σύρραξης εν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι θα μείνει δικό μας τζαι τι όχι.
 • Η ανθρωπότητα εν ενιαία, όπως τζαι η ιστορία της, αλλά που να περάσουν τέτοιες σκέψεις που τα μυαλά των θρησκόληπτων…

2 σχόλια:

 1. Επαρατήρησα μιαν ελληνογενήν υστερίαν με τούτα που γίνουνται στην Συρίαν. Όταν επελλάναν τα μίντια με το τουρκικόν κονβόι που εβομβαρδίσαν οι Ρώσσοι, εφοήθηκα ότι επααίνναμεν για πόλεμον. Λλίον πανικοβλημένος έφαα τους τόπους να έβρω πληροφορίες, ρέ BBC, Lemonde, Libération, Le temps, ράδια, τηλεοράσεις της δύσης, καμιά σχετική είδηση. Ούτε καν την επομένη δεν το αναφέραν. Βομβαρδισμός ενός συνήθους στόχου που βομβαρδίζουν κάθημέρα. Κάποιοι που κουβαλούν όπλα καμουβλαρισμένα σε ανθρωπιστικές αποστολές, στην προκειμένην τούρτζικες (ίσως τζιαι τα όπλα). Την ίδιαν ημέραν, σχεδόν όλα τα μέσα (μέχρι τζιαι του Πολίτη) εδείχναν τον γιόν του Έρτογαν με κάτι βρακάες τζιαι ελαλούσαν ότι κάμνει αλίσ̆ι-βερίσ̆ι με το ΙΚ. Ψάχνοντας την αναγγελίαν του τρίτου παγκόσμιου που φαντασιώννουνται οι Παστίσιοι, έδωκά πάνω στο σάιντ του Desintox (αποτοξίνωση που την κακήν ή χαλκευμένην πληροφορίαν που διατηρούν κάποιοα γαλλικά μέσα - Λιμπερασιόν, Αρτέ). Ο Μπιλάλ του Έρτογαν ήταν σε περίφημον εστιατόριον της Κωνσταντινούπολης ξακουστόν για την σούβλαν βλαντζ̆ιν, τζιαι εφωτογραφίζετουν με τους ανατολίτες ιδιοκτήτες του. Πούποτε δεν είδα έναν συγνώμην, μιαν διόρθωσην που τον έγκριτον κυπριακόν τύπον. Είδα επίσης κάτω που τα σχόλια σε μιαν ελληνικήν έκδοσην κάποιους καλαμαράδες που εσαλαβατούσαν για την αθλιότηταν του ελληνικού τύπου να βάλλει πολεμολάγνες ειδήσεις, ακόμα τζιαι παραμορφωμένες, για να εξίτάρει τα εθνικιστικά διαδικτυακά πλήθη να συνάουνται, τζιαι να κάμνουν κλίκ στες διαφημήσεις (τζιαι να τζιπώννει το έντωπον σεντς που το google Ads) ή απλά για να καταγράφουν ακροαματικότηταν για να πληρώννουν οι διαφημιστές. Τελικά όπου ακούσεις εθνικισμόν, άμα σκαλίσεις θα έβρεις κάποιον που φκάλλει λεφτά. Ο εθνικισμός εν γνήσιον τέκνον του καπιταλισμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο εθνικισμός τζι ο αντίστοιχος θρησκευτικός παροξυσμός έχουν όντως που πίσω τους κέρδος τζι εξουσία...

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...