"Ούτε το μικρό μας δακτυλάκι για την ένωση"
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

27 Μαΐου 2017

Είμαστεν οκ σιόρ

Έσυρα σας τζαι τους θκυο του νώμου μου!
 • Να μεν ξανακούσω πως ο Αναστασιάδης περιπαίζει μας! Θέλει λύσην, εν σίουρον τούτον, τζαι μάλιστα θέλει την τόσο πολλά που βιάζεται να θέσει τα φλέγοντα της ασφάλειας πριν τα εύκολα της διακυβέρνησης τζαι της πολιτικής ισότητας.
 • Θέλεις εκ περιτροπής Μουσταφά εφέντη; Πε του μάστρου σου του Ταγίπ να τραβήσει πίσω το στρατό τζαι τες εγγυήσεις. Έτσι γίνουνται οι σωστές δουλειές. Εν τζαι ννα παίζουμεν.
 • Άτε έσσω σας. Οι οπαδοί της όποιας λύσης να μας παραιτήσουν, δαμέ εσοβαρέψαν τα πράματα τζαι άμμα λάχει ενταφιάζουμεν τζαι τες δικές μας δέσμες ιδεών. Πόσο μάλλον του κάθε Μπούτρος-Μπούτρος, του κάθε Κκόφφι τζαι του κάθε Άιντα.
 • Άιντε ρε που δαμέ. Που ήρτες να κερτίσεις τες εκλογές σου πας τη ράσιη μας. Ψώνιο, αχάπαρε, τουρκόφιλε!
 • Ξέρεις βρε πόσοι επεράσαν πριν που εσένα τζαι εφάαν τον ελληνοπρεπή μας πούλλο;
 • Ίντα ένας, ο Κουεγιάρ, έφαεν πόρτα τζαι ως αντιπρόσωπος, τζαι ως γεννικός γραμματέας του ΟΗΕ.
 • Την διχοτόμηση ουκ ελάττω παραδώσω. Νυν υπέρ πάντω η εξουσία τζαι η εθνικοφροσύνη.
 • Εν τζαι σκοτώννουμεν τα κοπελλούθκια του κόσμου που το 55’ για το τίποτε.
 • Κράτος ελληνικό τζαι αντικομμουνιστικό, τζι ας εν μισό τζαι σε αναζήτηση του προστάτη Κοτζιά του! 

2 σχόλια:

 1. Που την μιάν τούτος τζ̆αι που την άλλην τζ̆είνος ο σκατένος που θέλει να πληρώννει τους νηπιαγωγούς με μάστερ με 400 € διότι δεν είμαστιν στον κομμουνισμόν να πιάννουμεν ούλλοι τα ίδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ότι ισχύει για τον ένα, ισχύει τζαι για τον άλλο. Διότι στην πράξη μετρούμε τζαι δείχνουμε το ποιόν μας ούλλοι.

   Ο Συναγερμός θέλει λύση μόνον αμμαν εν στην αντιπολίτευση. Τζαι το ΔΗΚΟ άμμαν θέλει να του φκάλουμε πρόεδρο, ως που να του τον φκάλουμε.

   Σιαίρουμε πολλά που τούντη φορά, τέλια φανερά τζαι αναντίλεχτα νομίζω, η υποψηφιότητα που θα στηρίζει το ΑΚΕΛ θα είναι τζαι η μόνη ξεκάθαρη πρόταση προς το κάθε Κυπραίο που θέλει να διαφοροποιηθεί που το βόλεμα στη διχοτόμηση.

   Σιαίρουμε επίσης που μπαίνουν μπροστά οι αρχές τζαι όι τα ονόματα σ' ότι αφορά την υποψηφιότητα που θα στηρίξουμε για να αντιπαλέψουμε τούντο αίσχος.

   Όσοι διαφοροποιούνται τζαι θέλουν να κρατήσουν την ελπίδα ζωντανή, εν ευπρόσδεκτοι.

   Εμείς εδείξαμε τον πολιτισμό μας καθότι στην αντιπολίτευση, εδείξαμε τζαι μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, παρά τις βλακείες περί ΔΗΣΑΚΕΛ, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τη λύση.

   Επ ευκαιρίας, καλώ τζαι τους φίλους μπλόγκερ που εγύραν προς τον Αναστασιάδη την προηγούμενη φορά ή επήαν στην αποχή τζαι το λευκό, τον Στροβολιώτη τζαι το Ταπακούδη έχω υπόψη μου, σίουρα υπάρχουν τζι άλλοι, να κάμουν την υπέρβαση τους.

   Επροειδοποιήσαμε τότε, παραμονές των εκλογών του 2013, πως η εκλογή του Αναστασιάδη θα εδυνάμωννε το φασισμό (http://newgreekcypriot.blogspot.com.cy/2013/02/blog-post_18.html) αλλά εθεωρηθήκαμεν υπερβολικοί.

   Τζαι ίσως να θεωρούμαστεν ακόμα. Αλλά η ουσία παραμένει τζαι η λύση του κυπριακού κρέμμεται ουσιαστικά που τες εκλογές του 18.

   Εν θα το βαώσουν οι ξένοι πριν δουν το αποτέλεσμα του 18. Ούτε τζι ο Ακκιτζί θα τα διπλώσει.

   Ο κόσμος που θα φκάλει πρόεδρο τον υποψήφιο της λύσης (της εκ περιπτροπής, της σταθμισμένης...) θα τον στηρίξει τζαι για άλλους λλίους μήνες με τη φόρα τζαι τον ενθουσιασμό της νίκης, να φέρει συμφωνία τζαι δημοψηφίσματα.

   Η τακτική της συμφωνίας σε όλα τα βασικά εσσωτερικά ζητήματα εν η σωστή τζαι η μόνη οδός για να πιεστεί η Τουρκία.

   Να μεν εκπλαγούμε ο Αναστασιάδης να κάμει ηφαιστειολογία όπως τον Κληρίδη, με αφορμή βοήθα τα γκάζια τζαι την επίδειξη ισχύς της Τουρκίας. Να μεν κάμουμε τζαι καμιά παραγγελία που τον Πούτιν για τον Τραμπ...

   Για ούλλα έχω τους ικανούς. Εν τζαι κάμνουμε προφητείες, εν πράματα που εγινήκαν πολλές φορές.

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...