"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

17 Ιουνίου 2016

Οι νεοφασίστες αποκαλύπτουν το κρυφό τους πρόγραμμα: Μπήκαν στη Βουλή για να ξηλώσουν την Κυπριακή Δημοκρατία

Ο ελληνοφασίστας "φύρερ" και ο κύπριος υπασπιστής του...
 • Επίσημη ομολογία Κασιδιάρη: «Μην αυταπατάστε, το ΕΛΑΜ δεν είναι ένα αδελφό κόμμα, είναι η ίδια η Χρυσή Αυγή Κύπρου!»
 • Με την είσοδο του ΕΛΑΜ στην κυπριακή Βουλή  «έγινε το πρώτο βήμα για την ένωση Ελλάδας-Κύπρου» σύμφωνα με τον Υπαρχηγό Α’ της Χρυσής Αυγής.
 • «Περάσαμε από το ίδιο σχολείο του εθνικισμού» - Ο Ηλίας Κασιδιάρης μπλέκει το εγκώμιο του «γνήσιου παιδιού» της ΧΑ και Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου, πρώην μέλους της προσωπικής φρουράς του «φύρερ» Νίκου Μιχαλολιάκου. 
 • Οφείλουν πίστη και υπακοή: Κατ’ εντολή του ακροδεξιού παρακράτους των Αθηνών και της εγκληματικής Χρυσής Αυγής λειτουργούν οι Βουλευτές του ΕΛΑΜ. 
 • ΧΑ-ΕΛΑΜ εκθειάζουν εκ νέου το ρόλο του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου και των εκκλησιαστικών μηχανισμών υπέρ του ακροδεξιού κόμματος.  
Του Στέλιου ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ στη ΓΝΩΜΗ, 10/6/2016
 • Θέλουν οι φασίστες να κρυφτούν μα η χαρά του εκλογικού αποτελέσματος δεν τους αφήνει! Μόλις τέσσερα 24ωρα μετά τις εκλογές, στις 26 του Μάη, και κατά διαβολική σύμπτωση την ίδια ημέρα που ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος επέλεγε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την είσοδο του ΕΛΑΜ στη Βουλή, ο Ηλίας Κασιδιάρης προέβηκε σε ένα χείμαρρο αποκαλύψεων για τις πραγματικές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή καθώς και για το κρυφό πολιτικό τους πρόγραμμα.
 • Ο Ηλίας Κασιδιάρης, φερόμενος ως Υπαρχηγός Α’ της Χρυσής Αυγής και υπόδικος μαζί με όλη την ανώτερη ηγεσία του ελληνικού φασιστικού κόμματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ομολογεί χωρίς κανένα ενδοιασμό σε εκπομπή στο επίσημο κανάλι της ΧΑ στο διαδίκτυο, πως ο μακροπρόθεσμος στόχος τους είναι «η ένωση των δύο ελληνικών κρατών», με «πρώτο βήμα» προς αυτή την κατεύθυνση την είσοδο του ΕΛΑΜ στην Κυπριακή Βουλή.
 • Στην ίδια εκπομπή που εκθειάζεται για ακόμα μια φορά η «πατριωτική» στάση του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου και των εκκλησιαστικών μηχανισμών, ο έλληνας Βουλευτής κάνει ξεκάθαρο πως «το ΕΛΑΜ δεν είναι αδελφό κόμμα αλλά η ίδια η Χρυσή Αυγή Κύπρου», επιχειρώντας ανοικτά να παρουσιάσει την επιτυχία του κυπριακού ακροδεξιού μορφώματος ως επιτυχία της ίδιας της μητρικής οργάνωσης.
 • Για του λόγου το αληθές, ο  Η. Κασιδιάρης προέβηκε σε μια ιστορική αναδρομή της δράσης του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου, επισημαίνοντας με νόημα πως αμφότεροι «πέρασαν από το ίδιο σχολείο που γέννησε τα στελέχη που έκαναν τη Χρυσή Αυγή αυτό που είναι σήμερα», κάτι που ενισχύεται και από το γεγονός πως ηγέτης του κυπριακού παραρτήματος, σύμφωνα με όσα καταγράφονται στην εκπομπή, θήτευσε και ως μέλος της προσωπικής φρουράς του «αρχηγού» Νίκου Μιχαλολιάκου κατά την προηγούμενη δεκαετία.
 • Τεράστιας σημασίας είναι επίσης η «αναγκαία διευκρίνιση» στην οποία προβαίνει ο ισχυρός παράγοντας της ΧΑ, πως ο Χρίστου δεν πρέπει να θεωρείται ως πραγματικός πρόεδρος, αφού ο συγκεκριμένος τίτλος δίνεται μόνο τυπικά και για τις θεσμικές ανάγκες εκπροσώπησης του παραρτήματος στην Κύπρο. Χωρίς να μασά τα λόγια του, ο Ηλίας Κασιδιάρης στέλνει το μήνυμα στην κυπριακή υποτελή οργάνωση πως δεν αναγνωρίζεται κανένας αρχηγός εκτός από το «φύρερ» Μιχαλολιάκο και πως τα ηγετικά στελέχη του ΕΛΑΜ, συμπεριλαμβανόμενου και του κ. Χρίστου, οφείλουν εκ καθήκοντος να παίρνουν γραμμή από την Αθήνα.
ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
 • Σύμφωνα με τη δικογραφία και τις Εισαγγελικές αρχές στην Ελλάδα που προσάγουν τα ηγετικά στελέχη της ΧΑ με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, η Χρυσή Αυγή λειτουργεί με τα κλασικά φασιστικά πρότυπα που απαιτούν την εκτέλεση με στρατιωτική πειθαρχία όλων των εντολών του ηγέτη της. Δεν πρόκειται για ένα δημοκρατικό κόμμα μελών στο οποίο συναποφασίζεται ένα κοινό πρόγραμμα δράσης αλλά, όπως αποκαλύπτεται  από τις μαρτυρίες που βγαίνουν στην επιφάνεια μέσα από την εκδίκαση της υπόθεσης, μια στρατιωτικού τύπου οργάνωση με κυρίαρχη ιδεολογία την τυφλή υπακοή στην κορυφή της πυραμίδας.
 • Ο Στάθης Μπούκουρας, εκλεγμένος με τη Χρυσή Αυγή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα ομολογήσει σχετικά στις ανακριτικές αρχές τον Οκτώβρη του 2013 μετά και τη δολοφονία Φύσσα από στέλεχος της συμμορίας, πως «δεν έχουμε πρόεδρο, έχουμε αρχηγό, τον ακολουθούμε πιστά σε ότι μας διατάσσει και εκτελούμε». Στο ίδιο κλίμα, ο «αντιστράτηγος» της ΧΑ, επίσης Βουλευτής και υπόδικος Χρήστος Παππάς, καλούσε τα μέλη σε παλαιότερη διακήρυξη της οργάνωσης να εφαρμόσουν πιστά «την πάγια αρχή του στρατιωτικού δόγματος που λέγεται απαρέγκλιτη πίστη και υπακοή στην ιεραρχία».
 • Τα αδιάσειστα αυτά στοιχεία για το χαρακτήρα και τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού νεοναζιστικού κόμματος, σε συνδυασμό με την πρόσφατη επίσημη ομολογία Κασιδιάρη πως το ΕΛΑΜ είναι η ίδια η Χρυσή Αυγή Κύπρου και άρα υποτελές τμήμα της φασιστικής κλίκας των Αθηνών, οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα πως οι δύο εκπρόσωποί του στην Κυπριακή Βουλή θα λειτουργήσουν πρώτιστα με γνώμονα τις εντολές και τους σχεδιασμούς του Νίκου Μιχαλολιάκου.
 • Ακολουθώντας το νήμα των συσχετισμών που διαμορφώνονται, αναμένεται να κερδίζει διαρκώς έδαφος η εκτίμηση πως ο ελληνικός φασισμός κατάφερε για άλλη μια φορά να εισχωρήσει σαν γάγγραινα στους κυπριακούς θεσμούς και την κοινωνία, επιδιώκοντας την αποσταθεροποίηση, την κατάρρευση κάθε προοπτικής λύσης και τη μονιμοποίηση της διχοτόμησης. Αυτός είναι άλλωστε ο ιστορικός του ρόλος, μέσα από την επιστράτευση του Γρίβα και τη δράση των αξιωματικών της Χούντας στην Εθνική Φρουρά.
 • Η Χρυσή Αυγή έχει πίσω της μια συντονισμένη και ευρύτατη υποστήριξη από στελέχη του ελληνικού στρατού και της αστυνομίας με αντικομμουνιστικές και φιλοφασιστικές αναφορές, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη μαφία της νύχτας και τα κυκλώματα «προστασίας», καθώς και με μια σειρά επιχειρηματικών συμφερόντων όπως οι εφοπλιστές του Πειραιά και άλλοι βιομήχανοι, σύμφωνα με πληθώρα τεκμηριωμένων αναλύσεων στον ελληνικό τύπο τα τελευταία χρόνια.
 • Αυτή η οργάνωση, η οποία βαρύνεται με δεκάδες ποινικές κατηγορίες και που μέσω του ίδιου του Νίκου Μιχαλολιάκου ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, θα ελέγχει στη βάση της φασιστικής αρχής της πίστης και υποταγής στον αρχηγό, την πολιτική, τις προτάσεις και τις τοποθετήσεις του ΕΛΑΜ στην Κυπριακή Βουλή.
 • Ας μην υπάρχουν αυταπάτες. Όσοι τείνουν με περισσή ευκολία να πιστώνουν την ακροδεξιά με καλές ή πατριωτικές προθέσεις, θα πρέπει να κλείνουν μάτια και αυτιά μπροστά σε σωρεία αποδείξεων και στοιχείων που συνηγορούν για το αντίθετο. Η Αριστερά και οι μετανάστες είναι τα πρώτα θύματα του εκφασισμού, στη συνέχεια ακολουθούν και όλοι οι υπόλοιποι, ακόμα κι αυτοί που τώρα τους χρησιμοποιούν, τους προβάλλουν ή απλά τους ανέχονται. 

7 σχόλια:

 1. Φίλε, οι χειρότεροι δεν είναι αυτοί που είναι περιθώριο τζιαι δρούν εκτός νόμου. Οι σιειρόττεροι είναι τζιείνοι που μπορεί να γινούν τζιαι εξουσία μέσω εκλογών, τζιαι κατά την γνώμη μου σήμερα είναι στο κέντρο. Από την Εδέκ μέχρι την αλληλεγγύη, περνώντας που το δήκο. Ούλλοι στην ίδιαν νεκκλησίαν λουτουρκούνται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς δεν μας επιτρέπουν να τους ξεχωρίζουμε...

   Διαγραφή
 2. Το χειρότεροι το είπα με την έννοιαν ότι κάποιον που δέρνει ή δολοφονεί μπορείς να τον πολεμήσεις τζιαι να τον συνάξεις με έναν κράτος δικαίου. Δεν το είπα για να ισοπεδώσω τους πρώην τζιαι νυν βουλευτές του δήκο τζιαι της εδέκ αμμοχώστου που οργανώνναν αντιμεταναστευτικές κινητοποιήσεις με τους κανονικούς φασίστες. Νομίζω ότι ο πραγματικός κίνδυνος που τον φασιστικόν ή το φασιστοειδήν λαϊκισμόν έρκεται που μιαν πιθανήν συνένωσην του ιμισς κεντρώου ακροδεξιού τζιαι εθνικιστικού χώρου κάτω που έναν ή μιαν χαρισματικήν ακροδεξιάν προσωπικότηταν, ή κάτω που έναν ηλήθιον, ψυχικά ανώμαλον τζιαι εγωπαθές πριγκηπόπουλλον που μπορεί να αναδυθεί ανά πάσαν στιγμήν. Προς το παρόν Λιλλήκκες, Παπαδόπουλλοι, Θεοχάρους, Σιλλούρηες, Σιζόπουλοι είναι όλοι μίζεροι τζιαι loosers. Μόλις έβρουν όμως τον Τάσσον τους θα συνενωθούν για να πάρουν την Κύπρον στο πεήντα πάλε για να ετοιμάσουν την επόμενην καταστροφήν, τα αρπάξουν τα λάφυρα της εξουσίας που τα έκαμεν πάρζαν προς το παρόν ο συνεγερμός των Κληριδικών. Για να απράξουν την εξουσίαν που εχάσαν, αυτοί πουλούν την μάμαν τους, όι θα σκεφτούν να διχοτομήσουν την Κύπρον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...Και ευτυχώς μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε πως λόγω έλλειψης κυρίαρχης ηγετικής μορφής θα καταφέρουμε να τους νικήσουμε στον Α γύρο...

   Διαγραφή
 3. Νομίζω ότι υπάρχει επικοινωνιακό λάθος. Τα αγωνιστικά άρθρα αλλά τζιαι γεννικά η γραμμή επίθεσης του ΑΚΕΛ είναι αποκλειστικά εναντίον της νεοφιλελεύθερης οικονομικής πολιτικής του συναγερμού, εναντίον του προέδρου, τζιαι εναντίον του νεοφασισμού του ΕΛΑΜ. Το δράσις κες του Λιλλήκκα έμεινεν σχεδόν απυροβόλητον, ο λαϊκισμός του ιδίου, ο λαϊκισμός της ΕΔΕΚ τζιαι η σύπλευση τους με το φασισταριόν όι μόνον στον εθνικισμό αλλά τζιαι στο μεταναστευτικόν (βλέπε Βαρνάβα...), η εθνικίστρια κυρία, πως την λένε, που θα αυτοπυρποληθεί για την ένωσην, εμείναν να το παίζουν πούππες άπαννες, σε σημείον που ξέρω τζιαι αριστερούς που τους εψηφίσαν, ιδίως τον Λιλλίκκαν. Έπρεπεν να γράφονται αλλό δύο άρθρα να τους ηξησιιεπάζουν τούτους για κάθε άρθρον που γράφεται για τον Αναστασιάδην τζιαι τον συναγερμόν (δεν λέω να αφαιρέσουμεν που τζιείνα που λαλούμεν, λέω να προσθέσουμεν). Όι να λαλούμεν τζιόλας ότι έχουμεν το σιαίριν πλωμένον. Ας παν εις τ΄ανάθθεμαν, όι να τους δώκω το σιαίριν μου. Η αριστερά κάμνει την πολιτικήν που της υπαγορεύουν οι αξίες της τζιαι όποιος θέλει ας υποστηρίξει. Έτσι κτίζονται συμμαχίες προς όφελος του κόσμου τζιαι των αξιών της αριστεράς. Όι να αφήννω το ιμις κέντρον να το παίζει σικάτον τζιαι ανανεωτικόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάντως όταν ο πάλαι ποτέ ΕΔΕΚίτης [ήταν στέλεχος της νεολαίας της ΕΔΕΚ) Μάριος Χαννίδης (και υποψήφιος με το ΑΚΕΛ και στις τελευταίες καθώς και στις προηγούμενες, βουλευτικές εκλογές) δήλωσε σε συνέντευξη του (προ των εκλογών) ότι «η ΕΔΕΚ είναι πολύ πιο κοντά στον εθνικοσοσιαλισμό παρά τον σοσιαλισμό και το μόνο που θα καταφέρει ο κ. Σιζόπουλος με τις εξαγγελίες του είναι να στερήσει ψήφους από το ΕΛΑΜ» κι επίσης ότι «η εθνικιστική ρητορική που ακολούθησε η ΕΔΕΚ για απόρριψη της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας καθώς και η διαρροή εμπιστευτικών εγγράφων...θυμίζουν τη ρητορική του παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, του ακροδεξιού φασιστικού ΕΛΑΜ», δέχτηκε κίτρινη κάρτα από την ηγεσία του ΑΚΕΛ...

   Διαγραφή
  2. Εν για τούντες δηλώσεις που έφαε παρατήρηση; Γιατί εν η (σωστή) φρασεολογία της Γνώμης τούτη, μια εφημερίδα που θεωρείται πως έχει καλή γραμμή.

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...